Fokus

Helpota työtä kätevillä lisävarusteilla.

Hyvälaatuiset lisävarusteet auttavat sinua saamaan laitteistostasi enemmän irti.

Ota yhteyttä neuvonantajaan

Nyt kun on aika palata työn pariin, niin on samalla hyvä tilaisuus tehostaa työntekoa uusilla lisävarusteilla. Älä aliarvioi yksityiskohtien merkitystä.

Käteviä ja intuitiivisia toimintoja sisältävät nykyaikaiset lisävarusteet voivat helpottaa huomattavasti arkipäivääsi.

Kun jonkun tietotekniikkavarustus kaipaa päivitystä, tai kun uusi työntekijä varustetaan työtä varten, ei pidä aliarvioida lisävarusteiden merkitystä kokonaiskokemukselle. Huono näppäimistö, epämukava hiiri tai heikkoresoluutioinen nettikamera saattaa pilata hyvänkin tietokoneen käyttökokemuksen. Hyvälaatuiset lisävarusteet auttavat sinua saamaan laitteistostasi enemmän irti.

– Lisävarusteet on helppo ottaa itsestäänselvyytenä, koska niitä on aina ollut saatavilla, mutta jos panostat laatuun kertakäyttöisten tuotteiden sijaan, niin saat pitkäikäisen varustuksen, joka kestää kulutusta. Luotettavat valmistajat ovat myös koko ajan tehneet tuotteisiinsa pieniä parannuksia, jotka harvoin näkyvät ulospäin.

Nykypäivänä on tarjolla lisävarusteita, jotka antavat sinun tehdä haluamasi asiat intuitiivisella tavalla, Dustinin oheistarvikkeiden tuotepäällikkö Caroline Kohlberg selittää.

Hän antaa esimerkkinä Logitechin esityskaukosäätimen Spotlight, jonka avulla hallitset presentaatiotasi luonnollisin käsiliikkein. Logitechin monissa hiirissä on Flow-toiminto, jonka avulla voi kopioida tiedoston yhdeltä tietokoneelta toiselle samassa verkossa olevalle tietokoneelle. Fiksu toiminnallisuus voi olla myös ergonomista, kuten tilaa säästävä, kokoontaitettava teline kannettaville tietokoneille.

  Suosittelen, että työntekijöille annetaan mahdollisuus valita. Tarvikkeiden määrä on suuri ja kaikilla on omat tottumuksensa esimerkiksi langallisten ja langattomien hiirien tai osoitinlaitteiden koon suhteen. Olemme kaikki erilaisia, Caroline päättää.

Caroline Kohlberg
Oheistarvikkeiden tuotepäällikkö, Dustin

Dustinin omat tuotemerkit »