Tällä hetkellä liikkuu huijaustekstiviestejä

Tällä hetkellä liikkuu huijaustekstiviestejä. Tällä hetkellä liikkuu huijausviestejä, joissa lähettäjä esiintyy Dustinina ja pyytää vastaanottajaa soittamaan numeroon tilaukseen liittyen. Tämä tekstiviesti ei ole Dustinilta. Emme koskaan lähetä tekstiviestejä, joissa pyydämme asiakkaita soittamaan meille tilaukseen liittyen, emmekä koskaan pyydä ketään tunnistautumaan pankkitunnuksilla puhelimitse.

Kuinka voimme auttaa?

Tilaukset

Palautukset & Virhetilaukset

Toimitukset

Oma tili

Tekninen tuki

Maksaminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saat parasta tukea tuotteellesi suoraan valmistajan tuen kautta.

Napsauttamalla tätä löydät yhteystiedot valmistajien tukeen.

Valmistajien kautta löydät valtuutetut teknikot, joilta löytyy tuotteeseesi soveltuva tieto. Kokemuksemme on, että monet ongelmat voidaan ratkaista puhelimitse tarvitsematta lähettää tuotetta eteenpäin. Jos ongelmaa ei ratkea valmistajan teknikoiden avulla, saat heiltä ohjeet kuinka tuote voidaan lähettää takuukorjaukseen.

Jos tarvitset lisäapua, voit rekisteröidä tapauksen verkkosivustollamme:

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirry tilaushistoriaan

3. Valitse tilaus, joka sisältää kyseisen tuotteen.

4. Napsauta ”Ilmoita tilaukseen liittyvästä ongelmasta." -painiketta ja täytä tiedot.

5. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

6. Löydät käynnissä olevat tapauksesi osiosta ”Asiat ja reklamaatiot”

Valitettavasti et voi tehdä muutoksia käsittelyssä olevaan tilaukseen. Tämä johtuu varastorobottiemme mahdollistamista nopeista käsittelyajoista. Tilaukset, joissa kaikkia tilaukseen sisältyviä tuotteita on varastossa, pakataan yleensä muutamassa minuutissa. Odottavaan tilaukseen voi kuitenkin tehdä muutoksia, esimerkiksi tilaukseen, jonka jokin osa on merkitty loppuneeksi. Jos haluat tilauksen osatoimitusta, voit lähettää pyynnön oman tilin tilaushistorian kautta. Muut tilauksesi muutokset; Ottaa yhteyttä osoitteessa [email protected] tai soittaa numeroon 030-623 85 01 (arkisin 08:00-16:00), niin autamme sinua.

Saat parasta tukea tuotteellesi ottamalla suoraan yhteyttä valmistajan tukeen. Täältä löydät tuotteesi valmistajan yhteystiedot. Sivuilta löydät valtuutetut huoltoliikkeet, jotka tuntevat laitteesi. Monet ongelmat voidaan yleensä ratkaista puhelimitse ilman, että sinun tarvitsee lähettää tuotetta huollettavaksi. Jos vikaa ei kuitenkaan voida korjata puhelimitse, sinulle neuvotaan, kuinka lähetät tuotteen takuuhuoltoon.

Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 15.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä tuotteiden löytyessä varastostamme. Dustin Finland Oy käyttää Postin logistiikkapalveluita toimituksissa. Toimitusaika on yleensä 1-2 työpäivää. Voit seurata toimitusta Postin lähetysseurannan avulla. Jos tuotetta ei löydy suoraan varastostamme tuottella voi olla arvioitu toimitusaika, joka näkyy varastotilanteessa. Tuotteen ollessa tilauserä arvioitu toimitusaika riippuu kokonaan toimittajan toimitusajasta.