Uusi maailma avautuu

Samsung Galaxy Z Flip4

Koe uusi taitettava Samsung Galaxy Z Flip4 -puhelin, jossa on IPX8-vedenkestävyys, 12 Mp:n ultralaajakulmakamera ja pitkäkestoinen

Valitse väri joka sopii kaikkeen

– mutta erottuu silti edukseen. Lasin mattapintainen sävy luo pehmeän kontrastin kiiltävään metallikehykseen. Valittavana neljä eri väriä: Bora Purple, Graphite, Pink Gold ja Blue.

Saammeko esitellä: FlexCam

– monipuolinen kamerakokemus, joka tarjoaa ainutlaatuisia handsfree-mahdollisuuksia. Hyödynnä puhelimen todellista joustavuutta ja ota parempia ryhmäkuvia, selfieitä ja videoita uusista kuvakulmista ja vaikuttavin yksityiskohdin – myös sosiaalisen median sovelluksissa.

Samsung Galaxy Z Fold4

Kohtaa uusi Galaxy Z Fold4. Tehokas taitettava puhelin tarjoaa tietokonemaista suorituskykyä, mukaansatempaavan näytön ja Nightography-yökuvauksen.

Tee vieläkin enemmän

– Nyt saat asiat tehtyä vähemmällä vaivalla. Voit lisätä sovelluksia tehtäväpalkkiisi, joka on kätevä oikotie moniajokäyttöön, nopeaan navigointiin ja eri ikkunoiden välillä siirtymiseen. App Pair -toiminnolla voit liittää yhteen tavallisimman sovellusyhdistelmäsi, jolloin voit avata kaksi tai kolme sovellusta samanaikaisesti huipputuottavaan käyttöön isolle näytölle.

Samsung Galaxy -laitteiden yhteinen voima

Ennakkotilaa Galaxy Z Flip4 tai Z Fold4 viimeistään 25.8. ja saat jopa 200 euron lisähyvityksen vaihdossa antamasi vanhan puhelimesi vaihtoarvon lisäksi.*

*Ennakkotilaa Galaxy Z Flip4 tai Z Fold4 viimeistään 25.8. ja saat jopa 200 euron lisähyvityksen vaihdossa antamasi vanhan puhelimesi vaihtoarvon lisäksi. Lisäksi saat Samsung Care+ -vakuutuksen maksutta vuodeksi ostopäivämäärästä lähtien. Lisätietoja tarjousten hyödyntämisestä on osoitteessa samsung.com/fi/offer/Galaxy_Z_Flip4_Fold4_Redeem tai Samsung Members -sovelluksessa. Hyödynnä tarjous toimimalla annettujen ohjeiden mukaisesti1.

Saat jopa 820 € vaihtohyvitystä, kun vaihdat vanhan puhelimesi Tee näin: Useimmat jälleenmyyjät tarjoavat vaihtotarjouksen ostaessasi uuden puhelimen ja saat samassa yhteydessä ohjeet jatkotoimista. Seuraavat ohjeet koskevat jälleenmyyjiä, joilla ei ole saatavilla vaihtotarjousta, sekä ostoksia samsung.com/fi-osoitteesta.

..tai näin.. Jos olet ennakkotilannut samsung.com/fi-sivulta tai jälleenmyyjältä, joka ei tarjoa vaihtomahdollisuutta, voit ottaa yhteyttä Samsungiin. Vaihtoa koskevat ohjeet löytyvät silloin uuden Galaxy Z Flip4- tai Z Fold4 -puhelimesi Samsung Members -sovelluksesta. Jos haluat nähdä kattavat ehdot tai jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numerosta 030 622 75 12 tai käy osoitteessa samsung.com/fi/support/offer.

Toimi näin ja saat Samsung Care+ -vakuutussuojan vuodeksi GALAXY Z FOLD4, ARVO NOIN 99 EUROA, GALAXY Z FLIP4, ARVO NOIN 90 EUROA. Vakuutus kattaa yhden vahingon korjauksen ja on voimassa yhden vuoden. Pidätämme oikeuden periä omavastuuosuuden kutakin vahinkoilmoitusta kohden. Aktivoi vakuutus rekisteröimällä Galaxy Z Fold4 tai Z Flip4 kuudenkymmenen (60) päivän sisällä ostohetkestä. Kattavat kampanjaehdot ilmoitetaan oston yhteydessä sekä sivulla https://www.samsung.com/fi/offer/samsung-care-plus/