Rahoitus.

Vuokra- vai puitesopimus? Tuottava vaihtoehto käteisostoon.

IT-laitteiden käyttö on useimmille yrityksille se, joka luo arvoa toimintaan eikä laitteiden omistaminen. Yrityksellä tulee samalla olla rahoitusta saatavilla eri investointeihin, jotka tuovat tuottoa niin lyhyellä- kuin pitkälläkin aikavälillä.

Monet yritykset valitsevat näiden syiden vuoksi IT-laitteiden vuokrauksen meiltä sen sijaan, että ne ostaisivat ne käteisellä. Vuokraus on kannattavaa, sillä se säästää sekä aikaa että rahaa.

Voit rahoittaa Dustinilla kaikki ostoksesi aina laitteistoista ja ohjelmistoista palveluihin ja ratkaisuihin. Riippuen vuoden sisällä tekemistäsi ostoksista tarjoamme kaksi rahoitusvaihtoehtoa:

Vuokrasopimus


Kenelle?

Kaikille niille, jotka eivät halua omistaa IT-laitteitaan.

Kuinka?

Haet vuokrasopimusta dustin.fi:n kassalla. Voit valita, haluatko vuokrata 24 vai 36 kuukaudeksi. Hyväksytyn luottotietotarkastuksen jälkeen saat vuokrasopimuksen sähköpostitse allekirjoitusta varten. Kaikki tämä on valmista minuutissa.

Miksi?

Et tarvitse mitään käsirahaa eikä vuokrasopimuksesi vaikuta yrityksen muihin luottoihin ja voit näin käyttää pankin luottorajaa muihin investointeihin. Tätä on erittäin helppoa hallinnoida, koska kaikki ostosi kootaan yhteen sopimukseen. Saat helpon yleiskuvan kuluista yhdellä laskulla laskutusjaksoittain. Näin pidät helposti likviditeetin ja vakavaraisuuden korkealla.

Myöhemmin?

Sopimusajan jälkeen voit valita joko palauttaa laitteet tai voit myös vaihtaa ne uusiin. Vanhat laitteet tunnistetaan, poistetaan ja kierrätetään tai uusiokäytetään ympäristöystävällisellä ja sertifioidulla tavalla. Voit myös jatkaa laitteiden vuokraamista tai voit ostaa ne sen hetkiseen markkinahintaan.

Puitesopimus


Kenelle?

Kaikille asiakkaillemme, jotka ostavat vähintään 30 000 € vuodessa.

Kuinka?

Yrityksesi allekirjoittaa sopimuksen, jossa on yhteisesti sovittu luottoraja. Se asetetaan yli kuudeksi kuukaudeksi, sekä rahoitus joko 24 tai vaihtoehtoisesti 36 kuukaudeksi. Kaikki tilaukset kerätään yhteen ja niiden toimitus aloitetaan aina neljänneksittäin.

Miksi?

Vuokrasopimuksen tarjoamien etujen lisäksi puitesopimus kuormittaa vähemmän hallintoa vähempien laskujen muodossa (laskutus tapahtuu kerran neljänneksessä). Saat näin paremman käteisvirran ja luottoajan.

Myöhemmin?

Sopimusajan jälkeen voit valita joko palauttavasi laitteet tai voit vaihtaa ne myös uusiin. Vanhat laitteet tunnistetaan, poistetaan ja kierrätetään tai uusiokäytetään ympäristöystävällisellä ja sertifioidulla tavalla. Voit myös jatkaa laitteiden vuokraamista tai voit ostaa ne sen hetkiseen markkinahintaan.

Haluatko tietää enemmän?

Anna yksi asiantuntijoistamme ottaa sinuun yhteyttä tai soita meille suoraan numeroon 030-623 85 01.

Kuule tarjoukset heti