Fokus

Tee töitä fiksummin tänä syksynä.

Spotlight asettaa esitelmätekniikalle uuden standardin.

Ota yhteyttä neuvonantajaan

Logitech esittelee muutamia työvälineitä ja tuotteita, jotka helpottavat työntekoa tänä syksynä

Fiksut kokousratkaisut ja kätevä, langaton esityskaukosäädin ovat muutamia uutuuksia.

Esityskaukosäädin Spotlight asettaa esitelmätekniikalle uuden standardin. Suunnittelu on minimalistinen ja uuden toiminnallisuuden ansiosta huomioalueet on helppo määritellä tai suurentaa täydellisin yksityiskohdin aina pikselitasolle asti.

– Tekniikan täytyy toimia esitelmää pidettäessä. Siten on helpompaa olla varma roolissaan ja esitellä elävällä tavalla. Teknisten ongelmien välttäminen ja mahdollisuus pitää esitelmä ilman laserosoitinta tarjoavat aivan uudet edellytykset, sanoo Andreas Erlingsjö, myyjä Logitechillä.

Spotlight toimii langattomasti ja antaa sinulle mahdollisuuden esimerkiksi avata linkkejä tai ohjelmia ilman, että sinun täytyy mennä tietokoneellesi.

Videokokouksia kaikissa kokoushuoneissa

Logitech on myös kehittänyt fiksuja ratkaisuja videokokouksiin useammissa kokoushuoneissa.

– Suurin uutuus videokokouksiin on Meetup. Se on järjestelmä, joka koostuu 120 asteen laajakulmakamerasta ja integroidusta äänestä, sanoo Andreas Erlingsjö.

Meetupin suunnittelussa on kaikki samassa paketissa: ääni, mikrofoni ja kamera, ja sen voi asentaa helposti näytön ylä- tai alapuolelle.

  Vältät pitkät johtoliitännät ja siinä on sisäänrakennettu ääni, joka on optimoitu kokoushuoneiden akustiikkaa varten. On koko ajan tärkeämpää, että myös pienemmissä kokoushuoneissa on toimiva tekniikka. Tämä on uusi kustannustehokas ratkaisu, hän sanoo.

Yksi hiiri useammalle tietokoneelle

Kaikki, jotka tekevät töitä useammalla tietokoneella, ovat tietoisia ainaisesta ongelmasta tiedostojen siirtämisessä. Uusi hiiri, MX Master 2S, ratkaisee tämän ongelman.

– Tätä hiirtä käyttämällä voi navigoida, kopioida ja liittää tiedostoja ja kuvia jopa kolmen tietokoneen välillä, hän sanoo.

Andreas Erlingsjöllä on myös hyvä neuvo kaikille, jotka ovat palaamassa töihin, tai jotka toivottavat uusia työntekijöitä tervetulleeksi tänä syksynä.

– Panostakaa tuotteisiin, joita käytämme eniten: näppäimistöt ja hiiret. Ne pääsevät joskus unohtumaan. Arkipäiväiset tuotteet ovat kuitenkin perustana tehokkaalle työnteolle ja hyvälle ergonomialle, hän sanoo.

Andreas Erlingsjö
Myyjä, Logitech

Katso Logitech koko tarjonta »