Samsung Flip Pro

- Uusia toimintoja, jotka helpottavat ja tehostavat käyttöä

Flip on intuitiivinen ja helppokäyttöinen digitaalinen valkotaulu, jossa on kynä- ja sivellintila, aiempia malleja paremmat liitäntämahdollisuudet ja paljon käytännöllisiä toimintoja suurella UHD-näytöllä (jopa 85 tuumaa).

Flipin avulla oppitunneista saa vuorovaikutteisia ja kokouksista sekä luovia että tehokkaita. Saatavana on useita erikokoisia malleja, jotka on muotoiltu helppokäyttöisiksi sekä opetus- että kokouskäyttöä varten. Täydennä videoneuvotteluratkaisulla, niin olet valmis osallistumaan digitaaliseen työpajaan tai oppitunnille etänä.

Paranna kokouksiasi

Sano hyvästit kuiville valkotaulukynille ja puhelimella otetuille kuville muistiinpanoista. Fredrik Degerblom, Samsungin ammattilaistason näyttöjen tuoteasiantuntija, kertoo, miten digitaalinen valkotaulu voi parantaa työkokouksia.

Tehokasta työntekoa

Voit luoda mukaansatempaavia elämyksiä älykkäällä ja suurella näytöllä, jossa jopa neljä henkilöä voi olla vuorovaikutuksessa samanaikaisesti. Voit jakaa muistiinpanoja helposti itsellesi tai osallistujille sähköpostitse ja suojata arkaluonteista sisältöä kuusinumeroisella PIN-koodilla.

Näytön jakaminen on helppoa

Voit peilata sisältöä langattomasti Windows-, Android- ja iOS-laitteilta. Flip Pro tukee AirPlay 2:sta, joten esitykset on helppo näyttää langattomasti suurella näytöllä. SmartView+-toiminnolla interaktiiviseen näyttöön voi yhdistää samanaikaisesti jopa 50 laitetta langattomasti. Lisäksi se mahdollistaa jopa neljän näytön yhdistämisen, mikä on ihanteellista suurissa kokoushuoneisissa ja digitaalisoiduissa luokkahuoneissa.

Pidä näyttö puhtaana

Antimikrobinen pinta ehkäisee mikrobien kasvua, joten Samsung Flip Pro on suojattu tietyiltä bakteereilta. Ei siis haittaa, vaikka useampi henkilö käyttää näyttöä samalla kertaa. Lisäksi näyttö on suojattu sirpalesuojakalvolla tapaturmien varalta.

Kirjoita ja työskentele kerroksittain

Samsung Flip Prossa on monia erilaisia työkaluja, joiden avulla voit tehdä asioita luovasti, tehokkaasti ja inspiroivasti. Voit muokata kuvia reaaliajassa, leikata, siirtää ja tehdä muistiinpanoja suoraan mille tahansa taustalle – vaikuttamatta sen takana olevaan kerrokseen. Voit jakaa sivuja ja selata niitä kätevästi. Quick Finder on helppokäyttöinen valikko, jonka avulla löydät nopeasti etsimäsi asiakirjat. Voit tallentaa omat sivusi ja suojata ne helposti omalla salasanallasi.

Kuin kynä paperilla

Samsung Flip Pro tarjoaa sujuvan kirjoituskokemuksen, aivan kuin kirjoittaisit kynällä paperille. Lisäksi vasteaika on huippunopea. Valittavana on useita eri värejä, tyylejä ja leveyksiä. Sivellintilassa voit luoda taidetta vesi- tai öljyväreillä ja valita haluamasi värit täydestä väripaletista.

Sormi tai kämmen toimii pyyhekumina ja tekee muokkaamisesta helppoa. Voit siirtyä asiakirjojen sisällä kynällä tai sormilla. Jopa neljä henkilöä voi kirjoittaa ja olla vuorovaikutuksessa samanaikaisesti, mikä tekee oppitunneista hauskoja ja inspiroivia.

Tehokas äänentoisto

Uusissa 75- ja 85-tuumaisissa Flip Pro -malleissa on aiempia malleja parempi äänentoisto 40 watin eteenpäin suunnattujen sisäisten kaiuttimien ansiosta.

Liitännät

Flip Pro tarjoaa useita liitäntävaihtoehtoja, kuten USB-C, HDMI, DP ja OPS-paikka. Liitäntämahdollisuuksia on laajennettu 3-in1-USB-C-liitännällä, joka mahdollistaa kuvasignaalien siirron, kosketuskäytön ja ulkoisen laitteen lataamisen (maks. 65 W). *55 ja 65 tuuman mallit vaativat Connectivity Trayn USB-C-liitäntää varten.

Yksinkertainen muotoilu

Uusi toimintopainikkeilla varustettu etupaneeli mahdollistaa yleisimpien toimintojen nopean ja kätevän käytön, kuten piirustustason päälle ja pois kytkemisen sekä äänenvoimakkuuden lisäämisen ja vähentämisen*. Lattiajalustalla olevien Flip 75- ja 85-mallien siirtäminen on aiempaa helpompaa takana olevien kahvojen avulla. *Koskee 75- ja 85-tuuman malleja.