Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Dustin Finland Oy on valittu KL-Kuntahankintojen Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi

Dustin Finland Oy on valittu KL-Kuntahankintojen Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi sopimuskaudelle (02.09.2019 - 01.09.2021 + 2 optiovuotta).

Dustin Finland Oy on valittu Hanselin Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi

Dustin Finland Oy on valittu Hanselin Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi uudelle sopimuskaudelle (01.04.2020 - 31.03.2022 + 2 optiovuotta).

Kolme asiantuntijaa – paljon hyviä vinkkejä

Ruotsissa järjestetyillä Dustin Expo -messuilla oli aitio, jossa kuvasimme lyhyitä keskustelutuokioita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Seuraavissa kolmessa keskustelussa puhutaan kestävästä kehityksestä, turvallisuudesta ja tulevaisuuden digitaalisista kokousympäristöistä.

Muutamia mainioita uutuuksia vuodelta 2018, joita et ehkä ole huomannut

Tekniikkamaailma muuttuu nopeasti ja joka päivä ilmestyy monia mielenkiintoisia uutuuksia. Tämän vuoksi saattaakin olla hankalaa seurata koko ajan kehitystä ja olemmekin tähän listanneet muutamia uutuuksia, joita et ehkä ole huomannut.

Tiesitkö tämän sähköpostista? 10 kiinnostavaa faktaa

Moni käyttää sähköpostia päivittäin. Kokosimme kymmenen kiinnostavaa faktaa tästä arkisesta viestintävälineestä.

Oppilasagentit uudenlaisen oppimisen eturintamassa

Hämeenkylän koulussa on oppilasagentteja, jotka auttavat muita oppilaita ja koulua kehittymään tietotekniikan käytössä. He ohjaavat niin oppilaita kuin opettajiakin ja ovat aina valmiina testaamaan uusia laitteita.

Veronmaksajan paras kaveri

Yhteishankinta on veronmaksajan etu. KL-Kuntahankintojen tehtävä on koota asiakkaiden tietotekniikkahankinnat sopiviksi kokonaisuuksiksi sekä kilpailuttaa puitesopimuksia ja vastata sopimushallinnasta.

Näin toimivat videoiden suoratoistopalvelut

Laadukkaan videokuvan striimaaminen televisioon, tietokoneeseen tai puhelimeen on nykyään itsestäänselvyys. Mutta miten se oikeastaan tapahtuu?