Dustin voitti Juutinrauman sillan IT-yhteistyökumppanuuden tarjouskilpailun

Dustin on tiukan kilpailun jälkeen voittanut tarjouskilpailun Juutinrauman sillan IT-toimintaympäristön hallinnoinnista sekä operatiivisesta konsultoinnista. Tehtävä käsittää pääasiallisesti Juutinrauman sillan IT-ympäristön hallinnoinnin siihen kuuluvine pilvipalveluineen niin Tanskassa, kuin Ruotsissakin. Dustin tulee toimimaan strategisena ja operatiivisena IT-yhteistyökumppanina ja ottamaan kokonaisvastuun sillan konsortion IT-ylläpidosta.

Juutinrauman sillan Konsortio, joka on Tanskan ja Ruotsin valtioiden yhteisomistuksessa, omistaa ja ylläpitää siltaa. Konsortion tavoitteena on muuttaa nykyinen IT-osasto strategiseksi tilaajaorganisaatioksi. Lisäksi sen kunnianhimoinen tavoite on purkaa konsortion sisäiset hosting palvelimet ja suunnata kohti pilvipohjaisia ratkaisuja tai muuta off-site-ylläpitoa.

Dustinin odotetaan ottavan suuren vastuun Juutinrauman sillan tulevien IT-päätöksien ja digitaalisten transformaatioiden tukemisessa.

– Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että olemme saaneet tämän luottamustehtävän ja odotamme innolla yhteistyötä konsortion kanssa sen IT-alustan toimittamisessa, sekä kehittämisessä, sanoo Andreas Boo, palveluiden ja ratkaisuiden johtaja Ruotsin Dustinilla.

– Tämä on lisäksi erittäin tärkeä askel Dustinille strategisessa panostuksessamme toimittaa johdettuja IT-palveluita asiakkaillemme Pohjoismaissa.

– Odotamme jännittävää ja pitkäaikaista yhteistyötä Dustinin kanssa. Juutinrauman siltaa odottaa useita mielenkiintoisia muutos- ja parannusehdotuksia koskien IT-ympäristöä. Tämän sopimuksen myötä emme saa mukaan ainoastaan pätevää operatiivista yhteistyökumppania, vaan myös jonkun, joka tukee meitä strategisissa päätöksissämme, sanoo Martin Karlsson, Juutinrauman sillan konsortion IT-päällikkö.

Lue lisää asiakkaista, joita Dustin on auttanut »

Öresundin silta

22 elokuuta 2018

Ota hyöty irti tekoälystä jo nyt

Kaikenkokoiset yritykset voivat hyötyä modernista tekoälyteknologiasta jo nyt. Se auttaa esimerkiksi resurssien paremmassa hyödyntämisessä ja palvelutarjonnan laajentamisessa. Tekoäly on kilpailuvaltti.

12 helmikuuta 2020

Hyperkeskittymiskyky ja supervoimat

Autismi voi olla supervoima, mutta siihen liittyy myös omat vaikeutensa. Tietoisuuden ja digitaalisten apuvälineiden ansiosta koulunkäyntiä voidaan mukauttaa ja helpottaa. Lue lisää siitä, millaiset lähestymistavat ja työkalut toimivat toimintarajoitteisten oppilaiden kohdalla.

21 tammikuuta 2020

Tasapainoa digitaaliseen arkeen

Stressin lisääntyminen yhteiskunnassa vieritetään usein digitalisaation syyksi. Mutta synnyttääkö tekniikka itsessään stressiä? Entä miten voi saavuttaa paremman digitaalisen tasapainon omassa arjessaan?

13 tammikuuta 2020

Dustinin tietoturva sai laatuleiman

Puolustusvoimien myöntämä yritysturvallisuustodistus osoittaa, että Dustinin käsissä myös luokiteltu tieto on turvassa tilanteessa kuin tilanteessa.

18 joulukuuta 2019

Näin tekoäly hyödyttää yritystäsi jo nyt

Tekoäly voi tuntua vaikeasti ymmärrettävältä ja abstraktilta asialta. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä muotisana, vaan tekoälystä on yritystoiminnassa aidosti hyötyä. Kokosimme neljä vinkkiä, joiden avulla pääset alkuun tekoälyn käytössä.

27 marraskuuta 2019

Tästä syystä langaton verkko kannattaa kytkeä pois päältä

Voiko Marsiin muuttaa, jos sinne laukaistaan ensin ydinpommeja? Onko kohta mahdollista twiitata ajatuksen voimalla? Miten seinien läpi pystytään näkemään? Esittelemme kolme mielenkiintoista projektia, jotka ennustavat tulevaisuutta.

14 marraskuuta 2019
Kuule tarjoukset heti