Yhteistyöhön kutsuvat näytöt

BenQ on toiminut projektorien, näyttöjen ja muiden näyttötuotteiden alalla kohta jo 35 vuoden ajan. Yrityksen laajassa tuotevalikoimassa on kaikkea kotiteatteriprojektoreista kannettaviin projektoreihin ja erilaisiin asennettaviin projektoreihin.

Tarjolla on niin erikokoisia työpöydälle sijoitettavia näyttöjä kuin myös suuria näyttöjä kosketustoiminnolla tai ilman. BenQ tarjoaa kaikkea tarvittavaa konferensseihin, videokokouksiin ja digitaalisten viestien lähettämiseen. BenQ tekee yhteistyötä myös Googlen ja digitaalisen Google Jamboard -yhteistyökonseptin kanssa.

Langattomat esitystyökalut ja interaktiiviset näytöt

BenQ:n mielestä kokoushuoneissa On nähtävillä kaksi selkeää käyttäjätrendiä. Toinen niistä ovat langattomat esitystyökalut. Toinen ovat interaktiiviset näytöt eli "kosketusnäytöt", kuten niitä yleensä kutsutaan.

- Mielestäni ratkaisumme vastaavat hyvin kumpaankin trendiin, BenQ:n Nordic Sales Manager Daniel Assarson sanoo.

Kokoukset nopeasti käyntiin

BenQ InstaShow on langaton esitysratkaisu. Se sisältää lähetyspainikkeen, jonka avulla kokouksen voi aloittaa ilman teknistä taistelua. Lähetinpainike yhdistetään yksinkertaisesti kannettavaan tietokoneeseen. Kun valo palaa vihreänä ja painiketta painetaan, tietokoneen kuva siirtyy näytölle. Lukuisten eri toimintojen lisäämisen sijaan BenQ on keskittynyt käytön yksinkertaisuuteen. Mitään ohjelmistoa tai ajuria ei tarvitse asentaa tietokoneelle. Se helpottaa käyttöä ja säästää aikaa.

- Se helpottaa myös IT-osaston työtä, kun tukipyyntöjä tulee vähemmän. Lisäksi ratkaisu on turvallinen, Daniel sanoo.

USB-C-liitäntä on kannettavien uusi standardi, joten Instashow WDC10:n uusissa lähetinpainikkeissa on nyt USB-C-liitäntä. Isoveli InstaShow WDC20 saa langattoman äänen- ja kuvansiirron lisäksi myös langattoman kosketustoiminnon. Siinä on myös tuki mobiililaitteille, kuten puhelimille ja tableteille. Se on kuin interaktiivinen näyttö kokoushuoneessa. Instashow'n ansiosta kannettavan tietokoneen voi jättää pöydälle. Yhteys luodaan lähetinpainikkeen avulla, minkä jälkeen esityksen pitäjä voi seistä interaktiivisen näytön edessä. Voit ohjata kannettavaa helposti interaktiivisella näytöllä ilman mitään johtoja.

- Voit avata asiakirjan tai esityksen ja aloittaa esityksen pitämisen, Daniel kertoo.

Älykkäät interaktiiviset näytöt parantavat työskentely-ympäristöä

Toinen BenQ:n ennustamista kokoushuonetrendeistä ovat siis interaktiiviset näytöt (kosketusnäytöt). Näyttöjä on tarjolla monessa eri koossa ja niissä on monenlaisia älytoimintoja. Sisäänrakennettujen sovellusten avulla voit helposti selata verkkoa tai avata digitaalisen valkotaulun ja aloittaa ideoimisen. Voit tietenkin käyttää kokoushuoneen interaktiivisia näyttöjä myös Powerpointin Onenoten ja Wordin kaltaisten Office-ohjelmien kanssa.

- Kaikki nämä ohjelmat tukevat kosketuskäyttöä ja muistiinpanojen tekemistä, Daniel huomauttaa.

Interaktiiviset näytöt on suunniteltu parantamaan työympäristöä. Näytöissä on nimittäin antibakteerinen pinta ja air-quality-anturi, joka nimensä mukaisesti kertoo, milloin huoneen ilmanlaatu on heikko ja huone on tuuletettava. Lisäksi näytöissä ei esiinny välkyntää ja ne suodattavat pois silmiä rasittavan sinisen valon.

- Käyttämällä Instashow'ta interaktiivisen näytön kanssa saat joustavat langattoman esitystyökalun sekä interaktiivisen näytön, joka poistaa bakteereja ja muistuttaa tuuletustarpeesta, Daniel päättää.

Lue lisää:

Videokokousten järjestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin
Yksinkertaisia videotapaamisia älykkäillä sisäänrakennetuilla videoratkaisuilla
Bring Your Own Meeting
Tarkkaan valikoitu kasvava valikoima
Kymmenestä minuutista kymmeneen sekuntiin
Kuulokkeet voivat sekä pilata että pelastaa Skype-palaverin
Miksi kuvan koolla on väliä?

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager BenQ

899 € Ilman ALV
img
BenQ InstaShow WDC10
BenQ InstaShow WDC10 – langaton esitystekniikka
8 jäljellä
403 € Ilman ALV
img
BenQ InstaShow Button Kit
Lisälähetin BenQin InstaShow langattomaan esitysratkaisuun.
2 599,50 € Ilman ALV
img
BenQ RP704K 70" Touch 70tuumaa 330cd/m² 4K UHD (2160p) 16:9
Uudenlaista kommunikaatiota luokka- ja kokoushuoneisiin
  • Näkyvän näytön koko 70 tuumaa
  • Kirkkaus 330 cd/m²
  • Näytön formaatti 4K UHD (2160p)
  • Kuvasuhde 16:9
1 549,50 € Ilman ALV
img
BenQ RM5501K 55" Touch
  • Valmistaja BenQ
  • Näytön kokoluokka 55 tuumaa
  • Resoluutio 3840 x 2160
2 299,50 € Ilman ALV
img
BenQ RP6501K 65" Touch
  • Valmistaja BenQ
  • Näytön kokoluokka 65 tuumaa
  • Resoluutio 3840 x 2160

26 huhtikuuta 2019

Asiantuntijan vinkit onnistuneeseen esitykseen

Unohda kalvosulkeiset ja vangitse kuulijoiden huomio. Esiintymistaidon ja kommunikaation koulutusvastaava Jesper Ahlström valmennusyritys Framfotista kertoo, miten kommunikoit parhaiten ja välität ideasi innostavasti.

31 heinäkuuta 2019

Opas: Näin valitset sopivan työaseman

Työasema on paljon muutakin kuin vain PC. Se on huomattavasti tavallista PC-tietokonetta suorituskykyisempi ja luotettavampi, ja se on mukautettu juuri niihin sovelluksiin, joita sillä on määrä käyttää.

17 heinäkuuta 2019

Palveluistumisen monta etua

Sinulle yrittäjänä palveluistuminen tarjoaa mahdollisuuden vapauttaa resursseja, jotka voit sitten käyttää ydinliiketoimintaan. Samalla voit hallita kustannuksia paljon aiempaa paremmin ja nauttia täysin uudenlaisesta joustavuudesta.

9 heinäkuuta 2019

Ääni ja kuva ovat verkon kanssa samassa veneessä

Audiovisuaaliset laitteet niistä on tullut osa yritysten tietotekniikkaa. Dustinin asiantuntijat kertovat, mitä audiovisuaalisuudelle on vuosien saatossa tapahtunut – ja mitä on todennäköisesti tapahtumassa seuraavaksi.

2 heinäkuuta 2019

Infonäytöt tuovat markkinointiin vau-efektejä

Infonäyttö taipuu – myös kirjaimellisesti – monenlaisiin markkinointi-innovaatioihin. LG haluaa pysyä teknologian aallonharjalla yllättääkseen asiakkaat aina ensimmäisenä.

24 kesäkuuta 2019

Varavirta voi pelastaa pahasta paikasta

Sähkökatko voi paitsi keskeyttää työt myös viedä mennessään tärkeää dataa. Energianhallintayhtiö Eaton tarjoaa varavirtaratkaisuja, jotka pitävät laitteet käynnissä tiukassakin tilanteessa.

24 kesäkuuta 2019