Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Etätyöläisen viisi parasta kaveria

Tässä on lista asioita, jotka auttavat sinua välttämään vastaavia tilanteita ja työskentelemään kotona nopeammin ja ergonomisemmin.

Näin varustaudut mobiiliin työelämään

Moni asia puhuu sen puolesta, että kiinteät työpisteet ovat häviämässä. Työskentelemme mieluummin kotona, kahvilassa tai jossakin toimiston joustavista tiloista. Kehitys on johtanut sellaisten tuotteiden kysynnän kasvamiseen, jotka auttavat meitä pysymään tehokkaina työskentelypaikastamme riippumatta.

5G-verkon laajemmat mahdollisuudet

5G-tekniikan odotetaan mullistavan mobiililaitteiden käytöö pitkällä aikavälillä. Lue lisää siitä mitä tämä merkitsee sinulle ja mitä tarvitset voidaksesi hyödyntää tulevaisuuden mobiiliverkkoa?

Chromebookit soveltuvat kouluihin erinomaisesti

Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmillä varustetut läppärit ovat hallinneet kannettavien tietokoneiden markkinoita koko 2000-luvun. Googlen kehittämää Chrome OS -käyttöjärjestelmää hyödyntävät Chromebookit ovat kuitenkin tulleet viime vuosina varteenotettavaksi vaihtoehdoksi erityisesti koulumaailmassa.

Kaupunki teki iPadista opetusvälineen

Hämeenlinnan koululaisille iPadit ovat sekä opetuksen välineitä että kohteita.

Opas: Näin suojaat yrityksen puhelimia

Matkapuhelin on monelle yhtä tavallinen työväline kuin tietokone. Oppaamme avulla varmistat, että kännykkäsi ei ole tietoturvaketjun heikoin lenkki.

Onko tullut aika laittaa yrityksen matkapuhelinasiat kuntoon?

Turvallisuus on jatkuvasti esillä. Kysymys kuuluukin, onko se koskaan ollut niin ajankohtaista kuin nyt. Tässä artikkelissa käsitellään matkapuhelinten turvallisuutta ja työajan vapauttamista työntekoon holistisella ratkaisulla yrityksen matkapuhelinkannan hallintaan.

Matkapuhelintarvikkeita taskussa kulkevaan toimistoon

Kun työhön kuuluu paljon matkustelua, on tärkeää kyetä lataamaan samanaikaisesti kaikkia laitteita, niin puhelimia, tabletteja kuin tietokoneitakin. Dustinin omien tuotemerkkien tuotteiden siivittämänä olet valmis asiakastapaamisiin ja palavereihin. Missä ikinä oletkaan.