Product image of Jabra Evolve 65t

Jabra Evolve 65t

Jabra Evolve 65t:t on suunniteltu maailman ensimmäisiksi aidosti langattomiksi kuulokkeiksi ammattikäyttöön. Ammattilaisille, jotka tarvitsevat 100 % langattomia kuulokkeita liikkuvassa työssään, toimistossa tai sen ulkopuolella. Ota puheluita vastaan älypuhelimellasi tai kytke USB-liitin tietokoneeseesi ja vastaanota puheluita IP-puhelimella. Evolve 65t-kuulokkeiden akunkesto on jopa 15 tuntia, erinomainen passivinen melunvaimennus ja kolmannen sukupolven aidosti langatonta tekniikkaa. Näiden ominaisuuksien avulla varmistat, että arjen häiritsevä taustamelu, virran loppuminen tai puheluiden katkeilut eivät häiritse puheluitasi.

Ammattilaistasoinen äänenlaatu. Aidosti langattomat kuulokkeet.

Nelimikrofoninen teknologia takaa ensiluokkaista laatua langattomiin puheluihin. Ammattilaisille, jotka tarvitsevat 100 % langattomia kuulokkeita liikkuvassa työssään, toimistossa tai sen ulkopuolella.

Virtaa koko päiväksi. Aina yhteydessä.

Jopa 5 tunnin akunkesto yhdellä latauksella, ja 15 tunnin kesto taskukokoisen latauskotelon avulla. Voi yhdistää samanaikaisesti kahteen laitteeseen.

Torjuu ulkopuolelta tulevan taustamelun. Pystyt keskittymään myös liikkeellä.

Useita eri sovitevaihtoehtoja, joiden avulla taataan kuulokkeiden istuvuus, jolloin ne suodattavat ulkopuolista melua ja auttavat sinua keskittymään.

Säädettävä taajuuskorjain. Säädä äänenlaatu sinulle sopivaksi.

Voit yksilöidä puhelu- ja musiikkikokemuksesi Jabra Sound+-sovelluksen säädettävällä taajuuskorjaimella

Kolmannen sukupolven teknologiaa. Luotettava yhteys.

Testattu langaton liitettävyys vähentää puheluiden pätkimistä.

Ohjaa laitetta myös äänellä. Se on tehty helpoksi.

Amazon Alexa, Siri® tai Google AssistantTM käytettävissä yhdellä kosketuksella. *

*Käyttöjärjestelmästä riippuva.