We keep big businesses moving

Olemme toimittaneet IT-tuotteita vuodesta 1984 lähtien. Mutta aivan niin kuin IT kehittyy, niin kehitymme mekin. Nykyään toimitamme suuryrityksille skaalautuvia IT-ratkaisuja.

Dustinin suurasiakastiimi

Dustin luo suuria asiakkaita ja toimitussopimuksia varten aina asiakastiimin, joka optimoi toimitukset ja logistiikan. Me valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa omistautuneita henkilöitä kutakin liiketoiminta-aluetta ja osastoa varten.

 • Asiakasvastaava ja liiketoimintaan suuntautunut projektipäällikkö, avainasiakaspäällikkö
 • Asiakaspalvelupäällikkö
 • Talous-, laskutus- ja rahoitusvastaava
 • Back office -tukitiimi, tuki-, huolto- ja takuutehtävät sekä palautukset
 • Laatu-, ympäristö- ja vastuullisuusasioista vastaava
 • Saapuvista tilauksista vastaava tiimi: puhelin-, posti- ja online-tilauksista vastaavat myyjät
 • E-sourcing-vastaava
 • Toimitussopimuksista ja tiedotuksesta vastaava henkilö
 • Nettisivujen toiminnasta vastaava
 • Logistiikka-, toimitus- ja huoltotiimi
 • Tuote-asiantuntijatyöryhmä joka tuotealueilla

Tehokas jakelu

Logistiikkaratkaisumme perustuu räätälöityyn 20 000 neliömetrin logistiikkakeskukseemme Rosersbergissä Ruotsissa. Me takaamme että vältyt eri aikaan eri toimittajilta tulevilta toimituksilta. Logistiikkakeskuksessa on myös konfigurointikeskus, jonka ansiosta voimme toimittaa laitteet käyttövalmiina ilman toimitusajan pidentymistä.

 • Yli 5 000 toimitusta päivässä
 • 120 työntekijää
 • 3/4 tilauksista on heti saatavilla toimitusta varten
 • Yli 97 % toimitustarkkuus

JakeluprosessiTilaus verkossa

Tilauksen tila näytetään selvästiPoiminta ja pakkaaminen

Kyky käsitellä 15 000–18 000 tuotetta joka päiväMääritys

Määrityspalvelut, kuten pakkauksesta poistaminen, näköistiedoston lataaminen ja DEPKuljetus

Yli 90 % tilauksista toimitetaan tilausta seuraavana päivänäTakaisinotto

Takaisinotto tietojen turvallisella poistolla, kierrätyksellä tai uudelleenmyynnillä

Viime vuosina me olemme laajentaneet palvelu- ja ratkaisutarjontaamme tullaksemme yhä paremmaksi strategiseksi IT-kumppaniksi.

Olemme hankkineet monia verkkoihin, tietoturvaan, tallennusratkaisuihin, lisensseihin, IT-hallintaan, liikkuvuuteen, tulosteisiin ja asiakasjärjestelmiin erikoistuneita yrityksiä Pohjoismaissa ja Alankomaissa, minkä ansiosta me voimme tarjota nykyään kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä laitteistojen että asiakaskohtaisten palveluiden kohdalla.

Nyt DAV Partnerin, Core Servicesin, Commsecin, Idenetin, IKT Gruppenin, ITaiton, JML-Systemin, Norriqin, Purity IT:n, Resoluten, Saldab IT:n ja Vincere Groepin tietotaito on osa Dustin-perhettä. Dustin Sverige AB on saanut huippusertifioinnit muun muassa Applelta, Delliltä, Ciscolta, Citrixiltä, Fortigatelta, HPE:ltä ja Microsoftilta.

Lue lisää

Yritysratkaisumme

IT-infrastruktuuri, johon voit luottaa

Turvallisuutta kaikilla alueilla

IT-suunnitelma tulevaisuuden varalle

Joustava työpiste

Ratkaisuja, joissa on kasvunvaraa

Yksinkertaisempi IT: hankinnat, laskutus, lisenssien hallinta ja tuki

Monien fiksujen lisäpalveluiden, kuten EDI:n, lisenssien hallinnan jarahoitusratkaisujen, sekä ensiluokkaisen tuen ja asiakasportaalin avulla voimme tehdä IT-arjesta paljon aiempaa yksinkertaisempaa.

Rahoitus

Vuokraus tai puitesopimus. Kannattava vaihtoehto käteishankinnoille.

Useimmissa yrityksissä liiketoiminta tuottaa arvoa IT-laitteiden käytöllä niiden omistamisen sijaan. Samalla yrityksen varojen on oltava käytettävissä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijoituksiin.

Dustinilla voit järjestää rahoituksen kaikille hankinnoillesi laitteista ja ohjelmistoista palveluihin ja ratkaisuihin. Vuoden hankintamäärien perusteella tarjoamme kaksi rahoitusvaihtoehtoa:

Kenelle?

Kaikille, jotka eivät halua omistaa IT-laitteitaan.

Miten?

Teet vuokrasopimushakemuksen kassalla dustin.fi-verkkokaupassa. Valitset 24 tai 36 kuukauden vuokra-ajan. Kun luottotietosi on hyväksytty, saat vuokrasopimuksen postissa allekirjoitettavaksi. Asia hoituu alle minuutissa.

Miksi?

Pääomaa ei sitoudu ja vuokrasopimus ei vaikuta yrityksen muuhun luototukseen: voit käyttää pankin myöntämiä luottoja muihin investointeihin. Hallinnointi yksinkertaistuu, kun kaikki hankinnat kerätään yhden sopimuksen piiriin. Kustannuksia on helppo seurata maksukausikohtaisista laskuista. Tämä ylläpitää likviditeettiä ja vakavaraisuutta.

Entä jälkeenpäin?

Sopimuskauden lopussa voit palauttaa laitteet tai vaihtaa ne uusiin. Vanhoista laitteista poistetaan tunnistetiedot, tallenteet pyyhitään ja laitteet kierrätetään tai käytetään uudelleen ympäristöystävällisesti ja sertifioidusti. Voit myös jatkaa laitteiden vuokrausta tai ostaa ne silloisella markkina-arvolla.

Kenelle?

Kaikille asiakkaillemme, jotka käyttävät rahoituspalveluamme vähintään 300 000 SEK vuodessa.

Miten?

Yritys allekirjoittaa sopimuksen, jossa sovitaan 6 kuukauden rajasta ja rahoituksesta 24 tai 36 kuukauden ajalle. Kaikki tilaukset kerätään ja laskutetaan neljännesvuosittain.

Miksi?

Vuokrasopimuksen etujen lisäksi puitesopimus helpottaa hallinnointia, sillä laskujen lukumäärä vähenee (laskutus tehdään neljännesvuosittain). Parempi kassavirta ja luottoaika.

Entä jälkeenpäin?

Sopimuskauden lopussa voit palauttaa laitteet tai vaihtaa ne uusiin. Vanhoista laitteista poistetaan tunnistetiedot, tallenteet pyyhitään ja laitteet kierrätetään tai käytetään uudelleen ympäristöystävällisesti ja sertifioidusti. Voit myös jatkaa laitteiden vuokrausta tai ostaa ne silloisella markkina-arvolla.

Voit olla huoletta. Meillä Dustinilla on tiukka eettinen ohjeistus ja kestävän kehityksen hankkeita.Vastuullinen tuotanto

Tavoite: 100 % niistä toimittajistamme, joiden kokonaisostojen määrä ylittää 200 000 kruunua vuodessa, on sitoutunut Dustinin toimittajille tarkoitettuun koodistoon.Vähemmän ilmastovaikutusta

Tavoite: Pienennämme ilmastovaikutustamme 40 prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Vertailukohtana 2014/15 tilanne.Vastuullinen resurssien hyödyntäminen

Tavoite: Olemme kierrättäneet 140 000 myytyä tuotetta vuoteen 2020 mennessä.Liiketoimintaetiikka ja korruptio

Tavoite: Teemme riskiarvion koko liiketoiminta-alueestamme liiketoiminnan eettisyyden ja korruption torjumisen näkökulmasta. Jokainen rikkomus tutkitaan.Monimuotoisuus ja tasa-arvo

Tavoite: Sekä miesten että naisten osuus tulee olla 2020 mennessä vähintään 40 prosenttia koko organisaatiossa.

Vastuullinen resurssien hyödyntäminen

Takaisin ottamamme käyttökelpoiset tietokoneet, puhelimet ja muut IT-tuotteet saavat monesti uuden elämän muissa yrityksissä, kouluissa tai yksityishenkilöiden kodeissa. Tuotteet, jotka eivät toimi, kierrätetään vastuullisella tavalla.

Takaisinotto

Elektroniikan uusiokäyttö on hyväksi ympäristölle ja kannattavaa yritykselle. Sen vuoksi Dustin on kehittänyt takaisinottopalvelun, jonka kautta me annamme vanhoille IT-tuotteille uuden elämän.

Palvelun kautta takaisin otettujen tuotteiden määrä kaksinkertaistui viime vuonna. Tähän mennessä 64 288 tuotetta on otettu takaisin vuodesta 2014/15 alkaen.

Forest

Ympäristö ja kestävä kehitys

Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavista IT-toimittajista, minkä vuoksi heillä on mahdollisuus edesauttaa yhteiskunnan kestävää kehitystä – ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti. Pyrimme vaihe vaiheelta vähentämään omaa, asiakkaidemme ja toimittajiemme vaikutuksia ympäristöön ja ihmisiin.

Yksi tärkeä asia on tekemämme tehdastarkastukset tehtaissa, jotka valmistavat Dustinin omia tuotteita, sekä muualla sen varmistamiseksi, että toimittajamme täyttävät vaatimuksemme.
Lue kestävän kehityksen raporttimme

Etiikka

Visiomme on olla asiakkaiden ensisijainen valinta ja määrittää standardit tehokkaalle ja kestävälle IT:lle. Luotettavana yrityksenä toimimme jatkuvasti eettisellä ja vastuullisella tavalla sekä käymme avointa ja läpinäkyvää vuoropuhelua sidosryhmien kanssa.

Dustinin toimintaohje sisältää arvomme ja liiketoimintaperiaatteemme sekä kuvailee sitoutumistamme vastuulliseen, tehokkaaseen ja läpinäkyvään liiketoimintaan.

Lue toimintaohjeemme

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 030-623 85 01.

Maanantai - perjantai
08:00-16:00