Kestävyys

Kolme asiantuntijaa – paljon hyviä vinkkejä

Ruotsissa järjestetyillä Dustin Expo -messuilla oli aitio, jossa kuvasimme lyhyitä keskustelutuokioita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Kaikki nämä keskustelutuokiot kuvattiin, sillä me haluamme jakaa hyvät ideat myös niiden kanssa, jotka eivät päässeet paikan päälle.

Kutsumme näitä keskustelutuokioita nimellä Dustin Expo Speakerbox Conversations, ja seuraavana esittelemme kolme erinomaista keskustelua. Ensin keskustelimme Dell Technologiesin Managing Directorin Stefan Alarikssonin kanssa. Sen jälkeen me kysyimme F-Securen turvallisuusasiantuntija Mikko Hyppöseltä Internet of Things -laitteita koskevista turvallisuushuolista. Viimeiseksi annoimme Immersivt.se-sivuston VR- ja AR-asiantuntija Niclas Johanssonin kertoa tulevaisuuden digitaalisista kokousympäristöistä.

Jos haluat katsoa kaikki keskustelutuokiot, seuraa meitä Facebookissa ja LinkedInissä. Julkaisemme siellä säännöllisesti uusia keskustelutuokioita.

Miksi kestävyys on niin tärkeää nykypäivän yrityksille? Ja miten kestävyyttä voi lisätä?

Keskustelemme Dell Technologiesin Managing Directorin Stefan Alarikssonin kanssa siitä, miten kestävän kehityksen työ saadaan käyntiin ja miksi on tärkeää, että kaikki yritykset tekevät niin.

Pituus: 8:03

Pitäisikö IoT:hen liittyvästä turvallisuusaspektista olla huolissaan?

Tässä keskustelutuokiossa F-Securen Mikko Hyppönen puhuu IoT-laitteista ja siitä, minkälaisia turvallisuusuhkia ne voivat aiheuttaa tulevaisuudessa ja jo nykyään.

Pituus: 9:17

Onko VR ja AR digitaalisten neuvotteluhuoneiden tulevaisuus?

Kysyimme VR- ja AR-asiantuntija Niclas Johanssonilta, miten VR- ja AR-tekniikat vaikuttavat tulevaisuuden kokousympäristöihimme.

Pituus: 9:31

Lue lisää:
Asiantuntijan vinkit: Näin teet vastuullisia it-hankintoja
Guide: IoT käytännössä

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue