aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Haluatko osaksi tiimiämme?

Löydä uusi työpaikkasi täältä

Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi tiimiämme?

Löydä uusi työpaikkasi täältä

Avoimet työpaikat

Paikka, jossa viihdytään

Perustamme toimintamme filosofialle, jonka mukaan menestys saavutetaan ryhmätyöllä. Dustinin menestys on ihmisten ansiota, ja etsimme jatkuvasti omistautuneita työntekijöitä, jotka haluavat kasvaa kanssamme ja saavat virtaa korkealle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta tiiminä. Yrityksessämme arki on vauhdikasta ja muuttuvaa, mikä vaatii joustavuutta ja vastuunkantokykyä. Vastineeksi voimme ylpeinä tarjota dynaamisen työilmapiirin ja runsaasti kehittymismahdollisuuksia.

Vaikka Dustin on Pohjoismaiden johtavia IT-jälleenmyyjiä, meidän on tärkeää olla maanläheisiä. Organisaatiomme on litteä, ja meillä siirrytään nopeasti ajatuksesta käytännön tekoihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja meillä on noin 2300 työntekijää, joiden työhön kuuluu kaikkea logistiikasta myyntiin ja IT-tuotteiden ja -palvelujen erikoisaloihin. Ammatinkuvasta riippumatta Dustin on paikka, jossa viihdytään, ja mielestämme töissä käymisen onkin oltava hauskaa ja mielekästä.

Yhdessä yllämme pidemmälle

Erään sanonnan mukaan ”culture eats strategy for breakfast”. Toisin sanoen älykäs strategia on helppo kopioida muualta, mutta jokainen yrityskulttuuri on ainutlaatuinen. Siinä on kyse siitä, miten me työntekijöinä suhtaudumme toisiimme ja asiakkaisiin – vuoden jokaisena päivänä. Dustinin yrityskulttuuriin kuuluu voittaminen joukkueena, toisiimme luottaminen ja asioiden turhan vaikeuttamisen välttäminen.

Yksi yritys – runsaasti mahdollisuuksia

Dustinilla on lukuisia eri urapolkuja, ja kannustamme henkilöstöämme kehittymään ja löytämään uusia haasteita yrityksen sisältä. Vaikka Dustin on nuori yritys, monet työntekijämme ovat olleet meillä pitkään, mitä pidämme merkkinä hyvästä työkulttuurista. Olemme omistautunutta porukkaa, jolla on erityisosaamista muun muassa myynnin, talouden, IT-tuotteiden ja -palvelujen, asiakaskontaktien, logistiikan, viestinnän ja projektinhallinnan aloilta. Opiskelijoille meillä on erittäin suosittu trainee-ohjelma, jonka osallistujat pääsevät seuraamaan toimitusjohtajaamme vuoden ajan ja saavat ainutlaatuisen johtotason näkymän yritykseen.

Moninaisuus ja tasa-arvo

Uskomme, että käytännön muutosten aikaansaaminen vaatii kunnianhimoisia päämääriä ja hyviä esimerkkejä. Siksi olemme muun muassa ottaneet käyttöön sukupuolijakaumatavoitteen, jonka mukaan koko konsernissa ei koskaan tule olla alle 40 prosenttia tai yli 60 prosenttia naisia tai miehiä. Esimiesportaan tasa-arvon parantamiseksi kaikissa johtajarekrytoinneissa on aina oltava ainakin yksi nais- ja yksi miespuolinen ehdokas.

Askel askeleelta kohti kestävää IT:tä

Yhtenä johtavista IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille Pohjoismaissa meillä on mahdollisuus tehdä osamme yhteiskunnan kestävän kehityksen eteen niin ekologisesti, taloudellisesti kuin sosiaalisestikin. Pyrimme askel askeleelta pienentämään omaa, asiakkaidemme ja alihankkijoidemme vaikutusta ilmastoon ja ihmisiin. Syksyllä 2014 Dustinin johtoryhmä ja hallitus määrittelivät viisi painoaluetta, joita pidämme lähtökohtanamme seuraavien viiden vuoden ajan: vastuullinen ostotoiminta ja resurssien käyttö, ilmastovaikutusten pienentäminen, liiketoiminnan eettisyys ja korruption vastainen työ sekä tasa-arvo ja moninaisuus.

Yksi Dustinin tärkeistä tavoitteista ilmastovaikutusten rajoittamisessa on hiilidioksidipäästöjemme pienentäminen 40 prosentilla vuoteen 2020 mennessä. Haluamme myös pidentää tuotteiden käyttöikää ja lisätä vanhojen laitteiden takaisinottoa ja korjausta sekä kierrätystuotteiden määrää markkinoilla.

Ura Dustinilla

Me Dustinilla asetamme yhteistyössä työntekijöidemme kanssa säännöllisesti tavoitteita yhteiselle kehityksellemme. Sen ansiosta kasvamme jatkuvasti ammattirooleissamme, ja meidän on helppo löytää uusia haasteita yrityksen sisältä. Meille on tärkeää kannustaa liikkuvuutta yrityksen sisällä, asettaa selkeitä urapolkuja ja auttaa kutakin yksilöä löytämään juuri hänelle sopiva työnkuva. Siksi panostammekin työntekijöitä tukevaan johtajuuteen ja selkeään ja avoimeen vuoropuheluun. Kaikki eivät kuitenkaan halua esimiesasemaan, ja sekin on hyväksyttävää. Tärkeintä Dustinin kulttuurissa on se, että jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi.
Tai kuten eräs työntekijöistämme asian ilmaisi: täällä ”jokainen on joku”.

Kolmen työntekijän ajatuksia meistä

Ruslan Arakelian, Account Manager

”Dustinilla vallitsee mielestäni kodikas työilmapiiri. Dustinin henkilökunta välittää toisistaan ja on aina valmis auttamaan ja neuvomaan kun joku tarvitsee apua. Osa kokemaani hyvää työilmapiiriä on keskittyminen yhteistyöntekoon eikä niinkään titteleihin katseluun. Dustinin liiketoiminta kasvaa jatkuvasti ja yritys tarjoaa suuria kehitysmahdollisuuksia sille, jolla on tahtoa ja kiinnostusta. Mikäli tavoitteenasi on kehittyä uralla, on tärkeää, että ilmaiset asian selkeästi ja että asenteesi on oikea.”

Tania Rosenstam, Payroll

”Aloitin urani konsulttina Dustinin toimiston vastaanotossa vuonna 2003, joidenkin kuukausien jälkeen minua pyydettiin talousassistentiksi talousosastolle. Dustinilla aloittamisen yhteydessä olin juuri suorittanut johtajakoulutuksen ja siirryinkin pian yhdeksi yrityksen ensimmäisistä ryhmän johtajista. Mielestäni Dustinilla vallitsee erityinen energia ja kulttuuri. Pidän myös siitä, että työtehtävien ohella olen voinut sitoutua esimerkiksi työliikuntaryhmän jäseneksi. Yritämme rohkaista työntekijöitämme huolehtimaan terveydestään tarjoamalla heille alennushintaisia treenikortteja, yhteisiä juoksutapahtumia, juoksuvalmentajan, yogaa ja hierontaa sekä muita aktiviteetteja.”

Tomas Drapal, Controller

”Pidän siitä, että Dustin on nopeasti kasvava yritys, jonka dynaamisessa työympäristössä saan jatkuvasti uusia haasteita. Aloitin työskentelyn Dustinin varastolla Rosersbergissä noin puoli vuotta sitten, mutta koska minulla oli talousalan koulutus minua kannustettiin hakemaan controller assistentin paikkaa talousosastolla. Nykyinen ryhmänjohtajani näki minussa potentiaalia ja ehdotti, että hakisin työtä. Tällä hetkellä minulla on paljon omaa vastuuta ja vaativammat työtehtävät, joissa tunnen, että saan mahdollisuuden kehittyä. Viihdyn Dustinilla kuitenkin erityisen hyvin kollegoideni ansiosta, jotka ovat aina valmiina auttamaan.”

Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 255 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2019/20 liikevaihto oli noin 13,2 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on noin 2300 työntekijää, jotka ovat intohimoisia teknologiasta ja uskovat sen tuottaviin mahdollisuuksiin. Yritys on listattu Tukholman Nasdaq -pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.

Yli 20 vuoden kokemus verkkokaupasta

Vuonna 1987 Dustin aloitti ohjelmistojen myynnin, ja ensimmäinen verkkosivusto lanseerattiin vuonna 1995. Jo tuolloin Dustin näytti tuotteiden varastosaldon reaaliajassa, mikä oli menestyksekäs konsepti. Valikoimaa laajennettiin tietokonetarvikkeisiin vuonna 1996 ja yksityishenkilöille suunnattuun kodinelektroniikkaan vuonna 2004 Dustin home -sivuston lanseerauksen yhteydessä.