Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Dustin Finland Oy on valittu KL-Kuntahankintojen Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi

Dustin Finland Oy on valittu KL-Kuntahankintojen Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi sopimuskaudelle (02.09.2019 - 01.09.2021 + 2 optiovuotta).

Dustin Finland Oy on valittu Hanselin Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi

Dustin Finland Oy on valittu Hanselin Esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi uudelle sopimuskaudelle (01.04.2020 - 31.03.2022 + 2 optiovuotta).

Monimuotoisuus on maailmanlaajuinen menestystekijä

Monimuotoisuus ja osallistava työilmapiiri ovat muutakin kuin viihtyvyysasioita. Ne edistävät kannattavuutta, ja monimuotoisuuden ottaminen osaksi rekrytointistrategiaa tuo mukanaan suuria hyötyjä.

Diginoviisi vai digimenestyjä?

Vastaamalla näihin kolmeen kysymykseen voit selvittää, mihin luokkaan yrityksesi kuuluu ja pohtia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Liity digimenestyjien joukkoon

Miten yritys pääsee neljännen teollisen vallankumouksen kelkkaan? Asiantuntija tunnistaa digimenestyjät ja antaa neuvoja, joilla pohjoismaiset yritykset voivat hioa toimintansa huippukuntoon.

Uutisia, trendejä ja hauskoja faktoja

Tuotteet, liiketoimintamallit, tekniikka ja innovaatiot. Tänne keräämme IT-maailman viimeisimmät uutiset.

Ota hyöty irti tekoälystä jo nyt

Kaikenkokoiset yritykset voivat hyötyä modernista tekoälyteknologiasta jo nyt. Se auttaa esimerkiksi resurssien paremmassa hyödyntämisessä ja palvelutarjonnan laajentamisessa. Tekoäly on kilpailuvaltti.

Hyperkeskittymiskyky ja supervoimat

Autismi voi olla supervoima, mutta siihen liittyy myös omat vaikeutensa. Tietoisuuden ja digitaalisten apuvälineiden ansiosta koulunkäyntiä voidaan mukauttaa ja helpottaa. Lue lisää siitä, millaiset lähestymistavat ja työkalut toimivat toimintarajoitteisten oppilaiden kohdalla.