Aruba User Experience Insight

Uusi yksinkertainen tapa varmentaa toimiva loppukäyttäjäkokemus verkkoympäristössä.

Älypuhelinten, tablettitietokoneiden sekä IoT laitteiden jatkuvasti kasvava käyttö muokkaa tapaa sekä odotuksia eri verkossa toimivien palveluiden, sovellusten, ohjelmistojen jatkuvasta saatavuudesta ja toimivuudesta. Käyttäjien odotusten ja tarpeiden kasvaessa, IT-tiimit ja verkon ylläpitäjät etsivät uusia ja yksinkertaisempia keinoja varmentaa paras mahdollinen loppukäyttäjäkokemus eri ympäristöissä.

Ratkaisu

User Experience Insight-ratkaisu mahdollistaa jatkuvan 24/7 mittauksen ja monitoroinnin verkon toimivuudesta sekä langattomassa, että Ethernet ympäristössa. Tyylikkäästi muotoillut sensorit on helppo asentaa paikkoihin, jossa verkon toimivuus on kriittisintä; esimerkiksi toimistotiloihin, ostoskeskuksiin, koulu- ja yliopisto-alueille ja terveydenhuollon tiloihin.

Sensorit keräävät tietoa verkon tilasta, verkon palveluiden toiminnasta sekä sisäisten ja ulkoisten sovellusten saatavuudesta. Pilvipohjainen yksinkertainen analytiikkanäkymä antaa nopeasti ja keskitetysti tiedon verkon toimivuudesta eri lokaatioissa, verkon käyttäjän näkökulmasta sekä hälyttää mahdollisista vioista proaktiivisesti. Ratkaisu mahdollistaa nopeamman reaktio-kyvyn vikatilanteissa tai verkossa tapahtuvissa muutostiloissa. Sensorista tallennettava tieto on saatavilla analytiikkanäkymässä 30 päivää jonka myötä tietoja voidaan tarkastella myös jälkikäteen.

Aruba User Experience Insight-ratkaisu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta, jotka haluavat tarjota sekä varmentaa parhaan mahdollisen verkontoimivuuden käyttäjilleen. Ratkaisua voidaan hyödyntää kaikkien verkkovalmistajien ympäristöissä.

Hyödyt liiketoiminnalle ja IT:lle

  • Yksinkertainen sekä edullinen ratkaisu, joka on helppo asentaa ja kehitetty varmentamaan paras loppukäyttäjäkokemus erilaisissa verkkoympäristöissä
  • Erillisiä fyysisiä verkon toiminnan testausratkaisuja ei enää tarvita eri toimipaikoissa
  • Keskitetty pilvipohjainen analytiikkanäkymä sekä ratkaisun proaktiivisuus ja testausmahdollisuudet vähentävät verkonhallintaan liittyviä huoltokäyntejä ja vapauttavat IT ylläpitotiimeiltä enemmän aikaa
  • Kustannussäästöt liittyen verkonhallintaan ja varmennukseen
  • Toimivuus eri verkkovalmistaja-ympäristöissä
  • Automaattinen viikottainen raportointimahdollisuus
  • Sensori raportoi verkon toiminnasta pilvipohjaiseen analytiikkanäkymään joko käyttäjän oman internet-liittymän kautta tai kokonaan ulkopuolisen LTE-verkon kautta.

Haluatko lisätietoja Aruba User Experience Insight ratkaisusta?

Ota yhteyttä Dustinin asiantuntijoihin

1 syyskuuta 2020

Rakenna samanlainen IT-infrastruktuuri kuin Netflixillä

Miten postimyyntiyritys muuntautuu digitaaliseksi palveluksi, jolla on 182 miljoonaa käyttäjää? Netflix tietää sen. IT-kaaoksen sijasta yritys käyttää pilvipalvelua – ja kontteja.

Löydä oikea pilviyhdistelmä

Pilvessä voidaan tehdä kaikki tietojen tallennuksesta raskaiden sovellusten ja analysointityökalujen hallinnointiin. Yhtä kaikille yrityksille sopivaa ratkaisua ei ole. Näin löydät yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.

Pilvipalvelut mahdollistavat uudet liiketoimintamallit

Pilvipalvelut olivat ennen IT-osaston asia, mutta nyt niistä on tullut tärkeä osa yrityksen liiketoiminnan kehittämistä. Selvitimme, miten voit luoda lisäarvoa digitaalisilla työkaluilla.

Tärkeitä kysymyksiä pilvipalveluista

Pilvipalveluja tarjoavia yrityksiä on paljon. Nämä kysymykset auttavat sinua kehittymään fiksummaksi ostajaksi.

Opas: Kaikki ohjelmisto-omaisuuden hallinnan edut

Software Asset Management eli ohjelmisto-omaisuuden hallinta antaa kattavan kuvan yrityksen lisensseistä, ja lisäksi sillä on monia muitakin etuja. Tässä oppaassa kerromme, miten yrityksesi voi ottaa ohjelmisto-omaisuuden hallinnan käyttöön.

Siksi yhä useampi valitsee verkko palveluna-ratkaisun

Verkon toimivuus on yritystoiminnassa elinehto. Jos verkkoyhteys ei toimi, saattavat työt jäädä tekemättä. Siksi verkko palveluna on yhä suositumpi ratkaisu.