Samsungin yrityskäyttöön räätälöidyt tuotteet kuuluvat Samsung Enterprise Edition -valikoimaan.

Samsung Enterprise Edition yksinkertaistaa yrityksen puhelimien ja tablettien hallintaa, mikä mahdollistaa niiden entistä tuottavamman ja tehokkaamman käytön. Tuotteet tarjoavat enemmän hallintamahdollisuuksia ja sisältävät säännölliset tietoturvapäivitykset neljäksi vuodeksi* eli pidemmäksi ajaksi kuin yksityishenkilöille myytävissä tuotteissa. Lisäksi yrityksen puhelimien ja tablettien konfigurointi ja hallinnointi helpottuu. Samsung Enterprise Edition antaa enemmän aikaa työntekoon.

* Voimassa maailmanlaajuisesta lanseerauspäivästä alkaen
phones

Puhelimet ja tabletit – Enterprise Edition

Samsungin Smart Monitor -näytöllä voit tehdä kaiken tarvittavan.

Tämä näyttö täyttää arjen kaikki tarpeet. Voit työskennellä ilman tietokonetta valmiiksi asennetun Microsoft Office 365 -ohjelmiston avulla tai etäyhteydellä toimistolla olevaan tietokoneeseen. Töiden jälkeen voit nauttia viihteestä sisäänrakennetun viihdejärjestelmän ansiosta.

  • Integroitu Smart Hub suoratoistopalveluille ja mobiililaiteyhteyksille sekä etäyhteyden muodostamiseksi tietokoneeseen
  • WirelessDeX tarjoaa kokonaisen tietokoneen käyttökokemuksen
  • Etätyöt onnistuvat mistä tahansa
Lue lisää
Samsung smart monitor

Näyttöjä kotiin ja toimistoon

Sekä sisälle että ulos sopiva TV, jonka voit mukauttaa liiketoimintaasi

Business TV ja The Terrace ovat näyttölaitteita, joiden avulla yritykset voivat näyttää ajankohtaisten tarjousten, tietojen, televisiokanavien ja mainosten kaltaista tietoa vieraille sekä sisällä että ulkona. Sisältöä on helppo hallita puhelimella ja sovellus on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa. Sovelluksen ja mukana tulevien mallien avulla voit suunnitella sisältöä helposti. Sekä Business TV että The Terrace on suunniteltu käytettäväksi 16 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Mukana on kaksi älykästä toimintoa: ajastin, joka käynnistää ja sulkee television aukioloaikojen mukaisesti, sekä PIN-koodi, joka suojaa sovellusta.

  • Business TV on UHD-näyttö, josta on saatavana useita eri kokoja ja joka sopii kaikkiin sisätiloihin ja budjetteihin.
  • The Terrace tarjoaa 4K QLED -kuvaa ja jopa 1500 nitin valovoiman, joten se sopii ulkoympäristöihin.
Business TV

Business TV