Lenovo ThinkPad 25 vuotta

Vaativiin tehtäviin ei tarvita tietokonetta, niihin tarvitaan ThinkPad. ThinkPad täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Koko tämän ajan ThinkPadit on tunnistanut niiden tyylikkäästä muotoilusta, josta ne tunnistetaan välittömästi.

On helppo nähdä sukulaisuus ensimmäisen ThinkPadin ja nykyisen huippumallin välillä.

ThinkPadit ovat aina olleet suosittuja varsinkin yrityskäyttäjien keskuudessa. Niissä on aina edistyksellistä teknologiaa ja ne on tunnettu kestävyydestään. ThinkPadit on myös innovaatioistaan. Esimerkkejä tästä ovat TrackPoint-hiiriohjain tai vaikkapa 701:sen perhosnäppäimistö.

ThinkPadin juhlavuoden kunniaksi on julkistettu juhlamalli ThinkPad 25. Siinä on parasta tekniikkaa mitä tänä päivänä rahalla saa. Sen muotoilussa on yksityiskohtia, jotka kunnioittavat ThinkPadien historiaa ja muistuttavat mallin historiasta unohtamatta käyttömukavuutta.

ThinkPadistä on sen historian aikana julkistettu monia erilaisia perheitä tehokkaista mobiilityöasemista keveisiin modulaarisin kannettaviin.

ThinkPad oli aito kannettava – se on suunniteltu toimimaan tien päällä. Tämän päivän ThinkPadit ovat samaa rautaista tai pikemminkin hiilikuituista laatua kuin alkuperäiset. Niillä on sama DNA ja ne tunnistaa ulkonäöstä heti ThinkPadeiksi.

ThinkPad on enemmän kuin kannettava tietokone, se on käsite käyttäjien keskuudessa. Se on muuttanut käsitystämme liikkuvasta työstä tekemällä sen todella mahdolliseksi, kaikissa olosuhteissa. Se on opettanut viime sukupolville asioita liikkuvasta työnteosta ja monelle ThinkPad onkin monelle ensimmäinen kosketus mobiilin tietojenkäsittelyn maailmaan, ajalta ennen älypuhelimia.

ThinkPad on edelleenkin teknologinen edelläkävijä ja se mittari, johon muita kannettavia verrataan. Se asettaa standardin liikkuvalle työlle, johon muut pyrkivät. ThinkPadin omistajille koneen käyttö kaikissa olosuhteissa on itsestäänselvyys. ThinPadit ovat niitä harvoja kannettavia tietokoneita, jotka on sertifioitu käytettäviksi avaruudessa.

Dustin tarjoaa pitkän henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun ja myyntikanavan Lenovolle. Dustin on Lenovo Platinum Plus kumppani ja Dustin on tunnettu pitkäaikaisista ja kestävistä asiakassuhteista, joka kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Fine print: Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Dustin,


Näytä kaikki Dustin artikkelit


Tämä artikkeli on merkitty

Ota yhteyttä

tai soita

(09) 58 44 22

Näin vähennät stressiä tehokkaasti

Dustin,

Stressinhallinta on vaikea mutta välttämätön taito työelämässä. Näillä tutkituilla tavoilla lievität stressiä.

9 heinäkuuta 2018

Digikoulu tulee

Dustin,

Digitalisaatio muuttaa yhteiskuntaa, ja koulun on muututtava mukana. Laitteet ovat tutkijan mukaan hyvä lisä opetukseen, mutta oikoteitä ja pakettiratkaisuja ei ole.

26 kesäkuuta 2018

USB Type-C valtaa alaa ja kaikenkokoisten tietokoneiden suorituskyky kasvaa

Dustin,

Kävimme maailman suurimpiin kuuluviin tietotekniikkamessuihin kuuluvilla Computex-messuila ja tutustuimme tarkemmin tämän vuoden suosituimpiin B2B-trendeihin ja -tuotteisiin.

14 kesäkuuta 2018

Uutisia Applen WWDC 2018 -kehittäjätapahtumasta

Dustin,

Applen kehittäjätapahtuma Apple Worldwide Developers Conference on alkanut rapakon takana. Paikan päällä oli 6000 innokasta katsojaa, ja ympäri maailman sekä kehittäjät että kuluttajat istuutuivat alas katsomaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

5 kesäkuuta 2018

Tekniikka tulee kokouksiin

Dustin,

Älykäs teknologia tekee kokouksista hauskempia ja tuottavampia. Nämä uutuudet nostavat palaverit uudelle tasolle.

5 kesäkuuta 2018

Raportti: Tietohallintojohtaja, muista nämä asiat

Dustin,

Jotta yritys tai organisaatio menestyy digitalisoituvassa maailmassa, tietohallintojohtajan on oltava ajan hermolla. Kokosimme asioita, joihin kannattaa panostaa, kun haluaa onnistua.

31 toukokuuta 2018