Työpiste

5 älykästä laitetta

Tableteiksi muuntautuvia kannettavia, pöytätietokoneena käytettäviä älypuhelimia ja helposti mukana kannettavia tehokkaita varavirtalähteitä – Solutions tutustui tarkemmin laitteisiin, jotka helpottavat työmatkalaisten elämää.

1. Lataa kaikkialla

Oletko kyllästynyt pelkäämään, että puhelimesi tai tablettisi akku loppuu kesken kaiken? Belkin Mixit Metallic Power Pack 6000 -varavirtalähteellä voit ladata iPhone 6:n akun tyhjästä täyteen jopa kolme kertaa ennen kuin sinulla on tarvetta löytää pistorasia. Kaksi USB-porttia mahdollistavat kahden laitteen samanaikaisen lataamisen. Varavirtalähde on huipputehokas (3,4 ampeeria) ja helppokäyttöinen. Lisäksi se latautuu nopeasti, mikä tekee siitä verrattoman kumppanin matkalle kuin matkalle.

dustin.fi/belkinmixit

2. Tietokone ja tabletti samassa

Microsoft Surface Book on innovatiivinen ja tehokas kannettava tietokone, jossa on irrotettava näyttö – toisin sanoen tietokone ja tabletti samassa laitteessa. Sen kosketusnäyttö on uskomattoman tarkka (6 miljoonaa pikseliä). Lisäksi Microsoft Surface Bookin akku kestää pitkään ja ohut laite kulkee helposti mukana. Se on suunniteltu kestämään aikaa ja kovaakin käyttöä. Näyttö kääntyy 180 astetta ja laitteen mukana tulee kätevä kosketusnäyttökynä. Microsoft Surface Book on todellinen työmatkalaisen monitoimityökalu, joka sopii kaikenlaiseen työskentelyyn.

dustin.fi/surfacebook

3. Älypuhelimesta pöytätietokoneeksi

Samsung DeX Station Galaxy S8/S8 Plus muuntaa Samsung Galaxy S8 -puhelimesi älypuhelimesta pöytätietokoneeksi. Yhdistä vain puhelimesi Samsung DeX Station -asemaan ja kytke se sitten näyttöön HDMI-kaapelilla. Näppäimistön ja hiiren voi liittää langattomasti tai USB:n kautta – ja saat täydellisen työaseman käden käänteessä. Windows Virtual Machinen avulla voit myös käyttää Windowsia DeX-asemasi kautta. Ehkä voit jättää seuraavalla työmatkalla kannettavan kokonaan kotiin?

dustin.fi/galaxys8
dustin.fi/dexstation

4. Lightning- ja Micro USB -laturi

Kompaktista muotoilusta huolimatta Mophie Powerstation Plus on todellinen tehopakkaus, joka tarjoaa laitteillesi jopa 24 tuntia lisää käyttöaikaa. Sen mukana tulee sisäänrakennettu latauskaapeli, jossa on vaihdettava pää Lightning- ja Micro USB -lataamiseen. Alan johtava akkuteknologia takaa, että Mophie Powerstation Plus säilyttää akkunsa varaustason pitkään.

dustin.fi/mophiepowerstation

5. Kädet vapaiksi

Jabra Storm on älykäs kuuloke, jonka akku kestää jopa kymmenen tuntia – erinomainen valinta pitkiin päiviin, jolloin latausmahdollisuudesta ei ole tietoakaan. Melua ja tuulen suhinaa vaimentavat ominaisuudet takaavat kristallinkirkkaan äänenlaadun: kätesi ovat vapaat ulkoisista olosuhteista riippumatta. Jabra Storm yhdistetään puhelimeesi helposti NFC-yhteyden avulla (puhelin ja kuuloke asetetaan toisiaan vasten laiteparin muodostamiseksi). Tämän kätevän apuvälineen ansiosta olet tavoitettavissa myös liikkeellä ollessasi.

dustin.fi/jabrastorm

Teksti: Kristin Djerf
Kuvitukset: iStockphoto

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue