Työpiste

Tavarat - Vähän ylellisempää, vähän parempaa

Aika nostaa kotitoimisto uudelle tasolle. Hyvällä suunnittelulla voit parantaa työympäristöä – meiltä saat kaikki tarvitsemasi tuotteet.

Cirafon Style Dark

Kanna työkalut tyylillä

Kun kotitoimisto on tyylikäs, tason on säilyttävä myös liikkeessä. Se käy helposti. Valitse nahka. Cirafon Style Dark on täydellinen laukku enintään 13,3 tuuman kannettaville tietokoneille ja kaikelle, mitä tarvitset mukana.

Cirafon Style Dark

Jabra Evolve 75 Stereo MS

Eroon hälinästä

Erinomaisia langattomia ja melua vaimentavia kuulokkeita HD-äänentoistolla ja jopa 15 tunnin käyttöajalla. Nahalta tuntuvat korvatyynyt. Lasten kiljuessa Fortniten parissa istut itse omassa mukavassa kotitoimistossasi, päässäsi Jabra Evolve 75 Stereo MS -kuulokkeet.

Jabra Evolve 75 Stereo MS

Voxicon Work@Home Medium

Luksusta laiskoille

Kun haluat toimiston pystyyn saman tien. Laatua ilman jaarittelua. Voxicon [email protected] LARGE -kokoonpanoon kuuluvat 31,5 tuuman näyttö, ohut näppäimistö, langaton hiiri, kuulokemikrofoni ja teline, telakointiasema sekä hiirimatto.

Voxicon [email protected] Medium

LaMetric Real-Time Smart Dashboard / Clock / Notification

Loistava kollega

Hyvällä suunnittelulla voi luoda hyvän työympäristön. Red dot award -suunnittelupalkinnon voittanut LaMetric Time näyttää kellonajan, sään, sähköpostit, tapahtumat, twiitit, seuraajat, uutiset, deadlinet ja mittaustulokset, joita tarvitset kotona tai töissä – lähes reaaliajassa. Kaikki tämä vielä tyylikkäästi ja luovasti, ja voit myös suunnitella kellotaulusi itse.

LaMetric Real-Time Smart Dashboard / Clock / Notification

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K

Toimisto-hämähäkki

Prokord Workplace Charging Docking Station 5K yhdistää laitteesi tehokkaaksi työpisteeksi. Se tukee muun muassa kahta 4K-näyttöä ja USB-C-latausta. Kompakti muoto auttaa säästämään tilaa työpöydällä.

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K

Audioengine A5+ - White

Sinun toimistosi, sinun musiikkisi

Kotitoimistosi musiikin toistaa Audioengine A5+ 50 Watt Peak, jossa on 2x75 watin sisäänrakennettu vahvistin. Silkasta ilosta tietenkin. A5+:ssa on käytetty Dual Class AB monolithic -vahvistintekniikkaa, ja siinä on myös USB-liitäntä lataukseen ja virransyöttöön.

Audioengine A5+ - White

Prokord Black HDMI 2.0 1.0m

Ei mikään peruskaapeli

Kaapelin, jolla on elinikäinen takuu, täytyy olla laadukas. Tämä on Prokord Black Edition Hdmi 1.0M high speed HDMI -kaapeli, jonka tiedonsiirtokapasiteetti on 18 Gt/s. Kaapelin ja liittimien kaksoissuojaus eliminoi muiden laitteiden aiheuttamat häiriöt. Tämän kestävän kaapelin ominaisuudet ovat pitkänäkin erinomaiset, ja se tarjoaa luonnollisesti myös muut HDMI 2.0 -tekniikan edut. Näihin ominaisuuksiin perustuu elinikäinen takuu.

Prokord Black HDMI 2.0 1.0m

NANLITE Halo14 LED Ring Light

Etäratkaisujen markkinajohtaja

Kun työt muuttavat kotiin, mukana tulee usein paljon erilaisia tehtäviä, kuten ammattimaisten valokuvien ottaminen. Silloin oikeanlainen valaistus on erittäin tärkeä. Nanlite Halo14 LED Ring Light on matkapuhelimen kameralle tarkoitettu rengasvalo, jonka ominaisuuksia ovat valkotasapainon säätö, peili, puhelinpidike, laukku ja pöytäjalusta. Värilämpötilan säätöalue on 2 700–6 500 K ja lampun teho 24 W, ja valonlaadun CRI-arvo on 98.

NANLITE Halo14 LED Ring Light

Konftel Cam20

Videokokousten virtuoosi

Etäkokoukset eivät tarkoita huonoa kuvan- tai äänenlaatua. WDR-tekniikkaa hyödyntävä USB-neuvottelupuhelin Konftel Cam20 varmistaa automaattisesti kuvan hyvän laadun valaistusolosuhteista riippumatta. Haluatko korostaa jotakin yksityiskohtaa? 4K-videoresoluutio mahdollistaa vaikuttavan digitaalisen zoomauksen.

Konftel Cam20

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue