Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Monitoimilaitteen ei tarvitse olla toimiston tyhmin laite

Lue, miten voit huolehtia tulostimien ja monitoimilaitteiden tietoturvasta HP:n ja Dustinin ratkaisuiden avulla.

Digitalisaatio päihittää paperin – ainakin melkein kaikessa

Digitalisaatio tuntuu vieneen voiton paperista. Minkälaisia muutoksia paperin väheneminen on tuonut – ja katoaako paperiarkki toimistosta joskus kokonaan?

Tulostaessakin voi tehdä ekotekoja – asiantuntija vinkkaa viisi keinoa

Ympäristötietoisuuden lisääntyessä toimistoilla otetaan askeleita kohti entistä vihreämpää tulevaisuutta. Myös tulostamisessa on helppo tehdä ympäristöystävällisiä valintoja, jotka säästävät niin luontoa kuin rahaa.

Suurkuvatulostusta kaikille

Suurkuvatulostimet eivät ole enää kalliita ja monimutkaisia laitteita. Nykyään ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja laitteissa on sellainen hintalappu, joka tekee niistä kiinnostavia monille toimialoille.

Suurkokotulostamisen laajat käyttömahdollisuudet

Suurkokotulostuksen edut tulevat esiin yhä useammilla aloilla. Tekniikan kehittyessä ja kustannusten laskiessa suurkokotulostuksen eduista on päässyt nauttimaan muutkin alat kuin perinteinen tekninen suunnittelu tai grafiikkatulostaminen.

Opas: Valitse sopiva tulostin

Tiedät, että tarvitset tulostimen – mutta minkä? Tällä oppaalla haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi tai organisaatiollesi sopivan tulostimen.

Käyttäjien tukeminen kestävässä kehityksessä

Puhuttaessa tulostimista ja kestävistä keskitytään helposti vain tulostimeen. Xeroxin osalta kyse on kuitenkin myös käyttäjien koulutuksesta ja tukemisesta kestävässä kehityksessä.

Tulostamisesta digitaaliseen asiakirjojen hallintaan

Tulostamisen vähentyessä pitää tulostintoimittajien olla tarkasti kuulolla asiakkaiden tarpeista. Canonilla tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota täydellisiä ja kokonaisia järjestelmiä digitaaliseen asiakirjojen hallintaan, yksittäisten tulostimien myymisen sijaan.