aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Turvallisuutta kaikilla alueilla
Suojaa sitä mikä on tärkeää ja turvaa laitteesi

Turvallisuusratkaisut, jotka helpottavat liikkuvaa työskentelyä

Miten luodaan perussuoja, joka turvaa yrityksen IT-ympäristön ja huomioi GDPR tietosuoja-asetukset? Ja miten vältyt valinnalta turvallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden välillä niin, että työntekijäsi voivat työskennellä sujuvasti ja turvallisesti?

Turvallisuushaasteita on nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin, kyberuhat lisääntyvät koko ajan ja monet yritykset ovat alttiita tunkeutumis- ja huijausyrityksille heidän siitä edes tietämättään. Jatkuvasti muuttuvia integroituja ja verkkoyhteydessä olevia järjestelmiä on vaikea valvoa. Ja samalla liian tiukka turvallisuus vaarantaa käyttäjäystävällisyyden.

Lue lisää palveluistamme ja löydä vastauksia siihen, miten voimme auttaa sinua turvaamaan IT-ympäristösi ja laitteesi.

Tarvitsetko asiantuntijan vinkkejä ja neuvoja? Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

68%

68 prosenttia yrityksistä on altistunut kyberhyökkäykselle, kuten kiristykselle, mutta myös varkauksille, taloudelliselle vakoilulle sekä tunkeutumiselle kriittiseen infrastruktuuriin ja palveluihin.

Lähde:EY Global Information Security Survey (Ulkoinen linkki)

woman using laptop at desk

Tietopankki

Asiakkaiden hallinta on tärkeä osa IT-turvallisuutta

Verkkoon liitettyjen laitteiden määrä kasvaa niin yksityis- kuin yrityskäytössäkin ja tämä pakottaa yritykset nykyaikaistamaan laitehallintansa. Vaarana on muuten, että verkkoturva kärsii. Modern Workplace-palvelullamme saat hyvän tasapainon IT-osaston turvallista infrastruktuuria koskevien vaatimusten sekä käyttäjien käyttäjäystävällisyydelle asettamien vaatimusten välille.

Lue artikkeli

Palvelut, jotka suojaavat IT-järjestelmiänne

Network

Vakaa ja turvallinen verkkoratkaisu, johon sisältyy palomuuri, LAN ja WiFi

Lue lisää

Konsultointipalvelut & Neuvonta

Teemme monimutkaisesta helppoa

Lue lisää

Haluatko turvallisen ja helppokäyttöisen työpaikan?
Me kerromme, miten se käy!