Black Week &

Black Friday 2023

Koko viikon kestävä hintajuhla, jonka aikana voit hankkia monia laatutuotteita loistavin tarjoushinnoin.

fall sale products

Älä missaa Black Week 2023 -huipputarjouksiamme.

Tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

4 vinkkiä

Black Week &

Black Friday 2023

Tilaa Black Week 2023 -uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi huipputarjouksista ja upeista löydöistä.

Muista, että ostoskorissa olevat tuotteet ei ole sinulle varattu. Vasta maksettuasi tuotteen voit olla varma, että se on sinun. 

4 vinkkiä

Black Week &

Black Friday 2023

Tee löytöjä ennen kuin suosituimmat tuotteet myydään loppuun.

Luovuta vanhat IT-tuotteet uusiokäyttöön ennen uusien ostamista. Käytetyille IT-tuotteille on suuri kysyntä esimerkiksi kouluissa. Takeback-takaisinottopalvelumme avulla voit antaa vanhoille IT-tuotteille uuden elämän.

Mörkröda människor-ikoner på en ljusröd botten

Mikä on Black Friday?

Black Friday -ale liittyy Yhdysvaltain kiitospäivään, joka järjestetään joka vuosi marraskuun neljäntenä torstaina. Kiitospäivän aikana perhe ja ystävät kokoontuvat nauttimaan juhla-ateriaa. Seuraavaa päivää kutsutaan nimellä Black Friday. Koska monet ovat vapaalla, Yhdysvaltain joulukauppa alkaa perinteisesti kyseisenä perjantaina, ja silloin kaupoissa on paljon Black Friday -tarjouksia. 2010-luvulla perinne on levinnyt muihinkin maihin. Alelöytöjä haluavat tehdä muutkin kuin vain he, jotka juhlivat kiitospäivää.

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

...entä Black Week?

Black Week on käsite, joka on yleistynyt viime vuosina. Se viittaa ennen kaikkea verkkokauppojen alennusmyyntien aloittamiseen jo maanantaina ennen Black Fridayta. Toisin sanoen se tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia tehdä hyviä löytöjä.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Mitä Dustinin Black Week 2023 tuo mukanaan?

Dustinin Black Weekin aikana monet suositut tuotteet ovat tarjouksessa. Hyödynnä tilaisuus hankkia työpaikalle IT-tuotteita erinomaiseen hintaan. Sama korkea laatu, mutta erityisen edullisesti!

Confetti som virvlar runt i luften

Milloin Black Week on?

Black Week 2023 alkaa virallisesti 17. marraskuuta klo 10.00 ja jatkuu 27. marraskuuta klo 23.59 asti. Black Friday 2023 on 24. marraskuuta.

Vuoden 2023 alejuhla voi alkaa!

Lisätietoja Dustin Takebackista

Harkitseeko yrityksesi IT-laitteiden uusimista Black Weekin ja Black Fridayn aikana? Jos niin on, kannattaa tutustua Takeback-palautuspalveluumme. Se mahdollistaa IT-laitteiden uusiokäytön. Siitä, mitä yrityksessäsi ei enää tarvita, voi olla iloa ja hyötyä muualla. Kierrättäminen on kestävä tapa antaa vanhoille IT-laitteille toinen mahdollisuus.

Lue lisää