Black Week 2022

Upeita tarjouksia koko viikon ajan

Haluatko saada etusijan tarjouksiimme?

Dustinin Black Week tarkoittaa viikkoa täynnä uskomattoman hyviä tarjouksia sekä yrityksille että kuluttajille. Käytä tilaisuus hyväksesi ja osta tarvitsemasi tuotteet huippuhintaan.

Black Week 2022 alkaa 21.11. klo 12.00 ja jatkuu 27.11. klo 23.59 asti.
Haluatko saada etusijan tarjouksiimme? Ilmoittaudu tästä, niin lähetämme sinulle erityisen uutiskirjeen, jossa on suora linkki aleen.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko neuvoja ennen ostosten tekemistä?

Haluamme luonnollisesti auttaa sinua löytämään sopivat tuotteet ja vastata kaikkiin kysymyksiisi ennen ostamista. Siksi olemme laajentaneet palveluaikoja Black Week -kampanjan aikana.

Asiakaspalveluun

Milloin Black Week on?

21.11-27.11

Miksi tuotteet kannattaa ostaa Dustinilta Black Week -viikon aikana?

Toimitusten varmistamiseksi Black Weekin kaltaisen suurtapahtuman yhteydessä olemme luoneet tarkan tuotanto- ja kuljetussuunnitelman. Meillä on muun muassa ylimääräisiä logistiikan työntekijöitä koko viikon ajan.

Kuten aina, meillä on kattava valikoima oheislaitteita, joten voit ostaa suoraan kaikki tarvitsemasi lisävarusteet, kuten johdot, kaapelit, puhelinsuojat ja vastaavat.

Mikä on Black Friday?

Black Friday -ale liittyy Yhdysvaltain kiitospäivään, joka järjestetään joka vuosi marraskuun neljäntenä torstaina. Silloin perheet kokoontuvat syömään juhla-ateriaa, jonka pääosassa on kalkkuna. Sitä seuraavaa päivää kutsutaan nimellä Black Friday.

Koska monet ovat vapaalla, Yhdysvaltain joulukauppa alkaa perinteisesti kyseisenä perjantaina. Kaupoissa on paljon hyviä Black Friday -tarjouksia, ja verkkokaupan kasvun myötä alennusmyynti on levinnyt internetiin.

Miksi päivää kutsutaan Black Fridayksi?

"Musta perjantai" -nimitys voi tuoda mieleen erilaiset historialliset kauheudet, mutta sille on muita selityksiä. Jotkut sanovat, että Philadelphian kaupungin poliisi käytti tätä nimitystä päivästä, koska kaupungissa oli silloin niin paljon liikennettä ja ihmisiä. Toiset sanovat, että se oli se päivä, jolloin kaupankäyntiluvut alkoivat olla mustia (= voittoa).

Riippumatta siitä, kuka on oikeassa, päivää kutsutaan Yhdysvalloissa nyt nimellä Black Friday. 2010-luvulla se on levinnyt moniin muihin maihin. Alelöytöjähän haluavat tehdä muutkin kuin vain he, jotka juhlivat kiitospäivää.

7 vinkkiä
7 vinkkiä
  1. Ole ajoissa liikkeellä. On aina mahdollista, että suositut tuotteet myydään nopeasti loppuun.
  2. Tilaa Dustinin uutiskirje ja tee ostoksia ennen kuin ale avautuu muille.
  3. Jos et vielä ole rekisteröinyt Dustin-tiliä tee se etukäteen, niin sinun ei tarvitse käyttää siihen aikaa Black Weekin aikana. Muista ilmoittaa toimitusosoite, jotta voimme näyttää kaikki saatavilla olevat toimitusvaihtoehdot.
  4. Muista, että tuotteen lisääminen ostoskoriin ei riitä sen varaamiseksi. Sinun on maksettava tuote sen varmistamiseksi, että se on sinun.
  5. Vertaile aina kokonaiskustannuksia. Jos teet ostoksia Yhdysvalloista tai muista maista, hintaan lisätään usein tullimaksuja ja rahtikuluja, jotka voivat tehdä edullisesta ostoksesta kalliin.
  6. Varo huijauksia. Älä napsauta linkkejä epäilyttävissä sähköpostiviesteissä. Tee ostoksia vain luotettujen toimittajien luona.
  7. Vie vanhat IT-tuotteesi uusiokäyttöön ennen kuin ostat uusia. Käytetyille tuotteille on suuri kysyntä esimerkiksi kouluissa. Lue lisää siitä, miten voimme auttaa sinua uudelleenkäyttämään IT-laitteitasi.
Näin me valmistaudumme Black Weekiin

Valmisteluihin osallistuu monta organisaatiomme osaa jo paljon ennen itse päivää ja viikonloppua.

Black Week tarkoittaa kokonaista viikkoa täynnä vuoden parhaita tarjouksia. Joka päivä klo 8:00 (ma–to) julkaisemme lisäksi erityisen Deal of the Day -tarjouksen valikoidusta tuotteesta. Älä missaa mahdollisuutta. Perjantaina 26.11. pistämme kaiken peliin ja juhlistamme Black Fridayta lukuisilla uusilla aletuotteilla.

Tarjouksemme on räätälöity tietyille asiakasryhmille. Huolimatta etsimäsi elektroniikkatuotteen tyypistä tai käyttökohteesta, löydät monia upeita löytöjä tämän vuoden Black Week -alesta.

Keskitymme suuresti logistiikkaan. Rakennamme suuria varastoja ja varmistamme toimitusten toimivuuden.

Asiakaspalvelu on valmis auttamaan tarvittaessa, ja sen palveluajat ovat tavallista pidempiä.

Valmistelemme omat IT-järjestelmämme, jotta voimme minimoida ylikuormitusriskin, kun asiakkaat kiirehtivät katsomaan Black Week -tarjouksia.

People in meetingroom discussing