Fokus

Lisää tehokkuuttasi.

RollerMousen avulla voit työskennellä ilman stressiä ja rasitusta.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Hiiri, joka voi tehdä työsi tehokkaammaksi – Harvardin mukaan

Vietät työpäiviesi aikana varmasti monia tunteja tietokoneen ääressä ja tällöin on erittäin tärkeää, että sinulla on hyvä työasento. Keskitetty hiiri on lisävaruste, joka tekee työskentelyn tietokoneen ääressä tehokkaammaksi ja vähemmän rasittavaksi.

Ergonomisesti oikeassa työasennossa huomaat heti, että työskentely sujuu helpommin ja nopeammin. Jo aivan pieni ylimääräinen rasitus tai epäluonnollinen työskentelykulma vie turhaa energiaa työtehtävistäsi. Contour Design on näistä lähtökohdista kehittänyt innovatiivisen RollerMouse- hiiren. Sitä on kehitelty ja paranneltu useita vuosia ja sen avulla saat huomattavasti paremman työskentelyasennon ja –metodin verrattuna perinteisiin ratkaisuihin.

– Olemme muun muassa antaneet Harvardin yliopiston tehdä tutkimuksen, jonka mukaan 65% heistä, jotka alkoivat käyttää RollerMousea, kokivat tulleensa tehokkaammiksi työssään”, kertoo Matti Eskelinen, Avainasiakaspäällikkö Contour Designilta.

Vaihtele oikean ja vasemman välillä

Keskitetyn hiiren, kuten RollerMousen avulla, vältyt työskentelemästä ainoastaan toisella kädellä luonnottomissa ja hankalissa asennoissa, mitä tavallisella tietokonehiirellä työskenteleminen usein tarkoittaa. On myös luonnollisempaa työskennellä molemmilla käsillä työskennellessäsi keskitetyllä hiirellä ja tämä puolestaan tarkoittaa suurempaa vaihtelua keholle.

– Olemme kehittäneet ratkaisun täysin vapaan rullaustangon kanssa ja voit näin valita, kumpaa kättä käytät. Se on erittäin tehokas tapa sekä vähentää, että ennaltaehkäistä niitä vaivoja, joita monet kokevat työskennellessään pitkään tietokoneen ääressä, Eskelinen kertoo.

Perinteinen tietokonehiiri vaatii liikkeitä, jotka eivät ole luonnollisia lihastesi tai kehosi rakenteen kanssa, mikä puolestaan helposti luo jännitystä niskoihin ja hartioihin. Molempien käsien pitäminen lähellä kehoa – ja lisäksi työskentely molemmilla käsillä samanaikaisesti – tarkoittaa huomattavaa rasituksen vähentymistä.

Ota langaton hiiri mukaasi

RollerMousea löytyy useissa eri malleissa ja voit valita muun muassa langattoman ja langallisen mallin välillä riippuen siitä, kumpaa mallia suosit.

– Langattomien mallien avulla vältyt sotkeentuvilta johdoilta, joita helposti kerääntyy työpöydälle. Lisäksi langaton liitäntämahdollisuus takaa sinulle hyvän liikkumavapauden, jos työpaikallasi on vapaa istumajärjestys tai jos vaihtelet eri työpisteiden välillä.

Voit ottaa langattoman laitteen helposti mukaasi työpisteelle, joka on ajankohtainen juuri sinä päivänä ja näin varmistat itsellesi ergonomisen työympäristön. – Langattomat RollerMouset sopivat erinomaisesti myös kodin työpisteelle, jossa moni meistä kuitenkin viettää useita tunteja viikoittain. Kun RollerMousea ei käytetä, niin se on helppo laittaa piiloon, Eskelinen toteaa.

Ylivoimainen herkkyys

RollerMouse Red on tämän hiiren uusin malli ja siitä löytyy useita eri versiota, jotta se sopisi jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Yksi hiiren uutuuksista on sen ylivoimainen herkkyys, jotta voit siirtää osoitinta tarpeeksi nopeasti ja tarkasti. Herkkyys voidaan lisäksi helposti mukauttaa omiin tarpeisiin sopiviksi, koska tarpeet voivat vaihdella eri työtehtävien mukaan.

– Tämä on tuote, jossa on täysin itse kehittämämme muotoilu ja jokainen osa on erittäin korkeaa laatua, kuten aina julkaistessamme uuden tuotteen. Tiedän, että monia käyttäjiä kiehtoo huolelliset ja yksityiskohtaiset viimeistelyt, kuten esimerkiksi sen tyylikäs harjattu alumiinikotelo.

Erikoisvalmisteinen näppäimistö

Contour Design on kehittänyt myös erikoisvalmisteisen näppäimistön, Balance Keyboardin, joka on räätälöity vahvistamaan juuri RollerMousen etuja.

– Siinä on muun muassa erittäin ohut alareuna ja sen avulla voit jatkuvasti työskennellä mukavuusalueellasi. Se voidaan lisäksi kallistaa eri kulmiin – myös ”negatiiviseen” – jotta ranteet saavat sen asennon, mikä tuntuu kaikkein luonnollisimmalta ja mukavimmalta. Muuten RollerMousea voi mainiosti käyttää muiden näppäimistöjen kanssa niin kauan, kun ne sijaitsevat tarpeeksi lähellä toisiaan, Eskelinen päättää.

Matti Eskelinen
Contour Design

Katso Contour Design koko valikoima täällä »