Chat

Innovatiiviset näytöt parantavat tuloksiasi

Tutustu yksityiskohtiin

QHD-tarkkuus

Koe ennen näkemättömät yksityiskohdat. Kun katselet suosikkielokuvaasi tai työstät uusinta projektiasi, voit hyödyntää todellista tarkkuutta, kun näytön pikselitiheys on 1,7 kertaa suurempi kuin Full HD. QHD-näytöllä on enemmän tilaa moniajokäyttöön tai upeista videoista ja kuvista nauttimiseen.

Upea näkymä joka kulmasta

IPS-paneeli

Ammattimaisiin työympäristöihin optimoitu. S-sarjan kooissa 24 "ja 27" on IPS-paneeli, joka tuottaa erittäin selkeää värilaatua ja tarjoaa peräti 178-asteisen laajan katselukulman. Kaikki käyttäjät saavat upean katselukokemuksen mistä tahansa kulmasta – ja värit näkyvät eloisina ja kirkkaina.

Nauti miljardista väristä ja upeasta syvyydestä

Miljardi väriä HDR 10 -tekniikalla

Nauti vaikuttavasta yksityiskohtaisuudesta ja värien tarkkuudesta kaikessa sisällössä. Värien laaja kirjo, lähes rajattomat värisävyt ja HDR10-tekniikka, joka tekee tummista sävyistä tummempia ja kirkkaista kirkkaampia... Kaikkea sisältöä on ilo katsella ja siitä voi nauttia juuri sillä tavalla, kuin tekijät ovat tarkoittaneet.

Työskentele ilman sotkuja ja stressiä

USB type-C

Hankkiudu eroon sotkuista ja nauti yksinkertaisuudesta. Samsungin suuren tarkkuuden näytössä on USB type-C -liitäntä, joka tarjoaa 90 W lataustehoa tietokoneelle ja tiedonsiirtoa saman johdon kautta. Lisäksi näytössä on useampi USB 3.0 -liitäntä, joten voit liittää laitteet suoraan näyttöön ja työpöytäsi pysyy siistimpänä.

Vältä silmien rasittumista

TUV-sertifioitu Intelligent Eye Care

Silmien ei tarvitse väsyä. Jos työn alla on iltamyöhään vievä projekti, näytön kirkkaus ja värilämpötila mukautuvat automaattisesti mihin tahansa ympäristöön. Samsung käyttää TUV-serfitioitua silmiä säästävää teknologiaa, joka vähentää liiallista sinisen valon määrää Eye Saver Mode -tilassa ja ehkäisee näytön välkkymistä Flicker Free -teknologialla.

Parasta mukavuutta ilman häiriöitä

Sijoita näyttö mukavimpaan asentoon. Kehyksetön muotoilu, VESA-yhteensopiva kiinnike ja erilaiset mahdollisuudet kääntää, kiertää ja kallistaa näyttöä antavat mahdollisuuden asentaa sen mihin tahansa ympäristöön. Lisäksi ohut metallijalusta ja näytön ohut syvyys vievät vähän tilaa työpöydältä.

Pysy vauhdissa mukana

Tee viihde-elämyksistä sujuvampia kuin koskaan. AMD FreeSync™ synkronoi näytön ja grafiikkakortin virkistystaajuuden. Se vähentää kuvan pätkimistä ja häiriöitä. Voit nauttia elokuvista ja peleistä ilman keskeytyksiä ja nopealiikkeisetkin kohtaukset näkyvät sujuvasti.

Kestävä tulevaisuus

Voit tehdä ympäristöystävällisestä FSC-sertifioidusta pakkauksesta käteviä työkaluja tai kierrättää sen. Samsungin näytöt ovat saaneet globaalin sertifioinnin energiatehokkuudesta ja niiden Eco Saving Plus -tila säästää vielä 10 % enemmän energiaa – tinkimättä kuvan kirkkaudesta ja eloisuudesta.

Liitä laite ja katsele

Auto Source Switch

Vaihto käy nyt vaivattomasti. Automatic Source Switch -toiminnon ansiosta näyttö tunnistaa uudet liitetyt laitteet heti, kun ne liitetään näyttöön – ja valitsee oikean signaalin näytettäväksi. Et siis joudu etsimään oikeaa kuvanlähdettä valikon kautta.