Lenovo ThinkPad 25 vuotta

Vaativiin tehtäviin ei tarvita tietokonetta, niihin tarvitaan ThinkPad. ThinkPad täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Koko tämän ajan ThinkPadit on tunnistanut niiden tyylikkäästä muotoilusta, josta ne tunnistetaan välittömästi.

On helppo nähdä sukulaisuus ensimmäisen ThinkPadin ja nykyisen huippumallin välillä.

ThinkPadit ovat aina olleet suosittuja varsinkin yrityskäyttäjien keskuudessa. Niissä on aina edistyksellistä teknologiaa ja ne on tunnettu kestävyydestään. ThinkPadit on myös innovaatioistaan. Esimerkkejä tästä ovat TrackPoint-hiiriohjain tai vaikkapa 701:sen perhosnäppäimistö.

ThinkPadin juhlavuoden kunniaksi on julkistettu juhlamalli ThinkPad 25. Siinä on parasta tekniikkaa mitä tänä päivänä rahalla saa. Sen muotoilussa on yksityiskohtia, jotka kunnioittavat ThinkPadien historiaa ja muistuttavat mallin historiasta unohtamatta käyttömukavuutta.

ThinkPadistä on sen historian aikana julkistettu monia erilaisia perheitä tehokkaista mobiilityöasemista keveisiin modulaarisin kannettaviin.

ThinkPad oli aito kannettava – se on suunniteltu toimimaan tien päällä. Tämän päivän ThinkPadit ovat samaa rautaista tai pikemminkin hiilikuituista laatua kuin alkuperäiset. Niillä on sama DNA ja ne tunnistaa ulkonäöstä heti ThinkPadeiksi.

ThinkPad on enemmän kuin kannettava tietokone, se on käsite käyttäjien keskuudessa. Se on muuttanut käsitystämme liikkuvasta työstä tekemällä sen todella mahdolliseksi, kaikissa olosuhteissa. Se on opettanut viime sukupolville asioita liikkuvasta työnteosta ja monelle ThinkPad onkin monelle ensimmäinen kosketus mobiilin tietojenkäsittelyn maailmaan, ajalta ennen älypuhelimia.

ThinkPad on edelleenkin teknologinen edelläkävijä ja se mittari, johon muita kannettavia verrataan. Se asettaa standardin liikkuvalle työlle, johon muut pyrkivät. ThinkPadin omistajille koneen käyttö kaikissa olosuhteissa on itsestäänselvyys. ThinPadit ovat niitä harvoja kannettavia tietokoneita, jotka on sertifioitu käytettäviksi avaruudessa.

Dustin tarjoaa pitkän henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun ja myyntikanavan Lenovolle. Dustin on Lenovo Platinum Plus kumppani ja Dustin on tunnettu pitkäaikaisista ja kestävistä asiakassuhteista, joka kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Fine print: Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Dustin,


Näytä kaikki Dustin artikkelit


Tämä artikkeli on merkitty

Ota yhteyttä

tai soita

(09) 58 44 22

Kohti älykkäitä kaupunkeja

Dustin,

Yhä suurempi osa väestöstä asuu kaupungeissa, ja kaupunkiasujien määrä kasvaa neljästä miljardista viiteen vuoteen 2030 mennessä. Se tietää haasteita niin infrastruktuurille, kestävälle kehitykselle kuin sosiaalihuollolle. Kaupungeista on tultava entistä älykkäämpiä.

11 lokakuuta 2018

Näin 5G mullistaa arkesi

Dustin,

Uuden sukupolven mobiiliteknologia 5G on jo nurkan takana. Tällä kertaa se ei ole vain edeltäjäänsä nopeampi ja parempi, vaan sillä on myös potentiaalia mullistaa sekä maailmaa että arkeamme. Näillä viidellä tavalla 5G vaikuttaa jokapäiväiseen teknologiaan.

1 lokakuuta 2018

Uudet rajapinnat toimivat kuin ajatus

Dustin,

Hiirikäsi ja kännykkäniska jäävät pian historiaan. Uudenlaiset tavat käyttää ja ohjata laitteita yleistyvät jatkuvasti. Tulevaisuudessa käytämme niin puhe- kuin eleohjaustakin – ja kenties jopa ajatuksen voimaa.

26 syyskuuta 2018

Virtuaalitodellisuus on todella ottanut paikkansa luokkahuoneessa

Dustin,

VR-tekniikka on yleistynyt nopeasti viime vuosina, mutta missä määrin se sopii kouluihin? Tukholman edustalla sijaitsevassa Saltsjö-Boossa järjestettävässä pilottihankkeessa pyritään selvittämään juuri sitä.

21 syyskuuta 2018

Kvanttitietokone on tietotekniikan seuraava jätti

Dustin,

Tietokoneteknologia on uuden aikakauden äärellä. Kvanttitietokone on ollut teoriatasolla olemassa jo yli 30 vuoden ajan, mutta vihdoin näyttää, että ideasta tulee totta. Kiehtova kvanttitekniikka voi mullistaa niin tietoturvan, lääketieteen, teollisuuden kuin tekoälynkin.

17 syyskuuta 2018

Digitaalinen tulevaisuus tuo uusia bisnesmalleja – tässä niistä neljä

Dustin,

Digitalisaatio muuttaa tapoja, joilla rakennamme yrityksiä ja teemme liiketoimintaa. Markkinoihin mukautuminen ja uusien mahdollisuuksien löytäminen ovat menestyksen elinehtoja. Nämä neljä liiketoimintamallia muuttavat liike-elämän lähivuosina:

12 syyskuuta 2018