Räätälöidyt ratkaisut

Ratkaisuja erityisiin IT-tarpeisiin

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja

Onko sinulla tavanomaista monimutkaisempia tarpeita tai erityisiä vaatimuksia IT-ympäristöllesi? Autamme sinua räätälöimään yrityksellesi sopivan ratkaisun. Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit hyödyntää sertifioitujen asiantuntijoidemme neuvoja.

Ajattelemme pitkäjänteisesti ja olemme mukana kaikissa vaiheissa. Strategisesta neuvonnasta toteutukseen, käyttöön, tukeen ja kestävään uudelleenkäyttöön.

Erikoisalamme:

 • Infrastruktuuri
 • Tallennus (Storage)
 • Pilvipalvelut
 • AV-ratkaisut
 • Tietoturva
 • Tulostusratkaisut
 • Verkko
 • Työpaikkaratkaisut
 • Hybridi-IT
 • Lisenssien hallinta
 • HCI / hyperkonvergoitu infrastruktuuri
 • Tuki ja neuvonta

Proaktiivinen tuki ja neuvonta

Olemme aina lähellä ja meillä on asiantuntijoita kaikissa maissa, joissa me toimimme. Lisäksi meillä on omat konesalit Pohjoismaissa. Tarjoamme tukea paikallisilla kielillä, jotta voit ratkaista haasteet nopeasti ja keskustella eri asioista.

Koska IT-tarpeita on yhtä paljon kuin yrityksiäkin, olemme riippumattomia ja teemme yhteistyötä kaikkien johtavien valmistajien kanssa.

Ota yhteyttä

Pitkä kokemus yritysten auttamisesta

Olemme auttaneet sekä pienten että suurten yritysten IT-osastoja yli 30 vuoden ajan. Noin 90 prosenttia myynnistämme suuntautuu yritysmarkkinoille.

Aloitimme toimintamme vuonna 1984 pienenä perheyrityksenä ja aloimme myydä tuotteita verkossa 90-luvun puolivälissä.

Tällä hetkellä meidät on listattu Nasdaq Stockholm -pörssiin ja meillä on työntekijää Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Yritys kasvaa jatkuvasti.

Tapaa joitain asiantuntijoitamme

Sven-Erik Hurtig

Sven-Erik Hurtig

Infrastructure Specialist

”Seuraan mielelläni yrityksiä heidän matkallaan ja toimin heidän tukenaan koko matkan ajan. Minulle se merkitsee uskallusta kohdata asiakas, esittää kysymyksiä ja haastaa olemassa olevia ratkaisuja vakaan ja kestävän IT-ympäristön luomiseksi.”

– Sven-Erik Hurtig, Infrastructure Specialist

Mauricio De La Fuente

Mauricio De La Fuente

Sales Specialist Print Solution

”Hauskinta työssäni on vuoropuhelu ja se, että saan tutustua auttamiini yrityksiin. Katson, miltä tilanne näyttää kulloisellakin hetkellä ja miten me voimme tehostaa toimintaa sekä taloudellisesti että kokonaisuuden näkökulmasta.”

– Mauricio De La Fuente, Sales Specialist Print Solution

IT menestystekijänä

Autamme sinua tekemään IT-investointeja, jotka edistävät liiketoiminnan kehitystä.

Se voi tarkoittaa kaikkea aina Azure-infrastruktuurin maksimaalisen käyttöajan takaamisesta kätevään päätelaitteiden hallintaan, lisenssipaketteihin tai erityyppisiin tietoturvaratkaisuihin.

Linkitämme IT:n yrityksenne tavoitteisiin ja luomme oikeasti mitattavaa arvoa, etkä sinä joudu tuhlaamaan aikaa ympäristön päivittäisestä toiminnasta huolehtimiseen.

Näemme kokonaisuuden (ja yksityiskohdat)

Turvallisuusuhat, hyperkonvergoitu infrastruktuuri ja lisääntynyt tallennustarve. Onnistuminen digitaalisessa maailmassa edellyttää ymmärrystä siitä, miten kukin osa tukee kokonaisuutta.

Meillä on kaikkien alojen asiantuntijoita, joten voimme luoda kestävän ratkaisun, joka antaa sinulle aikaa ja mahdollisuuksia sekä strategian että päivittäisen työn hiomiseen.

Asiakascase

Froneri Finland

”Perustarkoitus on pitää pyörät pyörimässä. Nykypäivänä usein mielletään, että IT hidastaa ja vaikeuttaa työtä, mutta me pyrimme päinvastaiseen eli omalta osaltamme sujuvoittamaan liiketoimintaprosesseja teknisillä ratkaisuilla.”

– Jussi Harju.

Näin autoimme Froneria

Katso, miten olemme auttaneet muita

IT palveluna

Pakettiratkaisuja, joissa me vastaamme IT-ympäristöstäsi

Etsitkö pakettiratkaisua, jossa me vastaamme IT-ympäristöstäsi? Sellaista, jota voit helposti skaalata ylös- tai alaspäin tarpeen mukaan ja jossa maksat vain siitä, mitä käytät?

Pakettiratkaisumme

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 030-623 85 01.

Maanantai - perjantai
08:00-16:00