Astu uudelle tasolle

Tutustu puhelimeen, joka johdattaa sinut teknologian uudelle ja jännittävälle tasolle.

S22 Ultra

S22 Ultra 6,8" screen

S22+ / S22

S22 Ultra 6,8" screen
S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Astu mahdollisuuksien uudelle tasolle

Luova. Tehokas. Tuottelias. Uusi Galaxy S22 Ultra nostaa tekemisesi tasoa.

First Galaxy with built in pen

Ensimmäinen Samsung Galaxy S -malli, jossa on integroitu S Pen

S Pen on ensimmäistä kertaa sisäisenä Galaxy S -puhelimessa. Kynän voi ottaa esiin puhelimen alapuolelta, kun haluaa kirjoittaa, luonnostella tai hallita puhelinta. Entistä alhaisemman latenssin ansiosta muistiinpanojen teko Samsung Notesilla tuntuu siltä, kuin kirjoittaisi kynällä paperille. Ja nopeasti tehdyt muistiinpanot voi muuntaa helposti luettavaksi tekstiksi.

Woman holding Samsung Galaxy S22
Man holding Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 white

Galaxy S22 | S22+

Oletko valmis astumaan uudelle tasolle?

Ota pimeys haltuusi – videoi yön pimeydessä aivan kuten päivälläkin. Olemme vieneet Galaxy S22 | S22+:n myötä videokuvauksen täysin uudelle tasolle.

Woman holding Samsung Galaxy S22
Man holding Samsung Galaxy S22

Nightography pysyy mukana vauhdissa sulkemisajan jälkeen

Inspiraatio ei voi odottaa täydellistä valaistusta – eikä sinunkaan tarvitse. Videon automaattinen kuvataajuus mukautuu ympäristöön ja lisäksi Super Night Solution poistaa rakeisuutta jokaisesta kuvaruudusta. Näin saadaan laadukkaampia ja elävämpiä videoita riippumatta siitä, oletko tähtien alla vai auringon paisteessa. Videoteknologiamme tähän mennessä suurin harppaus.

Hyvästit heijastuksille

Tutustu Galaxy S22:n ja S22+:n kirkkaisiin näyttöihin. Vaikuttava 120 Hz Infinity-0-näyttö sisältää Dynamic AMOLED 2X- ja Vision Booster -teknologiaa. Tuloksena on hyvä näkyvyys myös ulkona kirkkaassa päivänpaisteessa tai yöllä.1

Lähde ulos ilman huolta latauksesta

Elämä ei rauhoitu, ja jos pitää lataustauon, alkaa miettiä, mistä jää paitsi. Akku mukautuu älykkäästi puhelimen käyttötapoihisi ja lataus kestää yli 24 tuntia.2

Upeita erikseen.
Parempia yhdessä.

First Galaxy with built in pen
  1. Galaxy S22- ja Galaxy S22+ -malleilla on IP68-luokitus. Perustuu testiolosuhteisiin, joissa puhelin upotetaan 1,5 metrin syvyyteen makeaan veteen 30 minuutiksi. Ei suositella käytettäväksi rannalla eikä altaalla.
  2. Arvio koskee keskimääräistä/tyypillistä käyttäjää. Strategy Analyticsin riippumattomasti arvioima 8.12.–20.12.2021 Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa SM-S901-, SM-S906- ja SM-S908-mallien ennakkoversioilla vakioasetuksilla 5G Sub6 -verkossa (EI testattu 5G mmWave -verkossa). Todellinen akkukesto vaihtelee verkkoympäristöstä, käytetyistä toiminnoista ja sovelluksista, puhelujen ja viestien määrästä, akun latauskerroista sekä monista muista tekijöistä riippuen.