Taitettava.
Tietenkin.

Taitettavalla näytöllä varustetut puhelimemme muodostavat täysin oman puhelinkategoriansa. Yksinkertaisesti siksi, että kyse ei ole tavanomaisista puhelimista.

Sekä Galaxy Z Flip3 että Galaxy Z Fold3 sisältävät kaksi näyttöä, joista sisempi on taitettava. Se muuttaa pelin säännöt totaalisesti. Yksi laite, kaksi toiminnallisuutta: mobiilia joustavuutta ja vaikuttavan suuria elämyksiä samalla kertaa.

Työskentele, surffaa, nauti suosikkisarjastasi. Voit tehdä tätä kaikkea samanaikaisesti, jos haluat. Voit myös ottaa valokuvia ja videoita niin kuin sinulla olisi jalusta mukana tai osallistua videopuheluun puhelin avatussa asennossa pöydän päällä lounasseuralaisen tavoin.

Galaxy Z Flip3 ja Galaxy Z Fold3 tarjoavat loputonta vapautta sekä mahdollisuutta valita, millä tavalla haluat laitetta käyttää. Missä tahansa ja riippumatta siitä, mitä olet tekemässä. Kyse on kolmannen sukupolven taitettavista puhelimista, ja ne eivät ole tulleet vain jäädäkseen. Ne ovat tulleet korvaamaan aiemmat mallit.

picture-of-samsung-galaxy-flip-and-fold

Kaunis kuin mikä

Rajaton kokemus

Olemme pyrkineet täydellisyyteen – niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Kaikki yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä niin, että puhelin tuntuu kädessä yhtä hyvältä kuin se näyttää.

Galaxy Z flip3

Äärimmäistä kestävyyttä

 • Vedenpitävä

  Huonompikaan sää ei estä puhelimen käyttöä. Sekä Galaxy Z Fold3- että Galaxy Z Flip3-mallilla on IPx8-luokitus.1

 • Vahva kevytsarjalainen

  Materiaalit on tärkeä valita oikein. Me olemme käyttäneet markkinoiden vahvinta alumiinia, joka on sekä kestävää että kevyttä.

 • Luotu kestämään

  Ei syytä huoleen. Olemme käyttäneet taustapuolella Gorilla Glass Victusia, joka on yksi markkinoiden kestävimmistä lasityypeistä.

  1. Sekä Galaxy Z Fold3- että Galaxy Z Flip3-mallilla on IPx8-luokitus. Perustuu testiolosuhteisiin, joissa puhelin upotetaan 1,5 metrin syvyyteen makeaan veteen 30 minuutiksi. Ei suositella käytettäväksi rannalla eikä altaall.

Aiempaa useamman hankittavissa

Kun markkinoille saapuu uusi ja ainutlaatuinen tuote, yleensä vain muutamalla on mahdollisuus hankkia sellainen.

Me haluamme kuitenkin tuoda innovaatiot kaikkien saataville.

Olemme kehittäneet taitettavia malleja nyt jo kolmen tuotesukupolven ajan, joten olemme voineet tehdä lopputuotteesta niin hyvän kuin mahdollista – ja siten tehdä ainutlaatuisimmista tuotteistamme edullisempia. Siten yhä useampi voi nauttia taitettavalla näytöllä varustetun puhelimen tarjoamista mahdollisuuksista.

Galaxy Z Flip3 | Z Fold3

Ennakkotilaustarjous

Ennakkotilaajille etuja vähintään 89 euron arvosta

Ennakkotilaa Galaxy Z Flip3 (SM-F711) tai Galaxy Z Fold3 (SM-F926) 26.8.2021 mennessä, ja nauti erittäin hyvistä eduista¹. Galaxy Z Fold3:n tai Galaxy Z Flip3:n ennakkotilaaja voi saada 100 euroa ylimääräistä vanhasta puhelimesta sekä Samsung Care+ -vakuutuksen vuodeksi² (arvo alkaen 89 euroa).² Galaxy Z Fold3:n ennakkotilaaja saa myös Flip Coverin ja kynän sekä 25 W:n virta-adapterin (arvo noin 89,90 euroa). Lisätietoja tarjousten hyödyntämisestä on osoitteessa samsung.com/fi/offer/flip3-fold3-redeem tai Samsung Members -sovelluksessa. Hyödynnä etusi toimimalla mainittujen vaiheiden mukaisesti.

100 euroa lisähyvitystä vaihdossa annettavasta vanhasta puhelimestasi.

Te e näin:

Useimmat jälleenmyyjät tarjoavat vaihtotarjouksen ostaessasi uuden puhelimen ja saat samassa yhteydessä ohjeet jatkotoimista. Seuraavat ohjeet koskevat jälleenmyyjiä, joilla ei ole saatavilla vaihtotarjousta, sekä ostoksia samsung.com/fi-osoitteesta.

..tai näin..

Mikäli olet ostanut laitteen ennakkoon osoitteessa samsung.com/fi tai jälleenmyyjältä, joka ei tarjoa vaihtotarjousta, ole yhteydessä Samsungiin. Ohjeet vaihtotarjouksen hyödyntämiselle löytyvät uuden Galaxy Z Fold3 - tai Z Flip3 -laitteen Samsung Members -sovelluksesta.

Jos haluat nähdä täydet ehdot tai jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numerosta 030 622 75 12 tai käy osoitteessa samsung.com/fi/support/offer.

Toimi näin, niin saat Samsung Care+ -vakuutussuojan vuodeksi

GALAXY Z FOLD3, ARVO NOIN 99 EUROA, GALAXY Z FLIP3, ARVO NOIN 89 EUROA.

Vakuutus kattaa yhden vahingon korjauksen ja on voimassayhden vuoden. Pidätämme oikeuden periä omavastuuosuuden kutakin vahinkoilmoitusta kohden.

Aktivoi vakuutus rekisteröimällä Galaxy Z Fold3 tai Z Flip3 kolmenkymmenen (30) päivän sisällä ostohetkestä.

Täydet ehdot ilmoitetaan oston yhteydessä sekä sivulla samsung.com/fi/offer/samsung-care-plus/.

Toimi näin, niin saat Flip Coverin ja kynän sekä 25 W:n virta-adapterin.

KOSKEE AINOASTAAN GALAXY Z FOLD3:N ENNAKKOTILAAJIA, ARVO NOIN 89,90 EUROA.

Te e näin:

Avaa Samsung Members -sovellus uudella Galaxy Z Fold3:lla ja kirjaudu sisään Samsung-tililläsi viimeistään 30.9.2021.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numerost 030 622 75 12 etai käy osoitteessa samsung.com/fi/support/offer.

1 Tarjous on voimassa 26.8.2021 asti ja koskee ostoja, jotka tehdään samsung.com/fi-sivuilla tai valikoitujen jälleenmyyjien luona. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

2 Samsung Care+:n vakuutuksenantaja on AWP P&C SA - Dutch Branch nimellä AGA Europé. Samsung Care+ -tarjous ei koske yritysasiakkaita.