Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Suurkokotulostamisen laajat käyttömahdollisuudet

Suurkokotulostuksen edut tulevat esiin yhä useammilla aloilla. Tekniikan kehittyessä ja kustannusten laskiessa suurkokotulostuksen eduista on päässyt nauttimaan muutkin alat kuin perinteinen tekninen suunnittelu tai grafiikkatulostaminen.

26 huhtikuuta 2019

Opas: Valitse sopiva tulostin

Tiedät, että tarvitset tulostimen – mutta minkä? Tällä oppaalla haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi tai organisaatiollesi sopivan tulostimen.

10 huhtikuuta 2019

Käyttäjien tukeminen kestävässä kehityksessä

Puhuttaessa tulostimista ja kestävistä keskitytään helposti vain tulostimeen. Xeroxin osalta kyse on kuitenkin myös käyttäjien koulutuksesta ja tukemisesta kestävässä kehityksessä.

26 maaliskuuta 2019

Tulostamisesta digitaaliseen asiakirjojen hallintaan

Tulostamisen vähentyessä pitää tulostintoimittajien olla tarkasti kuulolla asiakkaiden tarpeista. Canonilla tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota täydellisiä ja kokonaisia järjestelmiä digitaaliseen asiakirjojen hallintaan, yksittäisten tulostimien myymisen sijaan.

26 maaliskuuta 2019

HP katsoo kokonaisuutta niin tietoturvassa kuin ympäristönsuojelussakin

HP:n tulostuspalveluiden asiakkaat pääsevät osaksi tehokasta kierrätysprosessia, jonka kaikista vaiheista vastaa HP.

26 maaliskuuta 2019

Lexmark parantaa maailmaa kovin tavoittein ja konkreettisin keinoin

Yhdysvaltalainen Lexmark kertoo olevansa yksi maailman ensimmäisistä it-brändeistä, joka otti ympäristönsuojelun osaksi liiketoimintamalliaan. Yritys luottaa läpinäkyvyyteen: siten asiakkailla ja kumppaneilla ei jää mitään arvailun varaan.

26 maaliskuuta 2019

OKI säästää tehokkuudella sekä rahaa että ympäristöä

Tulostinratkaisuja tarjoava OKI yhdistää vihreät arvot tehokkaaseen ja tuottavaan tekemiseen. OKI Suomen myyntipäällikkö Jyri Karppanen kertoo, miksi ympäristöystävällisyys kannattaa.

26 maaliskuuta 2019

Tulosta ympäristöä säästäen

Niin kutsutun refill-kasetin ostaminen uuden värikasetin tai mustepatruunan asemesta voi vaikuttaa halvalta ja ympäristöystävälliseltä tavalta toimia, mutta pitkällä tähtäimellä asia on päinvastoin.

31 lokakuuta 2017