Lenovo ThinkPad 25 vuotta

Vaativiin tehtäviin ei tarvita tietokonetta, niihin tarvitaan ThinkPad. ThinkPad täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Koko tämän ajan ThinkPadit on tunnistanut niiden tyylikkäästä muotoilusta, josta ne tunnistetaan välittömästi.

On helppo nähdä sukulaisuus ensimmäisen ThinkPadin ja nykyisen huippumallin välillä.

ThinkPadit ovat aina olleet suosittuja varsinkin yrityskäyttäjien keskuudessa. Niissä on aina edistyksellistä teknologiaa ja ne on tunnettu kestävyydestään. ThinkPadit on myös innovaatioistaan. Esimerkkejä tästä ovat TrackPoint-hiiriohjain tai vaikkapa 701:sen perhosnäppäimistö.

ThinkPadin juhlavuoden kunniaksi on julkistettu juhlamalli ThinkPad 25. Siinä on parasta tekniikkaa mitä tänä päivänä rahalla saa. Sen muotoilussa on yksityiskohtia, jotka kunnioittavat ThinkPadien historiaa ja muistuttavat mallin historiasta unohtamatta käyttömukavuutta.

ThinkPadistä on sen historian aikana julkistettu monia erilaisia perheitä tehokkaista mobiilityöasemista keveisiin modulaarisin kannettaviin.

ThinkPad oli aito kannettava – se on suunniteltu toimimaan tien päällä. Tämän päivän ThinkPadit ovat samaa rautaista tai pikemminkin hiilikuituista laatua kuin alkuperäiset. Niillä on sama DNA ja ne tunnistaa ulkonäöstä heti ThinkPadeiksi.

ThinkPad on enemmän kuin kannettava tietokone, se on käsite käyttäjien keskuudessa. Se on muuttanut käsitystämme liikkuvasta työstä tekemällä sen todella mahdolliseksi, kaikissa olosuhteissa. Se on opettanut viime sukupolville asioita liikkuvasta työnteosta ja monelle ThinkPad onkin monelle ensimmäinen kosketus mobiilin tietojenkäsittelyn maailmaan, ajalta ennen älypuhelimia.

ThinkPad on edelleenkin teknologinen edelläkävijä ja se mittari, johon muita kannettavia verrataan. Se asettaa standardin liikkuvalle työlle, johon muut pyrkivät. ThinkPadin omistajille koneen käyttö kaikissa olosuhteissa on itsestäänselvyys. ThinPadit ovat niitä harvoja kannettavia tietokoneita, jotka on sertifioitu käytettäviksi avaruudessa.

Dustin tarjoaa pitkän henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun ja myyntikanavan Lenovolle. Dustin on Lenovo Platinum Plus kumppani ja Dustin on tunnettu pitkäaikaisista ja kestävistä asiakassuhteista, joka kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Fine print: Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Dustin,


Näytä kaikki Dustin artikkelit


Tämä artikkeli on merkitty

Ota yhteyttä

tai soita

(09) 58 44 22

Asioiden internet tekee toimistosta fiksumman

Dustin,

Älykäs valaistus, termostaatit jotka mukautuvat paikallaolevien ihmisten määrän mukaan ja istutettu kulkukortti – asioiden internet on yläkäsite, jonka alle mahtuu monenlaisia innovaatioita. Älykäs, arkea helpottava teknologia on todellisuutta jo tänään, ja yhä yleisempää tulevaisuudessa. Sen myötä myös työelämä muuttuu. Kurkistamme kristallipalloon ja ennustamme, millä tavoin asioiden internet tulee muuttamaan työympäristöämme.

16 tammikuuta 2018

Tasa-arvoa it-alalle

Dustin,

Tietokoneiden varhaisvuosina suurin osa koodaajista oli naisia. Esimerkiksi ensimmäiset avaruusmatkat olivat naisten koodauksen mahdollistamia. Tästä huolimatta it-ala on nykyään hyvin miehinen. Miten sen voisi muuttaa, ja miten syrjintää voisi vähentää?

15 tammikuuta 2018

Isojen opetukset: 4 parasta vinkkiä suuryrityksiltä

Dustin,

Maailman suurimmilla yrityksillä on valtava vaikutus elämäämme. “The Big Four” eli Apple, Google, Facebook ja Amazon ovat kaikki kasvaneet nopeasti startupeista alansa hallitseviksi toimijoiksi. Mitä yrittäjä voi niiltä oppia? Tässä neljä parasta vinkkiä.

15 tammikuuta 2018

Näin lohkoketjuteknologia muuttaa maailmaa

Dustin,

Kryptovaluutta Bitcoin on usein esillä lohkoketjuista puhuttaessa, mutta lohkoketjuteknologia on paljon muutakin. Lohkoketjuteknologiassa on kyse tietojen ja tapahtumien hajautetusta tallennuksesta, jossa salauksella todennetaan ja salataan tapahtumat datalohkoketjussa. Yrittäjät ympäri maailmaa kehittävät nyt lohkoketjualustoja eri tarkoituksiin. Tässä muutamia esimerkkejä:

6 joulukuuta 2017

Asiantuntijan vinkit: Näin teet vastuullisia it-hankintoja

Dustin,

Tietotekniikan ostamisen tulee olla vastuullista. Yhä useammat yritykset haluavat tehdä it-hankintoja, jotka kuluttavat luonnonvaroja mahdollisimman vähän ja joita valmistettaessa ei ole rikottu ihmisoikeuksia. Ympäristö- ja vastuullisuusmerkinnät tuotteissa helpottavat valintojen tekemistä. Sertifikaatit takaavat, että tuotteita on tutkittu koko niiden elinkaaren ajan, valmistuksesta ja käytöstä kierrätykseen saakka.

28 marraskuuta 2017

Kasvojentunnistus - enemmän kuin sormenjälki

Dustin,

Kasvojentunnistusteknologia ja -sovellukset ovat lyömässä toden teolla läpi, ja niillä on runsaasti muitakin potentiaalisia käyttötarkoituksia kuin kännykän lukituksen avaaminen - sekä paljon kaupallisia mahdollisuuksia.

9 marraskuuta 2017