Chat

Kaikkiin haastaviin töihin ulkona.

Samsung Galaxy Tab Active3 on Tab Active2:n tehokkaampi ja tuottavampi seuraaja. Sen avulla voit työskennellä pidempään ja ilman keskeytyksiä myös ulkona kentällä, niin lämpimissä, kylmissä, kosteissa kuin pölyisissäkin ympäristöissä. Laitetta voi käyttää helposti yhdellä kädellä käsineet kädessä¹ – suoraan näyttöä koskettamalla tai monipuolisella ja kätevällä S Pen -kynällä.

Tab Active3 sisältää monia uusia toimintoja, jotka tekevät siitä jopa Tab Active2 -tablettia tehokkaamman. Active Key -painikkeet ovat helposti käsiteltäviä ja ohjelmoitavia painikkeita, joiden kautta pääset helposti käsiksi sovelluksiin ja voit aloittaa työt ilman viiveitä. Akku on edeltävän mallin akkua tehokkaampi, minkä lisäksi sen voi vaihtaa ja pikaladata. Siten voit työskennellä ilman ärsyttäviä keskeytyksiä. POGO-liitinten avulla laitteen voi ladata suoraan lataustelineessä ilman lisäjohtoja. Wireless DeX mahdollistaa ulkoisen näytön langattoman tai johdollisen yhdistämisen sekä siten tuottavan työskentelyn PC-mäisessä ympäristössä². Optimoitu viivakoodilukija takaa nopean skannaamisen ja älykkään Google AR Coren (Augmented Reality) ansiosta Tab Active3:lla voi käyttää erilaisia AR-sisältöjä eli lisätyn todellisuuden sisältöjä. NFC-yhteyden ansiosta Galaxy Tab Active3 pystyy toimimaan mobiilina maksupäätteenä³.

Nopea suoritin ja suuri tallennustilan määrä mahdollistavat joustavan työskentelyn ilman keskeytyksiä. Tab Active3:ssa on tietenkin myös nopea WiFi6-yhteys, ja se hyödyntää MIMOtekniikkaa (Multiple Input Multiple Output) langattomaan digitaaliseen tiedonsiirtoon.

Myyntiargumentit

 • Kestää haastavia olosuhteita, IP68- ja US Military Standard 810H -luokitus
 • Parempaa tuottavuutta:
  • Active Key -painikkeet takaavat nopean pääsyn valittujen sovellusten pariin
  • Samsung Wireless DeX mahdollistaa ulkoisen näytön langattoman tai johdollisen yhdistämisen sekä siten tuottavan työskentelyn PC-mäisessä ympäristössä²
  • Helpompi ja nopeampi skannaus
  • Valmius toimia NFC-maksupäätteenä
 • Mahdollisuus työskennellä joustavasti ja turvallisesti käsineet käsissä¹ sekä näyttöä koskettamalla että uudella S Pen -kynällä
 • POGO-liittimet sekä pikaladattava ja vaihdettava akku takaavat pitkäkestoisen tehon paikasta huolimatta ja pistorasiasta riippumatta.
1. Toimivuutta ei voida taata kaikentyyppisillä käsineillä.
2. Langatonta näytön jakamista tuetaan Smart TV:issä, jotka tukevat Miracastia.
3. Nämä ratkaisut vaativat lisäohjelmistoja kolmannelta toimittajalta.

Osta nyt