aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Otamme pienen varaslähdön

Shoppaile valittuja tuotemerkkejä ennen muita– tilaa uutiskirjeemme.

Dustin lähettää tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä uutiskirjeitä sekä kampanjatiedotteita sähköpostitse sekä tekstiviestillä. Sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa tilauksesi klikkaamalla sähköpostissa tai tekstiviestissä olevaa linkkiä.

Kuinka Dustin valmistautuu Black Friday päivään?

Useat näkevät Black Fridayn lähinnä alennuspäivänä, joka on suunnattu kuluttajille mutta tänä vuonna me Dustinilla panostamme loistaviin tarjouksiin myös yrityksille. Päivään valmistautuminen työllistää monia organisaatiostamme jo pitkään ennen itse Black Friday- päivää ja -viikonloppua.

 • Tuotespesialistimme puurtavat pitkään saadakseen parhaat mahdolliset tarjoukset kaikilta johtavilta merkeiltä tuotealueilla, jotka ovat kiinnostavia myös sinulle yritysasiakkaana.
 • Tarjouksemme ovat räätälöityjä tietyille asiakasryhmille. Huolimatta elektroniikan tyypistä tai käyttöalueesta tulet löytämään fantastisia löytöjä tämän vuoden Black Friday alennusmyynnistä.
 • Rakennamme suuren tarjoustuotteiden varaston ja työskentelemme kovasti logistiikan kanssa, jotta toimitukset sujuisivat mahdollisimman hyvin.
 • Asiakaspalvelumme valmistautuu huolella ja on pidempään auki, jotta voimme ottaa vastaan puheluitanne ja auttaa teitä tarpeissanne.
 • Työskentelemme myös oman IT-järjestelmämme kanssa minimoidaksemme ylikuormittumisen riskin asiakkaiden rynnätessä palvelimillemme Black Fridayn aikana.

Koska Black Friday on?

Vuoden 2020 Black Friday on 27. marraskuuta, jolloin myös Dustinin yrityksille suunnattu Black Friday alkaa. Lyömättömät elektroniikkatarjouksemme ovat voimassa koko Black Weekendin ajan aina sunnuntaihin 29.11. klo 23.59 asti. Rekisteröitymällä Dustinin uutiskirjeen tilaajaksi varmistat, ettet menetä alennusten alkamista. Samalla hetkellä, kun tarjouksemme astuvat voimaan lähetämme sähköpostitse suoran linkin alennuksiin.

7 Black Friday vinkkiä

 1. Ole liikkeellä hyvissä ajoin. Suositut tuotteet saattavat loppua nopeasti.
 2. Tilaa Dustinin uutiskirje niin pääset tekemään ostoksia ennen ale-ovien avaamista ei-tilaajílle.
 3. Luo etukäteen tili Dustinille jos et ole jo tehnyt niin, näin vältyt ajan tuhlaamiselta tähän kun Black Friday alkaa. Älä unohda ilmoittaa toimitusosoitetta, jotta voimme esitellä kaikki mahdolliset toimitusvaihtoehdot.
 4. Huomaa, että tuotteen laittaminen ostoskoriin ei riitä sen varaamiseksi sinulle. Sinun täytyy maksaa tuote varmistaaksesi sen saamisen.
 5. Vertaile aina kokonaiskustannuksia. Ostaessasi tuotteita USA:sta tai muista maista lisätään tilaukseen usein tulli- sekä toimituskulut, jotka saattavat muuttaa edulliselta vaikuttavan tilauksen kalliiksi.
 6. Varo huijareita, älä klikkaa sähköposteissa olevia epäilyttäviä linkkejä. Tee ostoksia vain luotettavilta toimittajilta.
 7. Laita vanhat IT-tuotteesi uudelleenkäyttöön ennen kuin ostat uusia. Käytetyille tuotteille on paljon kysyntää esimerkiksi kouluissa.
 8. Aloita täyttämällä lomakkeemme saadaksesi vanhoille IT-laitteillesi maksuton hinta-arvio.

Miksi sinun tulisi ostaa Dustinilta Black Fridayn aikana?

 1. Meillä on loistavia IT-tarjouksia koko Black Weekendin aikana, aina 29.11. klo. 23.59 asti.
 2. Varmistaaksemme toimitukset ruuhkahuippujen kuten Black Fridayn aikana, olemme tehneet huolellisen tuotanto- ja toimitussuunnitelman, joka käsittää myös ylimääräisen henkilöstömiehityksen logistiikassa koko viikon aikana.

Mikä Black Friday on?

Black Friday-alennusmyynti kuuluu yhteen amerikkalaisen kiitospäivä-juhlan kanssa, joka osuu neljänteen torstaihin marraskuussa vuosittain. Tuolloin perheet läheltä ja kaukaa kokoontuvat yhteen ja syövät juhlaillallisen kalkkunan ollessa pääosassa. Kiitospäivää seuraavaa perjantaita kutsutaan Black Fridayksi, jolloin monet aloittavat jouluostokset. Kaupoissa on paljon Black Friday-tarjouksia ja kasvavan verkkokaupan takia alennukset ovat levinneet myös Internetiin.

Miksi nimi Black Friday?

Termille ”musta perjantai” on olemassa useita selityksiä, ja jotkut niistä voivat viitata myös historiassa koettuihin kauheuksiin. Jotkut väittävät, että Philadelphian poliisi käytti termiä kuvatessaan autojen ruuhkia ja ihmisten määrää kaduilla tämän suuren alennuksen aikana. Toinen selityksistä käsittelee kirjanpitoa – joulukaupan aloittava ale kauppiaille on vuoden ensimmäinen päivä, jolloin luvut vihdoin alkavat näyttää mustaa (=voittoa) punaisen (=tappion) sijaan.

Huolimatta siitä kuka on oikeassa, ilmiötä kutsutaan Yhdysvalloissa Black Fridayksi, ja 2010-luvulla ilmiö on levinnyt moniin muihin maihin. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse juhlia kiitospäivää halutessaan tehdä alelöytöjä!