1. Etusivu
  2. Palvelut ja ratkaisut

Palvelut ja ratkaisut

Me teemme IT-arjestasi vaivattomamman

Pyrimme jatkuvasti tekemään oikeiden IT-tuotteiden ja palveluiden löytämisestä helpompaa. Tahdomme samalla tarjota myös mahdollisuuden kestäviin valintoihin. Siksi tarjoammekin nyt laajemman palveluiden, ratkaisujen sekä tukitoimintojen valikoiman.

Yritysratkaisumme

IT-infrastruktuuri, johon voit luottaa

Turvallisuutta kaikilla alueilla

IT-suunnitelma tulevaisuuden varalle

Joustava työpiste

Ratkaisuja, joissa on kasvunvaraa

Ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua löytämään oikean palvelun tai ratkaisun liiketoiminnallesi.

Miksi Dustin?

Koska toimitamme kokonaisuuksia ja koska meillä on laaja IT-tuotteiden, -palvelujen ja ratkaisujen valikoima, voimme löytää sinulle sopivan ratkaisun. Lisäksi tarvitset vain yhden yhteyshenkilön kaikkiin IT-tarpeisiisi.

Uskomme yksinkertaisuuteen ja tehokkuuteen, jotta monimutkaisesta tulisi ymmärrettävää ja jotta saisit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Tarjoamme tukea paikallisilla kielillä, jotta olisimme lähellä sinua, ratkaisisimme ongelmasi nopeasti ja jotta sinulla olisi joku toinen tukenasi.

Teemme jatkuvaa innovointityötä parantaaksemme palvelujamme, helpottaaksemme IT-arkeasi ja tehdäksemme asiakaskokemuksestasi tavanomaista paremman.

Yhteistyökumppanit

Dustin Sverige AB:lla on ISO-sertifikaatit 9001, 14001, OHSAS 18001 ja AFS, sekä huippusertifikaatit mm. Applelta, Dellilta, Ciscolta, Citrixilta, Fortigatelta, HPE:lta ja Microsoftilta.

hpe solutions partner logotype
cisco partner logo
microsoft partner logo