Tervetuloa tietopankkiimme

Inspiroidu ja opi lisää viimeisimmistä IT-trendeistä.

Suurkokotulostamisen laajat käyttömahdollisuudet

Suurkokotulostuksen edut tulevat esiin yhä useammilla aloilla. Tekniikan kehittyessä ja kustannusten laskiessa suurkokotulostuksen eduista on päässyt nauttimaan muutkin alat kuin perinteinen tekninen suunnittelu tai grafiikkatulostaminen.

26 huhtikuuta 2019

Bring Your Own Meeting

Videokokoukset ovat yhä tavallisempi osa arkea. Niiden avulla on mahdollista säästää aikaa ja rahaa sekä järjestää kokouksia aiempaa tehokkaammin. Kokousten järjestäminen ja yhteyden pitäminen käy joustavasti omasta olinpaikasta huolimatta.

25 huhtikuuta 2019

Kymmenestä minuutista kymmeneen sekuntiin

Tilastojen mukaan suurin osa videokokouksista viivästyy teknisten vaikeuksien vuoksi. Keskimääräinen viivästys on 10 minuuttia ja 40 sekuntia. Lenovon mielestä ajan voisi käyttää paremminkin.

25 huhtikuuta 2019

Videokokousten järjestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin

Videokokoukset ovat nykyään osa monien ihmisten päivittäistä elämää. Nykyään on helppo pitää yhteyttä matkan aikana ja toiselle puolelle maapalloa muuttaneiden ihmisten kanssa. Myös tehokkaiden kokousten järjestäminen on nykyään helpompaa.

25 huhtikuuta 2019

Yksinkertaisia videotapaamisia älykkäillä sisäänrakennetuilla videoratkaisuilla

Jos olet etsimässä työpöydälle sopivaa neuvotteluratkaisua, voit lopettaa hakemisen. Ratkaisu ei ole kaukana. Itse asiassa se on jo täällä.

25 huhtikuuta 2019

Tarkkaan valikoitu kasvava valikoima

Yksi markkinoiden laajimmista valikoimista laajentui entisestään vuonna 2016, kun Dustin esitteli viisi eri tuotemerkkiä sisältävän Private Labelin. Dustin keskittyy laadukkaisiin ja edullisiin tuotteisiin, jotka toimitetaan nopeasti ja luotettavasti.

25 huhtikuuta 2019

”Somessa suositaan sisältöä, joka saa aikaan voimakkaita tunteita”

Mitä sosiaalinen media tekee demokratialle? Sitä pohtivat Martin Gelin ja Karin Pettersson uudessa kirjassaan Internet är trasigt – Silicon Valley och demokratins kris.

24 huhtikuuta 2019

HPE Nimble Storage tekee tallennuksesta helppoa tekoälyllä

Miltä kuulostaisi tallennusjärjestelmä, joka korjaa virheet ilman että käyttäjä edes huomaa niitä? HPE Nimble Storage ja sen rinnalle kehitetty InfoSight-ohjelmisto vapauttavat asiantuntijoiden kädet vaativampiin töihin tekoälyn avulla.

24 huhtikuuta 2019