picture-of-surface-pro-computer

Ylitä todellisuus

Tämä puhelin vie pelin uudelle tasolle. Erittäin terävän kolmoiskameran avulla Galaxy S21 5G tekee jokaisesta päivästä erikoisen ja jokaisesta hetkestä vaikuttavan. Voit ottaa lähikuvia kaukaa 30x zoomilla, kokea kaikki yksityiskohdat 64 megapikselin tarkkuudella ja tallentaa tapahtumat 8K-videolla. Kuvaamista tukeva kehittynyt tekoäly tekee lopputuloksesta automaattisesti ammattilaistasoisen.

S21 5G menee kaikessa muussakin askeleen pidemmälle. Siinä on paras huippunopea 120 Hz:n näyttömme, tehokas ja älykäs akku, äärimmäisen suorituskyvyn takaavat 5G-nopeudet1, sekä Samsungin kaikkien aikojen tehokkain 5 nanometrin suoritin. Kaikki tämä on paketoitu ainutlaatuiseen huipputyylikkäästi muotoiltuun, kestävästä lasista ja metallista valmistettuun ulkoasuun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

Galaxy S21 5G on edukseen erottuva puhelin, jolla voit tehdä kaikkea aiemmin mahdottomalta tuntunutta.

 • Erittäin terävä 64 MP:n kamera, 30x zoomi ja edistynyt tekoäly
 • Rajaton ja ylellinen muotoilu – kestävää lasia ja metallia
 • Dynaaminen 120 Hz:n näyttö antaa mullistavan tuntuman
 • Suuri ja älykäs akku kestää yli 24 h
 • 5G Ready1

1 5G Ready tarkoittaa, että laite on valmis tukemaan 5G-verkkoja. Jos haluat lisätietoa 5G-verkon saatavuudesta ja mallisi tuesta, ota yhteyttä operaattoriisi. Kaikki Galaxy S21 5G -mallit toimivat myös 4G-, 3G- ja 2G-verkoissa.

Osta nyt

Galaxy Buds Pro - kuulokkeet kaupan päälle

Ostaessasi Galaxy S21:n, S21+:n tai S21 Ultra 5G:n 12.4. – 2.5.2021 välisenä aikana, saat mustat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet kaupan päälle (arvo 229 euroa).¹

Noudata seuraavia ohjeita Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden saamiseksi:

 1. Rekisteröi Samsung Account² -tili viimeistään 13.6.2021.
 2. Avaa Samsung Members -sovellus Galaxy S21 -puhelimessa viimeistään 13.6.2021.
 3. Siirry kohtaan ”Tutustu” ja sitten ”Edut”, ja valitse voimassa oleva kampanja. Ota huomioon, että voi mennä jopa viisi (5) työpäivää ennen kuin tarjous näkyy sovelluksessa.
 4. Painamalla ”Hyödynnä tarjous” -painiketta pääset kampanjan rekisteröintisivulle ja lataamaan kuittisi sekä ilmoittamaan toimitusosoitteen. Ota huomioon, että rekisteröinnistä ja kampanjatuotteen lähettämisestä huolehtii kolmannen osapuolen palveluntarjoaja Veddesta Distributions AB.
 5. Rekisteröinnin jälkeen saat Samsung Account -tiliin yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseesi viestin, jossa vahvistetaan, että logistiikkakumppanimme on vastaanottanut tilauksesi.
 6. Tämän jälkeen Veddesta tarkistaa tiedot manuaalisesti. Kun rekisteröinti on hyväksytty, Veddesta lähettää kampanjatuotteen noin neljän viikon kuluttua arkipäivänä ilmoitettuun osoitteeseen. Ota huomioon, että mikäli kampanjatuote loppuu väliaikaisesti varastosta, kampanjatuotteen lähettämiseen voi mennä pidempään kuin neljä viikkoa.
 7. Mikäli sinulla on kysyttävää kampanjasta, otathan yhteyttä Samsungin asiakas-palveluun numeroon 030 622 75 12 tai lue tarkemmat tiedot osoitteessa samsung.com/fi/support/offer/.

1 Tämä tarjous on voimassa ainoastaan ostettaessa Galaxy S21, S21+ tai S21 Ultra 5G kampanja-aikana 12.4. – 2.5.2021.
2 Voit rekisteröidä Samsung Account -tilin kohdasta "Asetukset” → ”Tilit ja varmuuskopiointi.” → ”Tilit” → ”Lisää tili”. Jos sinulla on jo Samsung Account -tili, voit kirjautua suoraan sen avulla. Samsung Account -tiliin sovelletaan omia ehtoja.

Pysy ajan tasalla

Tilaa viikoittainen uutiskirjeemme niin saat inspiraatiota ja tarjouksia.