Samsung Business TV Connection

Huomiota herättävä viesti yritykseltäsi

Voit tarjota upean visuaalisen katselukokemuksen monenkokoisilla UHD-näytöillä, jotka sopivat kaikkiin tiloihin ja budjetteihin.

Samsung Business TV - Liiketoiminnan tarpeisiin suunniteltu televisio

Business TV:ssä on hyödynnetty sekä Samsungin kehittynyttä TV-tekniikkaa että yrityksen kaupallisiin digitaalisiin infonäyttöihin liittyvää asiantuntemusta. Tuloksena on erinomainen ratkaisu tehokkaaseen visuaaliseen asiakasviestintään. Ruokalistoja, mainosvideoita, mainoksia tai vain TV-ohjelmia – joustavat ja toiminnalliset Samsung Business TV:t sopivat kaikenlaisiin tiloihin vähittäiskaupasta ravintoloihin ja muihin yrityksiin, joissa asiakastelevisiosta halutaan saada aiempaa enemmän irti. Näyttöpaneeli on suunniteltu toimimaan jopa 16 tuntia päivässä viikon jokaisena päivänä, ja sillä on kolmen vuoden paikan päällä -takuu. Mukana lisämaksuton sisällön päivittämiseen tarkoitettu helppokäyttöinen ohjelmisto.

Nopea asennus

Tämän helpompaa se ei voisi olla. Samsung Business TV sisältää vaiheittaisen oppaan, joka käynnistyy automaattisesti, kun televisio avataan ensimmäisen kerran. Kun Samsung Business TV -sovellus on ladattu, käyttäjän laite liitetään automaattisesti televisioon ja se on heti käyttövalmis.

Sisällön luominen yhdellä napsautuksella

Sovellus sisältää yli 100 esiasennettua mallia, kuten L-Bar-layouteja, kausiluonteisia malleja ja helposti mukautettavia kampanjamalleja. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit muokata, tarkastella, viimeistellä ja ladata sisältöä – jopa useille näytöille – muutamalla nopealla painalluksella.

Julkaise sisältöä puhelimella

iOS- ja Android-laitteille saatavana oleva maksuton Samsung Business TV -sovellus helpottaa sisällön julkaisua liitetyllä Business TV:llä paikallisverkon kautta.

Sisäinen TV-viritin

Sisäisen TV-virittimen avulla voit helposti näyttää TV-lähetyksiä yhdessä mainosten ja infomateriaalien kanssa. Täydellinen odotustilaan, kahvilaan tai urheilubaariin.

Löydä tarpeisiisi sopiva koko

Voit tarjota upean visuaalisen katselukokemuksen monenkokoisilla UHD-näytöillä, jotka sopivat kaikkiin tiloihin ja budjetteihin. Sisäkäyttöön tarkoitettua BEA-sarjaa on saatavana 43-85-tuumaisena. Ulkokäyttöön tarkoitettua BHT-sarjaa on saatavana 55-75-tuumaisena.

Televisio, joka täyttää yritysten tiukat vaatimukset

Samsung Business TV on suunniteltu käytettäväksi jopa 16 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. (Tavallinen televisio on suunniteltu 6-8 tunnin päivittäiseen käyttöön.) HUOM! Business TV voidaan asentaa vain vaaka-asentoon.

Keskity liiketoimintaan – älä televisioon

Käytä vähemmän aikaa teknisistä asioista huolehtimiseen. Ajastimen ansiosta televisio käynnistyy paikan auetessa ja sammuu sen sulkeutuessa, ja PIN-koodi suojaa näyttöasetuksia. Voit myös näyttää erilaisia viestejä eri aikoina päivän aikana.

Televisio ulkokäyttöön

The Terrace for business (BHT-sarja) on ympärivuotisesti käytettävä viihderatkaisu ulkotiloihin. Vuodenajasta riippumatta IP55-luokitus takaa täyden toimivuuden ja suojaa ulkoelementeiltä, kuten kosteudelta, pölyltä ja lämmöltä. The Terrace for businessin ansiosta sinun ei tarvitse miettiä säätilaa.

Lue lisää Samsung Business TV:stä ja sovelluksesta täältä

Samsung Business TV -sovellus on saatavana Android- ja iOS-laitteille. Sen avulla käyttäjät voivat helposti hallita omaa Business TV -televisioissa näytettävää sisältöään.