Kiinnitä huomiota

Samsung


Houkuttele vierailijoita digitaalisella näyteikkunalla

Digitaaliset infonäytöt houkuttelevat asiakkaita myymälään kirkkailla kuvilla. Ne ovat tehokkaita, viihdyttäviä ja helppoja päivittää.

Mitä etuja digitaalisilla infonäytöillä on paperijulisteisiin verrattuna?

Ikkunanäyttöjen avulla kauppiaat voivat hallita näyteikkunassa näkyvää sisältöä reaaliaikaisesti. Siten viestintä on osuvampaa. Asiakasmatka paranee, kun myymälässä voidaan näyttää ajankohtaisia tarjouksia ja tarjota yhtenäistä kokemusta alusta loppuun. Aina ensivaikutelmasta jalkakäytävällä maksamiseen kassalla.

Vetovoima vaihtelee vuorokaudenajan mukaan. Digitaaliset infonäytöt varmistavat, että olet aina ajan tasalla. Samsungin ohuet ja modernisti muotoillut näytöt tarjoavat hyvää kontrastia, kirkkautta ja värintoistokykyä. Anna asiakkaillesi mahtava ensivaikutelma joka kerta.

Onko valaistus riittävä?

Näyteikkunoihin sopivien näyttöjen kirkkaus on perinteisiä sisätiloissa käytettäviä näyttöjä suurempi. Jos näytön kirkkaus on liian alhainen, sisältöä on vaikea nähdä auringon paistaessa. Samsungin ikkunanäyttöjen kirkkaus on jopa 4000 nitiä, niin että asiakkaasi varmasti näkevät sisällön ikkunan ulkopuolella.

Miten näyttö asennetaan?

Samsungin näytöt ovat muotoilultaan moderneja ja ohuita, joten ne sopivat useimpiin ympäristöihin. Näyttö on helppo sijoittaa ja älykäs muotoilu helpottaa myös asentamista. Se voidaan asentaa joko seisomaan jalustan kanssa lattialle tai ripustettuna kattoon. Valitse ympäristöösi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Onko järjestelmä helppokäyttöinen?

Sisäänrakennetun mediasoittimen avulla voit päivittää ja hallita sisältöä vain yhdellä kaukosäätimellä. Sisäänrakennettu Wi-Fi ja energiaa säästävä järjestelmä tekevät käsittelystä entistäkin tehokkaampaa.

Kestääkö näyttö auringonvaloa?

Tavallisia näyttöjä ei ole suunniteltu kestämään suoraa auringonvaloa. Ne voivat muun muassa ylikuumentua. Samsungin ikkunanäytöissä on LCD-paneelit, jäähdytysjärjestelmä ja tuuletin, joten ne kestävät suoraa auringonvaloa.

Minkälaisissa tilanteissa kaksipuolinen näyttö on hyvä?

Jos näyteikkunassa ei ole takaseinää, voi olla hyvä valita kaksipuolinen ikkunanäyttö. Siten voit näyttää sisältöä sekä sisällä että ulkona oleville. Kaksipuolisen näytön kirkkaus on 4000 nitiä ulos suunnatulla puolella ja 1000 nitiä sisään suunnatulla puolella.

Millainen kuvanlaatu on?

Samsungin ikkunanäytöt toistavat selkeitä ja kirkkaita kuvia. Dynamic Crystal Display tekee kuvista lisäksi näyttävämpiä.

Tuotteet