Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Missä mennään? Yhteistyöllä tuloksiin

Jäljitettävyyssjärjestelmää kehitetään yhteistyössä 14:n alalla toimivan hankekumppanin kanssa. Mukana on toimijoita valmistajista jälleenmyyjiin ja kierrätyksestä vastaaviin. Myös Dustin on projektissa mukana. Järjestelmää hahmotellaan kuluvan syksyn aikana.

Rakenna toimiva digitaalinen työtila oppilaille

Dustinin Mathias Törnblom suosittelee kouluja investoimaan sellaisen kokonaisuuden luomiseen, jossa kaikki toimii sujuvasti sen sijaan, että koulut keskittyisivät yksipuolisesti tietokoneiden tai muiden laitteiden valintaan. IT-tuen ostaminen palveluna on hyvä tapa edetä tätä kohti.

Näe kokonaisuus valitessasi kestävästi

IT-kilpailutuksissa monet vaativat kestävän valinnan tekemistä. Kysyimme HP:n ja Dustinin yhteiskuntavastuupäälliköiltä, mitä on hyvä ajatella tehdessä oikeaa kestävää valintaa.

Tee ostamisesta helpompaa EDI-tekniikan avulla

Nykyään ei ole oikeastaan mitään syytä lähettää laskuja tai tilauksia paperiversiona tai sähköpostimuodossa. Hankintajärjestelmä voi keskustella suoraan Dustinin järjestelmän kanssa.

Alektum Group luottaa Dustiniin

Näkemys, nopeus ja tuki – näistä syistä Alektum Group tekee tiivistä yhteistyötä Dustinin kanssa.

Huipputeknologian osaamista

Saab Danmark on useiden vuosien saatossa rakentanut vahvan yhteistyön Dustinin kanssa. Se ei merkitse vain oikeita tuotteita oikeaan hintaan, vaan myös osaamista ja nopeaa neuvontaa.

Määräajan noudattaminen on ratkaisevaa

Molemminpuolinen ymmärrys on avain vuosikausien tiiviiseen yhteistyöhön. Dustinin Sales Account Managerille Andreas Møller Rasmussenille Saab Danmark on yksi hänen monivuotisista vakinaisista asiakkaistaan, jolta tulee useita kertoja viikossa uusi tilaus sähköpostilaatikkoon.