Inspiration & guider

Software Marketplace tekee Microsoft 365:n hallinnasta helpompaa kuin koskaan aiemmin

Joustava, nopea ja turvallinen – kolme sanaa, jotka kuvaavat Dustinin Software Marketplace-palvelua. Lue lisää aikaa säästävästä portaalista, joka kokoaa kaikkien työntekijöiden lisenssit yhteen ja samaan paikkaan.

Ympäri vuorokauden auki oleva yhden pysäkin verkkokauppa

Etsitkö ohjelmistoja toimiston uusiin tietokoneisiin? Tarvitseeko uusi työntekijä lisenssin nopeasti? Onko sinun hallittava useita lisenssejä samanaikaisesti? Olipa haasteesi mikä tahansa, Dustin Services Software Marketplace sujuvoittaa työpäivääsi. Se on ilmainen portaali, jonka kautta yritysasiakkaat voivat ostaa, hallita ja valvoa yrityksen ohjelmistoja, pilvipalveluita ja muita palveluita. Marketplace on luonnollisesti käytettävissä vuorokauden ympäri. Lopputulos? Vähemmän vaivaa, enemmän hallintamahdollisuuksia.

Joakim Isaksson on Dustinin Commercial Product Manager. Hän tietää, miksi yli 2 000 asiakasta Pohjoismaissa käyttää nykyään Marketplacea.

– Asiakkaamme arvostavat käytettävyyttä ja ennakoitavuutta, niin portaalin, käyttöliittymän kuin sisältyvän tuenkin osalta.

Microsoft 365, Microsoft Business Premium ja Microsoft Business Standard saman katon alla

Software Marketplace tarjoaa monia etuja. Suurin vahvuus on se, että portaali on yhden pysäkin ratkaisu kaikille Microsoft-lisensseille, kuten Microsoft 365 Business Standardille, Microsoft 365 Business Premiumille ja monille muille Microsoftin lisensseille. Löydät sieltä esimerkiksi innovatiivisen tekoälyratkaisun CoPilot for Microsoft 365:n.

Tässä muutamia Software Marketplacen etuja, suoraan valmistajan puoleen kääntymisen sijaan:

  • Saat erinomaisen yleiskuvan, mikä on sitä tärkeämpää, mitä enemmän ohjelmistolisenssejä sinulla on.
  • Sinun ei tarvitse seurata, mitä olet ostanut mistäkin, sinun ei tarvitsee muistaa eri kirjautumistietoja ja niin edelleen.
  • Saat kaiken samassa laskuvirrassa, mikä on erityisen kätevää, jos olet hankkinut myös laitteesi Dustinilta.
  • Sinun ei tarvitse maksaa luottokortilla joka kuukausi.

Sinä olet ohjaksissa – ja saat apua silloin kun haluat

Software Marketplace tarjoaa samaa ennakoitavuutta kuin mihin olet tottunut esimerkiksi laitteiden oston yhteydessä. Tilauksesi on vain napsautuksen päässä ja toimitus tapahtuu muutamassa minuutissa. Joskus me kaikki tarvitsemme kuitenkin hieman apua lisenssien maailmassa. Joakim Isaksson selittää:

– Jos olet epävarma siitä, mitä lisenssejä yrityksesi tarvitsee, voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen. He auttavat sinua tekemään parhaan valinnan. Sama koskee myös asiantuntevaa tukeamme, joka auttaa sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmatilanteet. Päätät itse, kuinka paljon tukea haluat sisällyttää ratkaisuusi.

Luotettava palvelu

Yksi asia, joka jää tässä yhteydessä helposti huomiotta, on IT-turvallisuus. Lisenssienhallintajärjestelmissä jälleenmyyjä työskentelee asiakkaan ympäristössä. Tämä puolestaan asettaa vaatimuksia jälleenmyyjän tietoturvakäytännölle. Dustinin Software Marketplacen avulla voit tuntea olosi turvalliseksi, Joakim Isaksson kertoo.
– Varaamme paljon resursseja IT-järjestelmiemme suojaamiseen. Järjestelmät, jotka ovat yhteydessä asiakkaisiin, priorisoidaan kaikkein ylimmäksi.

Joustavampi kuin koskaan

Kaksi vuotta sitten Dustin teki suuren päivityksen Software Marketplacen käyttöliittymään. Portaali on nyt nopeampi, sujuvampi ja käyttäjäystävällisempi kuin koskaan aiemmin ja tarjoaa samalla laajemman valikoiman kuin koskaan aiemmin.

Näin Software Marketplace toimii

  • Mikä: Maksuton portaali, jossa yritysasiakkaat voivat hallita ohjelmistoja, pilvipalveluja ja muita palveluja.
  • Kenelle: Kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan tavan hallita useita lisenssejä samanaikaisesti.
  • Miten: Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ottamalla meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta. Kun olet kirjautunut sisään Dustin-sivuille tavallisella käyttäjätililläsi, voit klikata helposti edelleen portaaliin.

Software Marketplace – yhden pysäkin ratkaisu lisenssien hallintaan

  • Nopea. Lisää, muokkaa ja hallitse lisenssejä käden käänteessä.
  • Joustava. Saat helposti yleiskuvan kaikista lisensseistä ja palveluista.
  • Turvallinen. Keskitymme turvallisuuteesi ja tarjoamme tarvittavaa tukea, niin että sinä voit olla rauhallisin mielin.

Ytterligare information

Microsoft

  • New commerce: Alla molntjänster för små och medelstora företag (Office, Dynamics, Power BI osv.)
  • CSP Legacy: Alla CSP- erbjudanden för utbildning och ideella organisationer
  • Azure Consume

Adobe

  • Adobe VIP Software Marketplace: Alla Adobes produkter för kommersiellt bruk (utbildning och offentlig sektor kommer att finnas tillgängliga i december

Dustin Support

  • Köp dina Microsoft 365- produkter med support eller använd vår support när du behöver den och betala per timme
  • Lokal support i alla nordiska länder

Varför ska du använda Dustin Software Marketplace?

Få överblick och kontroll över dina programvarulicenser och kostnader på ett och samma ställe. Dustin Software Marketplace gör att du kan köpa nya licenser utan väntetid. Med Dustin Software Marketplace kan du utan extra kostnad enkelt köpa licenser utan att behöva använda flera leverantörer, vilket sparar mycket tid och jobb. Inget mer manuellt arbete. Dustin Software Marketplace gör det också möjligt att förnya licenser, vilket ger dig möjlighet att förutse kostnader och skala verksamheten.

Ökad effektivitet

  • Allt från en och samma leverantör
  • Självbetjäning, dygnet runt
  • Användarvänlig
  • Snabb leverans

Kostnadsoptimering

  • Komplett översikt över licenser
  • Utgångsdatum
  • Kostnadsöversikt
MICROSOFT Logotype

Haluatko lisätietoja?

Lähetä viesti osoitteeseen [email protected] soita numeroon 030 623 85 01.

Måndag – fredag
08:00–17:00.

Viimeksi päivitetty: 19 maaliskuuta 2024

Aihealue