Lenovo ThinkPad 25 vuotta

Vaativiin tehtäviin ei tarvita tietokonetta, niihin tarvitaan ThinkPad. ThinkPad täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Koko tämän ajan ThinkPadit on tunnistanut niiden tyylikkäästä muotoilusta, josta ne tunnistetaan välittömästi.

On helppo nähdä sukulaisuus ensimmäisen ThinkPadin ja nykyisen huippumallin välillä.

ThinkPadit ovat aina olleet suosittuja varsinkin yrityskäyttäjien keskuudessa. Niissä on aina edistyksellistä teknologiaa ja ne on tunnettu kestävyydestään. ThinkPadit on myös innovaatioistaan. Esimerkkejä tästä ovat TrackPoint-hiiriohjain tai vaikkapa 701:sen perhosnäppäimistö.

ThinkPadin juhlavuoden kunniaksi on julkistettu juhlamalli ThinkPad 25. Siinä on parasta tekniikkaa mitä tänä päivänä rahalla saa. Sen muotoilussa on yksityiskohtia, jotka kunnioittavat ThinkPadien historiaa ja muistuttavat mallin historiasta unohtamatta käyttömukavuutta.

ThinkPadistä on sen historian aikana julkistettu monia erilaisia perheitä tehokkaista mobiilityöasemista keveisiin modulaarisin kannettaviin.

ThinkPad oli aito kannettava – se on suunniteltu toimimaan tien päällä. Tämän päivän ThinkPadit ovat samaa rautaista tai pikemminkin hiilikuituista laatua kuin alkuperäiset. Niillä on sama DNA ja ne tunnistaa ulkonäöstä heti ThinkPadeiksi.

ThinkPad on enemmän kuin kannettava tietokone, se on käsite käyttäjien keskuudessa. Se on muuttanut käsitystämme liikkuvasta työstä tekemällä sen todella mahdolliseksi, kaikissa olosuhteissa. Se on opettanut viime sukupolville asioita liikkuvasta työnteosta ja monelle ThinkPad onkin monelle ensimmäinen kosketus mobiilin tietojenkäsittelyn maailmaan, ajalta ennen älypuhelimia.

ThinkPad on edelleenkin teknologinen edelläkävijä ja se mittari, johon muita kannettavia verrataan. Se asettaa standardin liikkuvalle työlle, johon muut pyrkivät. ThinkPadin omistajille koneen käyttö kaikissa olosuhteissa on itsestäänselvyys. ThinPadit ovat niitä harvoja kannettavia tietokoneita, jotka on sertifioitu käytettäviksi avaruudessa.

Dustin tarjoaa pitkän henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun ja myyntikanavan Lenovolle. Dustin on Lenovo Platinum Plus kumppani ja Dustin on tunnettu pitkäaikaisista ja kestävistä asiakassuhteista, joka kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Fine print: Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Dustin,


Näytä kaikki Dustin artikkelit


Tämä artikkeli on merkitty

Ota yhteyttä

tai soita

(09) 58 44 22

Näistä syistä ostot kannattaa siirtää EDI-ratkaisuun

Dustin,

Vähemmän vaivaa ja täysin automatisoidut ostoprosessit. Tämän mahdollistaa Dustinin EDI-integrointi ostojärjestelmään.

16 huhtikuuta 2018

Viisi innostavaa IT-podcastia

Dustin,

Podcastit ovat kätevin tapa oppia, inspiroitua ja saada uusia ajatuksia. Podcastien kuunteleminen luonnistuu niin bussissa kuin lenkilläkin, tai kiireettömänä aamuna kotona. Innostavaa kuunneltavaa voi olla vaikea löytää, joten tässä vinkkimme parhaista IT-alaan liittyvistä podcasteista.

16 huhtikuuta 2018

Laitteet kiertoon!

Dustin,

Tietokoneita päätyy roskiin valtavat määrät. Pois heittämisen sijaan teknologiaa kannattaa kierrättää. Inrego on yritys, joka on keskittynyt IT-laitteiden myymiseen uudelleen käytettäviksi.

10 huhtikuuta 2018

IT-johdon uudet haasteet – ja kuinka vastata niihin

Dustin,

Digitalisaation myötä yritysten on tiedettävä yhä enemmän tietojärjestelmistä, joten IT-johdolla ei ole varaa lepsuilla. Pyysimme CIO Sweden -julkaisun päätoimittaja Alexandra Heymowskaa kertomaan, mitkä ovat IT-alan johtamisen suurimpia haasteita vuonna 2018, ja miten näihin haasteisiin voi vastata.

13 maaliskuuta 2018

Vihreämpää teknologiaa ja ratkaisuja

Dustin,

Yhteiskunta digitalisoituu ja väestömäärä kasvaa, minkä seurauksena sekä yksilöt että yritykset tarvitsevat it-ratkaisuja enenevässä määrin. Selvitimme, millaisista ratkaisuista voi olla hyötyä yrityksille.

15 helmikuuta 2018

Viisi alaa, joilla tekoäly jyllää

Dustin,

Autoala robottiautoineen on esimerkki alasta, jossa tekoäly on mullistanut kehitystyön. Tekoälyä on kuitenkin hyödynnetty tai tullaan hyödyntämään myös monilla muilla aloilla. Tässä viisi esimerkkiä:

13 helmikuuta 2018