Toimituksiin saattaa tulla viivästyksiä postilakon takia – teemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä muidenkin toimitusyhtiöiden kanssa. Tilausvahvistuksessa lukee Posti mutta seurantanumero on Bringin.

Työpiste.

Työpiste- ja asiakasratkaisut turvalliseen liikkuvuuteen

Palveluidemme ja ratkaisujemme avulla tarjoamme liiketoiminnallesi digitaalisen työpisteen, joka on räätälöity tämän päivän liikkuvaa työtapaa silmällä pitäen, jolloin käyttäjä voi työskennellä niin konttorissa kuin sen ulkopuolellakin liikkeellä ollessaan. Autamme sinua samalla pitämään huolta IT-turvallisuudesta.

Huolehdimme yrityksen asiakkaiden käsittelystä, mukaan lukien ohjelmistojen päivitykset, valvonnan, ennakoivan ongelmanratkaisun, ja vikojen hoidon. Vältyt ylläpidon vastuusta ja palveluihimme kuuluu samalla erittäin reilu käyttäjätuki, joka keventää IT-osaston kuormitusta. Käyttäjät saavat sen tuen ja ne työkalut, joita he tarvitsevat olemaan tuotteliaita. Saat täyden hallinnan niin tietoturvaan, kuin kustannuksiinkin.

  • Ongelmaton ja turvallinen asiakasympäristö ennakoivalla valvonnalla
  • Käyttäjilläsi on pääsy tukeen
  • Tehokas asiakaskäsittely modernien työkalujen avulla konfiguraatioihin, tietoturvaan ja tukeen
  • Asiantuntevaa neuvontaa tunnistaaksesi yrityksellesi juuri oikeat laitteet, ohjelmistot ja tietoturvaratkaisut

Software as a Service

Software as a Servicen (SaaS) avulla vuokraat toimintasi ohjelmistot kustannustehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti pilven kautta. Käyttäjäsi tarvitsevat ainoastaan Internet-yhteyden päästäkseen käsiksi ohjelmiinsa ja asiakirjoihinsa missä päin maailmaa he ikinä ovatkin.

Haluatko tietää enemmän?

Annamme mielellämme neuvoja ja autamme sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun toiminnallesi. Täytä lomake seuraavalla sivulla, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa meille suoraan numeroon 030-623 85 01.

article cover photo

Ohjelmisto

Rohkaise työntekijöitä ottamaan Microsoft Teams käyttöön

Modernien yhteistyötyökalujen käyttöönotto tarjoaa suuria etuja monille yrityksille. Täällä kerromme Microsoft Teamsista ja sen käyttöönotosta.

12 lokakuuta 2018
article cover photo

Työpiste

Pilvipohjainen IT-ratkaisu on yksinkertaistanut arkeamme

Norjalainen vuokratyöfirma Veksthuset pääsi IT-ongelmistaan Dustinin avulla. Nyt yritys voi rauhassa keskittyä ydintoimintoihinsa.

18 toukokuuta 2018
article cover photo

Työpiste

IT-leasing on taloudellinen ratkaisu

IT-laitteiden leasing on taloudellinen ratkaisu, joka sekä helpottaa budjetointia että säästää luontoa.

17 toukokuuta 2018
Katso Black Friday tarjoukset ennen muita!