Kuinka Dustin valmistautuu Black Friday päivään?

Useat näkevät Black Fridayn lähinnä alennuspäivänä, joka on suunnattu kuluttajille mutta tänä vuonna me Dustinilla panostamme loistaviin tarjouksiin myös yrityksille. Päivään valmistautuminen työllistää monia organisaatiostamme jo pitkään ennen itse Black Friday- päivää ja -viikonloppua.

 • Tuotespesialistimme puurtavat pitkään saadakseen parhaat mahdolliset tarjoukset kaikilta johtavilta merkeiltä tuotealueilla, jotka ovat kiinnostavia myös sinulle yritysasiakkaana.
 • Tarjouksemme ovat räätälöityjä tietyille asiakasryhmille. Huolimatta elektroniikan tyypistä tai käyttöalueesta tulet löytämään fantastisia löytöjä tämän vuoden Black Friday alennusmyynnistä.
 • Rakennamme suuren tarjoustuotteiden varaston ja työskentelemme kovasti logistiikan kanssa, jotta toimitukset sujuisivat mahdollisimman hyvin.
 • Asiakaspalvelumme valmistautuu huolella ja on pidempään auki, jotta voimme ottaa vastaan puheluitanne ja auttaa teitä tarpeissanne.
 • Työskentelemme myös oman IT-järjestelmämme kanssa minimoidaksemme ylikuormittumisen riskin asiakkaiden rynnätessä palvelimillemme Black Fridayn aikana.
Products collage Black Friday

Koska Black Friday on?

Vuoden 2019 Black Friday on 29. marraskuuta, jolloin myös Dustinin yrityksille suunnattu Black Friday alkaa. Lyömättömät elektroniikkatarjouksemme ovat voimassa koko Black Weekendin ajan aina sunnuntaihin 1.12. klo 23.59 asti. Rekisteröitymällä Dustinin uutiskirjeen tilaajaksi varmistat, ettet menetä alennusten alkamista. Samalla hetkellä, kun tarjouksemme astuvat voimaan lähetämme sähköpostitse suoran linkin alennuksiin.

Mitä kannattaa ajatella ennen Black Friday alennusmyyntejämme:

 • Ole valmiina aloitushetkillä. Parhaiden tarjoustemme perään tulee ruuhka.
 • Oletko tilannut Dustinin uutiskirjeen? Rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi, niin muistutamme sinua suoralla linkillä Black Fridayn käynnistyessä.
 • Varmista, että sinulla on jo Dustin-tili. Et halua tuhlata sen avaamiseen kallista aikaa Black Weekendin aikana.
 • Sinun pitää myös maksaa ostoksesi oston varmistaaksesi. Tuotteen lisääminen ostoskoriin ei siis riitä varmistamaan tuotteen saantia.
 • Tarvitseeko teidän käyttää IT-budjettinne loppuun ennen vuoden loppua? Black Friday-alennuksissa saat parasta mahdollista vastinetta rahoillesi!
 • Ulkomailla tehdyt ostot saattavat tulla kalliiksi! Jos teet ostoksia ulkomailla, saattaa hintojen lisäksi tulla kalliita tullimaksuja ja toimituskustannuksia. Dustinin hinnat ovat aina selkeästi annettu verkkosivuillamme ja näin vältyt kaikilta odottamattomilta ja kalliilta yllätyksiltä.

Miksi sinun tulisi ostaa Dustinilta Black Fridayn aikana?

 • Meillä on loistavia IT-tarjouksia koko Black Weekendin aikana, aina 1.12. klo. 23.59 asti.
 • Osaava asiakaspalvelumme on käytössänne koko viikonlopun ajan. Olemme pidentäneet asiakaspalvelun aukioloaikoja Black Fridayn sekä Black Weekendin aikana: perjantaina klo 08-21, sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-15.
 • Varmistaaksemme toimitukset ruuhkahuippujen kuten Black Fridayn aikana, olemme tehneet huolellisen tuotanto- ja toimitussuunnitelman, joka käsittää myös ylimääräisen henkilöstömiehityksen logistiikassa koko viikon aikana.
 • Kuten tavallista, meillä on paljon erilaisia oheistarvikkeita, – kuten johtoja, kaapeleita, puhelinsuojia tai vastaavia – joita tarvitaan tuotteisiisi. Meillä on myös houkuttelevia pakettitarjouksia yritysasiakkaille.

Mikä Black Friday on?

Black Friday-alennusmyynti kuuluu yhteen amerikkalaisen kiitospäivä-juhlan kanssa, joka osuu neljänteen torstaihin marraskuussa vuosittain. Tuolloin perheet läheltä ja kaukaa kokoontuvat yhteen ja syövät juhlaillallisen kalkkunan ollessa pääosassa. Kiitospäivää seuraavaa perjantaita kutsutaan Black Fridayksi, jolloin monet aloittavat jouluostokset. Kaupoissa on paljon Black Friday-tarjouksia ja kasvavan verkkokaupan takia alennukset ovat levinneet myös Internetiin.

Miksi nimi Black Friday?

Termille ”musta perjantai” on olemassa useita selityksiä, ja jotkut niistä voivat viitata myös historiassa koettuihin kauheuksiin. Jotkut väittävät, että Philadelphian poliisi käytti termiä kuvatessaan autojen ruuhkia ja ihmisten määrää kaduilla tämän suuren alennuksen aikana. Toinen selityksistä käsittelee kirjanpitoa – joulukaupan aloittava ale kauppiaille on vuoden ensimmäinen päivä, jolloin luvut vihdoin alkavat näyttää mustaa (=voittoa) punaisen (=tappion) sijaan.

Huolimatta siitä kuka on oikeassa, ilmiötä kutsutaan Yhdysvalloissa Black Fridayksi, ja 2010-luvulla ilmiö on levinnyt moniin muihin maihin. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse juhlia kiitospäivää halutessaan tehdä alelöytöjä!