aI airplane arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up arrows availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-inner dustin-symbol-outer dustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention info it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Räätälöidyt ratkaisut

Ratkaisuja erityisiin IT-tarpeisiin

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja

Onko sinulla tavanomaista monimutkaisempia tarpeita tai erityisiä vaatimuksia IT-ympäristöllesi? Autamme sinua räätälöimään yrityksellesi sopivan ratkaisun. Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit hyödyntää sertifioitujen asiantuntijoidemme neuvoja.

Ajattelemme pitkäjänteisesti ja olemme mukana kaikissa vaiheissa. Strategisesta neuvonnasta toteutukseen, käyttöön, tukeen ja kestävään uudelleenkäyttöön.

Erikoisalamme:

 • Infrastruktuuri
 • Tallennus (Storage)
 • Pilvipalvelut
 • AV-ratkaisut
 • Tietoturva
 • Tulostusratkaisut
 • Verkko
 • Työpaikkaratkaisut
 • Hybridi-IT
 • Lisenssien hallinta
 • HCI / hyperkonvergoitu infrastruktuuri
 • Tuki ja neuvonta

Proaktiivinen tuki ja neuvonta

Olemme aina lähellä ja meillä on asiantuntijoita kaikissa maissa, joissa me toimimme. Lisäksi meillä on omat konesalit Pohjoismaissa. Tarjoamme tukea paikallisilla kielillä, jotta voit ratkaista haasteet nopeasti ja keskustella eri asioista.

Koska IT-tarpeita on yhtä paljon kuin yrityksiäkin, olemme riippumattomia ja teemme yhteistyötä kaikkien johtavien valmistajien kanssa.

Ota yhteyttä

Pitkä kokemus yritysten auttamisesta

Olemme auttaneet sekä pienten että suurten yritysten IT-osastoja yli 30 vuoden ajan. Noin 90 prosenttia myynnistämme suuntautuu yritysmarkkinoille.

Aloitimme toimintamme vuonna 1984 pienenä perheyrityksenä ja aloimme myydä tuotteita verkossa 90-luvun puolivälissä.

Tällä hetkellä meidät on listattu Nasdaq Stockholm -pörssiin ja meillä on työntekijää Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Yritys kasvaa jatkuvasti.

Tapaa joitain asiantuntijoitamme

Sven-Erik Hurtig

Sven-Erik Hurtig

Infrastructure Specialist

”Seuraan mielelläni yrityksiä heidän matkallaan ja toimin heidän tukenaan koko matkan ajan. Minulle se merkitsee uskallusta kohdata asiakas, esittää kysymyksiä ja haastaa olemassa olevia ratkaisuja vakaan ja kestävän IT-ympäristön luomiseksi.”

– Sven-Erik Hurtig, Infrastructure Specialist

Mauricio De La Fuente

Mauricio De La Fuente

Sales Specialist Print Solution

”Hauskinta työssäni on vuoropuhelu ja se, että saan tutustua auttamiini yrityksiin. Katson, miltä tilanne näyttää kulloisellakin hetkellä ja miten me voimme tehostaa toimintaa sekä taloudellisesti että kokonaisuuden näkökulmasta.”

– Mauricio De La Fuente, Sales Specialist Print Solution

IT menestystekijänä

Autamme sinua tekemään IT-investointeja, jotka edistävät liiketoiminnan kehitystä.

Se voi tarkoittaa kaikkea aina Azure-infrastruktuurin maksimaalisen käyttöajan takaamisesta kätevään päätelaitteiden hallintaan, lisenssipaketteihin tai erityyppisiin tietoturvaratkaisuihin.

Linkitämme IT:n yrityksenne tavoitteisiin ja luomme oikeasti mitattavaa arvoa, etkä sinä joudu tuhlaamaan aikaa ympäristön päivittäisestä toiminnasta huolehtimiseen.

Näemme kokonaisuuden (ja yksityiskohdat)

Turvallisuusuhat, hyperkonvergoitu infrastruktuuri ja lisääntynyt tallennustarve. Onnistuminen digitaalisessa maailmassa edellyttää ymmärrystä siitä, miten kukin osa tukee kokonaisuutta.

Meillä on kaikkien alojen asiantuntijoita, joten voimme luoda kestävän ratkaisun, joka antaa sinulle aikaa ja mahdollisuuksia sekä strategian että päivittäisen työn hiomiseen.

Asiakascase

Froneri Finland

”Perustarkoitus on pitää pyörät pyörimässä. Nykypäivänä usein mielletään, että IT hidastaa ja vaikeuttaa työtä, mutta me pyrimme päinvastaiseen eli omalta osaltamme sujuvoittamaan liiketoimintaprosesseja teknisillä ratkaisuilla.”

– Jussi Harju.

Näin autoimme Froneria

Katso, miten olemme auttaneet muita

Asiakasreferenssi

HP:n monitoimilaitteet ovat jäätelökoneiden kavereita

Jäätelöistään tunnettu Froneri Finland luottaa Dustinin ja HP:n asiantuntemukseen ja ammattitaitoon tulostuspalveluissaan.

15 joulukuuta 2020
Asiakasreferenssi

iMac on graafikon paras ystävä

LAB-ammattikorkeakoulu päivitti Muotoiluinstituutin opiskelijoiden työvälineiden tehoja hankkimalla luokallisen tehdastuoreita iMaceja.

24 syyskuuta 2020
Asiakasreferenssi

Metropolia panostaa tulevaisuuteen

Metropolia toimii useissa kiinteistöissä eri puolilla Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Se satsaa tulevaisuuteen ja haluaa tarjota opiskelijoillensa kattavan ja suorituskykyisen langattoman verkon.

12 joulukuuta 2017

IT palveluna

Pakettiratkaisuja, joissa me vastaamme IT-ympäristöstäsi

Etsitkö pakettiratkaisua, jossa me vastaamme IT-ympäristöstäsi? Sellaista, jota voit helposti skaalata ylös- tai alaspäin tarpeen mukaan ja jossa maksat vain siitä, mitä käytät?

Pakettiratkaisumme

Kuinka voimme auttaa?

Kuvaile, millaista apua tarvitset, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Neuvonta on täysin maksutonta.

Fredrik Larsson

Fredrik Larsson on yksi monista taitavista neuvonantajistamme, joihin voit ottaa yhteyttä.