Fokus

Neuvotteluhuone.

Lär dig mer om hur du kan öka effektiviteten och kreativiteten med hjälp av moderna lösningar och produkter till mötesrummet.

 
Fokus: Neuvotteluhuone.

Esitä, tee muistiinpanoja ja jaa sisältöä suoraan näytöllä

Sano hyvästit kuiville valkotaulutusseille ja vanhoille muistiinpanovihkoille. Interaktiivisella näytöllä voit tehdä muistiinpanoja suoraan näytölle koskettamalla sitä sormellasi. Voit lisäksi jakaa sisältöä muiden kokoukseen osallistujien kanssa.  

Jacob Sjösten on Samsungin näyttöosaston tuotepäällikkö. Hänen mukaansa interaktiivisen näytön tärkein ominaisuus on helppokäyttöisyys. Kaikkien tulee voida osata käyttää sitä edellytyksistään huolimatta. 

– Interaktiivisten esitelmien pitämisen tulee olla helppoa, muuten laitteisto jää käyttämättä. Siksi olemmekin varustaneet all-in-one kosketusnäyttömme yksinkertaisella työpöytäohjelmistolla. Liität vain näytön ja voit alkaa käyttämään sitä samantien. 

Mikä on interaktiivisen näytön etu verrattuna periteiseen valkotauluun neuvotteluhuoneessa? Jacob Sjöstenin mukaan suurin hyötypuoli on muistiinopanojen tekeminen suoraan alkuperäisesitelmään ja näiden jakaminen muiden osaanottajien kesken. Säästät lisäksi tilaa kun, et tarvitse erillistä valkotaulua.

– Tämä on helppo, hauska ja interaktiivinen tapa esitellä materiaalisi. Voit tehdä muistiinpanoja, merkintöjä tai kirjoittaa suoraan näytölle sormella tai kynällä. Viimeisimmissä Officepaketti-versioissa on sisäänrakennettuna mahdollisuus  tehdä merkintöjä esim. Power Point-esitelmään, selittää Jacob Sjösten

Sijoittaessasi Samsungin all-in-one näyttöön pääset hyödyntämään kosketustoimintoa ja sisäänrakennettua mediasoitinta, mikä mahdollistaa digitalisen taulutoiminnon käytön lainkaan tietokonetta liittämättä. Joko käynnistät näytön ja aloitat kirjoittamaan aivan kuten suoraan tavalliselle valkotaululle kynällä tai sormella, tai liität siihen USB-tikun tai PC:n HDMI-johdolla. Mikäli yhdistät näyttöön esimerkiksi kosketusominaisuudella varustetun PC-tabletin, voit käyttää työpöydällä olevia sovelluksia keskeyttämättä esitelmääsi. Ennen laitteen sammuttamista saat kysymyksen, tahdotko tallentaa muistiinpanot ja voit tallentaa ne suoraan esitelmääsi.

– Nykyään on tavallista, että kokoukseen osallistujat valokuvaavat valkotaulun tallentaakseen kokouksen aikana tehdyt muistiinpanot puhelimeensa. Tämä on huono käytäntö yritysturvallisuutta ajatellen varsinkin jos kyseessä on yritykselle herkkäluontoisista yrityskriittisistä tiedoista. Muistiinpanoja on myös hankalampi tallentaa ja jakaa tehokkaasti. Interaktiivisilla näytöillämme voit kirjoittaa suoraan Power Point-esitelmääsi, mikä säästää paljon aikaa, hän toteaa.  

Samsungs all-in-one näyttöjä löytyy 65 tuumaisena ja suurempana.  Jos tarvitset pienemmän näytön, voit käyttää niin sanottua Touch overlay-sisävarustetta, joka on kuin raamiin asennettu suojalasi, joka kiinnitetään suoraan Samsungnäyttöön.

– Touch overlay on yhteensopiva useimpien Samsungin D-sarjan näyttöjen kanssa, jotka on valmistettu viimeisimpien parin vuoden aikana. Tämä on kätevä tapa päästä käyttämään kosketustoimintoa neuvotteluhuoneen nykyisillä tavallisilla näytöillä. Vaihtoehtoisesti, jos suurelle all-in-one-kosketusnäytölle ei ole tilaa voit kiinnittää Touch overlay – lisätarvikkeen 32-55 tuuman näytölle. 

Kaikki tuotteet