Hei! Käytät vanhaa selainta. Jos haluat käyttää kaikkia sivustomme toimintoja, suosittelemme toisen selaimen käyttöä, kuten Google Chromen tai Microsoft Edgen.

Tietohallinto​

Applella on tehokkaita työkaluja, jotka ovat erityisesti suunniteltu kouluille avustamaan järjestelmänvalvojia, jotta he voivat tukea opettajia luokkahuone työskentelyssä. Tärkeä on luoda olosuhteet, jolloin oppimisesta tulee henkilökohtaisempaa kaikille oppilaille.

Apple School Manager (ASM) on yksinkertainen, ilmainen, verkkopohjainen portaali, jonka avulla IT-järjestelmänvalvojat voivat ottaa käyttöön iPadit ja Macit koulussa. ASM:n avulla voi helposti tarjota oppilaille ja henkilöstölle pääsyn Applen palveluihin, hankkia sovelluksia ja kirjoja sekä tarjota opettajille työkaluja innostavien oppimiskokemusten luomiseen. Kaikki tämä onnistuu yhdestä paikasta.
Apple laitteet voidaan rekisteröidä helposti mobiililaitteiden hallintaratkaisuun MDM:ään (MobileDeviceManagement) suoraan Apple School Managerista. Se tarjoaa nopean ja sujuvan käyttöönottoprosessin koulun laitteille.
Jos oppilaitoksesi käyttää̈ Microsoft Azure Active Directorya tunnistetietojen toimittajana, voit määrittää helposti suoran yhteyden Apple School Manageriin ja tarjota käyttäjille Applen palveluita. Apple School Manager voi muodostaa yhteyden myös oppilastietojärjestelmään, jolloin oppilasluettelot ovat välittömästi käytettävissä̈ Koulutyöt- ja Oppitunti-apeissa sekä jaetuissa iPadeissä.

Jaetun iPadin avulla useat oppilaat voivat käyttää samaa iPadia siten, että heidän henkilökohtainen oppimiskokemuksensa on varmistettu. Jokaisen oppilaan tiedot pysyvät muista erillään ja suojattuina. Jaettu iPad säästää myös kustannuksia laitehankinnoissa. Oppitunti-apin avulla opettajat voivat hallita luokan iPadejä. laitteita. He voivat ohjata oppilaita avaamalla appeja ja linkkejä. Lähettää ja vastaanottaa dokumentteja kaikkien luokan oppilaiden kesken, sekä tarkastella iPadien näyttöjä pitääkseen silmällä oppilaiden työskentelyä.

Koulutyöt-apin avulla opettajat voivat jakaa ja vastaanottaa oppimateriaaleja. Arvioida oppilaiden edistymistä, antaa välitöntä palautetta sekä ohjeistaan oppilaita henkilökohtaisesti. Oppilaat saavat tehtävät, palauttavat työnsä ja seuraavat töidensä edistymistään yhdessä ja samassa paikassa.

Lisätietoja: https://www.apple.com/fi/education/it