picture-of-samsung

Kannettava tietokone Samsungin tyyliin. Tässä on Galaxy Book.

Kun luovuuttamme ei kahlita, lopputuloksesta tulee juuri oikeanlainen. Tässä on Samsung Galaxy Book, joka on täynnä tehoa ja suunniteltu lippulaivapuhelimen tavoin. Valikoimassa on useita malleja, joilla kaikilla on omat erityispiirteensä, mutta myös yhteisiä ominaisuuksia. Galaxy Bookit ovat äärimmäisen keveitä ja ohuita, joten ne kulkevat kätevästi aina mukana. Huippumallien AMOLED-näyttö toistaa värit ja kontrastit täyteläisen syvästi – niin sisällä kuin ulkona auringonvalossa. Monet malleista voi yhdistää mobiiliverkkoon milloin ja missä tahansa. Tehokkaat akut antavat vapauden työskennellä tietokoneella pitkään ilman verkkovirtaa. Tietokoneen voi synkronoida muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa turvallisessa ekosysteemissä ja eri sovelluksia voi käyttää saumattomasti. Lisäksi voit käyttää useita eri näyttöjä. Jos sinulla on älykoti, voit tietenkin hallita muita verkkoon yhteydessä olevia tuotteita Galaxy Bookin kautta.

Langattomat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet kaupan päälle

'Ostaessasi Galaxy Book Pro 360:n tai Galaxy Book Pron 28.4.-13.5.2021 välisenä aikana, saat mustat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet kaupan päälle (edun arvo 229 €).* Noudata seuraavia ohjeita Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden saamiseksi:

1. Mene www.samsung.com/fi/offer/ ja klikkaa kampanjaa lukeaksesi kampanjaehdot sekä rekisteröidäksesi tietokoneostoksesi Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden saamista varten.

2. Rekisteröityäsi tietokoneostoksesi (ostoskuitti vaaditaan rekisteröinnin liitteeksi), saat vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen logistiikkakumppanitamme Veddestalta. Vahvistusviestissä on tietoa seuraavista vaiheista.

3. Tämän jälkeen Veddesta tarkistaa tiedot manuaalisesti. Kun rekisteröinti on hyväksytty, saat toimitusvahvistuksen sähköpostiin. Huomaathan, että voi mennä jopa 40 päivää ostoksen rekisteröinnistä kuulokkeiden lähettämiseen.

*Tarjous on voimassa Galaxy Book Pron (NP93 & NP95) tai Galaxy Book Pro 360:n (NP93 & NP95) oston yhteydessä 28.4.-13.5.2021 välisenä aikana samsung.com/fi-sivuilla tai valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Tarjous on hyödynnettävä viimeistään 27.5.2021, lunastuslinkki löytyy osoitteesta samsung.com/fi. Galaxy Buds Pro -tarjous koskee ainoastaan väriä Phantom Black (SM-R190NZKAEUB). Edun arvo on 229 euroa. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa kerran laitetta kohden ja ainoastaan ostoksille, jotka tehdään kampanja-aikana. Toimitus vain Pohjoismaihin.