Löytönurkkaus

Täältä löydät upeita ja laadukkaita tuotteita alennettuun hintaan. Nämä tuotteet myydään tavallista edullisemmin, koska niitä ei eri syistä voi enää myydä uusina. Kun valitset löytötuotteen, autat myös ympäristöä vähentämällä hiilidioksidipäästöjä. Se on hyväksi sinulle, ympäristölle ja lompakollesi.

Mikä on löytötuote?

Löytötuotteet ovat tuotteita, jotka ovat eri syistä palautuneet meille. Kyse voi olla esimerkiksi palautetusta virheostoksesta, noutamatta jääneestä tuotteesta tai huoltoon toimitetusta ja alkuperäisillä varaosilla korjatusta tuotteesta. Myymme nämä tuotteet alennettuun hintaan, vaikka niitä ei välttämättä ole koskaan käytetty. Tarkistamme ja testaamme tuotteet ja annamme niille sitten normaalin valmistajan takuun. On mahdollista, että löytötuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta tai että pakkaus on hieman kulunut, mutta voit luottaa siihen, että tuote toimii moitteetta. Löytötuotteita ei voi ostaa yhdessä määrityspalveluiden kanssa.

Löytötuotteiden luokittelu

Luokka 1 – uutta vastaava kunto
Luokka 1 on löytötuotteidemme korkein luokitus. Kyse on silloin siitä, että sinetti on mennyt rikki, mutta tuote on muuten uudenveroinen ja sisältää kaikki lisävarusteet. Tarkistamme ja testaamme tuotteet varmistaaksemme, että ne toimivat oikein. Sen jälkeen tarkistamme pinnan vaurioiden ja kulumisen varalta. Tämän jälkeen annamme tuotteelle normaalin valmistajan takuun.

Luokka 2 – erinomainen kunto
Luokka 2 tarkoittaa, että tuotteessa on vähäisiä käytön jälkiä ja että sinetti tai sisäpakkaus on avattu. Myös pieniä naarmuja voi esiintyä, ja tuote on voinut olla korjattavana huollossa. Tällöin käytetään aina alkuperäisiä varaosia. Testaamme tuotteen ja toimitamme sen sitten täydellisenä kaikkine lisävarusteineen sekä annamme normaalin valmistajan takuun.

Luokka 3 – hyvä kunto
Luokka 3 tarkoittaa, että tuotteessa on vähäisiä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja tai kosmeettisia puutteita. Tietyt lisävarusteet tai käyttöohjeet saattavat puuttua, mutta tuote toimii muutoin moitteetta. Muiden luokkien tavoin myös 3-luokan tuotteet testataan ja niille annetaan sen jälkeen normaali valmistajan takuu.

Suosituimmat

Suositut oheistarvikkeet