aI airplane arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up arrows availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-inner dustin-symbol-outer dustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention info it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Microsoft 365
Digitaalisen työpaikan kokonaisratkaisu

Microsoft 365 sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat perusohjelmat ja tietoturvaratkaisut. Voit ostaa Microsoft 365:n joko yksittäisenä lisenssinä tai tukipalvelun kanssa. Meillä on myös useita lisäpalveluja, jotka tuovat lisää tietoturvaa ja parantavat käytettävyyttä.

Helppoa yhteistyötä

Ota toimisto mukaan kaikkialle ja työskentele itsellesi sopivalla laitteella - tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla.

Liiketoiminnan suojaaminen

Edistyneiden sisäänrakennettujen turvallisuustoimintojen avulla voit suojautua tavallisimmilta tietoturvauhkilta.

Pienennä kustannuksia

Kokoa yhteistyövälineet ja IT-kulujen hallinta yhteen ratkaisuun.

Eri Microsoft 365 -lisenssit

Microsoft 365 -sovellukset

Sopii yrityksille, jotka tarvitsevat vain Office-sovelluksia ja haluavat tallentaa tiedostoja OneDriveen. Ei sisällä Microsoft Exchange Online -sähköpostipalvelua tai yhteistyövälineitä, kuten Sharepoint tai Teams.

Business Basic

Sopii niille, jotka haluavat kaikki yhteistyövälineet sekä Microsoft Exchange Online -sähköpostipalvelun. Ei sisällä Microsoft 365 -sovellusten työpöytäversioita.

Business Standard

Sisältää suurimman osan yrityksesi tarvitsemista asioista tietoturvan ja laitehallinnan lisäksi. Jos haluatte hallita laitteiden asennuksia, asetuksia ja päivityksiä, Business Premium on ehdoton edellytys.

Business Premium

Kattavin paketti. Sisältää kaiken ja saat Business Standard -ominaisuuksien lisäksi myös Office-sovellusten edistyneet tietoturvatoiminnot.

E3

Sopii yrityksille, joilla on yli 300 käyttäjää ja joilla on erityistarpeita. Siinä on myös huomattavasti enemmän tallennustilaa sähköpostia, OneDrivea ja Sharepointia varten.

Tarvitsetko apua lisenssin valintaan?

Lataa osto-opas tai keskustele asiantuntijamme kanssa. Neuvonta on maksutonta.

Haluatko apua lisenssin valintaan?

Keskustele asiantuntijamme kanssa. Neuvonta on maksutonta.

Miten lisenssit eroavat toisistaan?

Valitsetpa minkä lisenssin hyvänsä, voit aina täydentää sitä tukipalveluilla.

Microsoft 365 -sovellukset Business Basic Business Standard Business Premium E3
Office-sovellusten verkko- ja mobiiliversiot
Office-sovellusten työpöytäversiot
Sähköposti ja kalenterit
Tiedostojen tallennus ja jako (OneDrive)
Yhteistyö ja viestintä (Teams)
Perusturvallisuustoiminnot
Tehokasta tietoturvaa Office-sovelluksille
Laitehallinta
Parannettua tietoturvaa laitteillesi
Lisää tietoa Microsoft 365-lisenssien sisällöstä löydät Microsoftin sivustolta (ulkoinen linkki).

Ota avuksi osto-oppaamme

Tutustu eri Microsoft 365 -lisensseihin ja niiden sopivuuteen omalle yrityksellesi.

Lataa osto-opas

Tutustu Microsoft 365 -lisäpalveluihimme

Presentation Technology

Presentation Technology-palvelu on joustava ja käyttäjäystävällinen ratkaisu digitaalisiin kokoushuoneisiin. Tekniikka on helppokäyttöinen, intuitiivinen ja luotettava.

Lue lisää

Microsoft 365 Backup

Tarvitsetko kattavan varmuuskopiointiratkaisun, joka suojaa tietojasi esimerkiksi viruksilta, tietomurroilta ja käyttäjän virheiltä?

Lue lisää

Kysymyksiä ja vastauksia

Haluatko apua lisenssin valintaan?

Täytä lomake, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Neuvonta on maksutonta.