Fokus

Isoa sanomaa pienillä investoinneilla.

Canonin suurkokotulostimella yrityksesi voi tulostaa omia tarjouksia ja mainosmateriaalia.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Isoa sanomaa pienillä investoinneilla

Canonin suurkokotulostimilla voivat kaikki paikallisesta lähipizzeriasta aina suuriin HR-osastoihin tulostaa omia tarjouksia ja mainosmateriaalia.
– Suurin etu on siinä, että ammattilaistason materiaalin luominen tänä päivänä on todella helppoa, sanoo Matteus Celinski, Canon Ruotsin suurkokotulostimien myyntipäällikkö.

Paikalliset kauppiaat, jotka haluavat tiedottaa päivän tarjouksista, HR-osasto, joka haluaa kertoa kuukauden työntekijästä tai jääkiekkoyhdistys, joka haluaa markkinoida tulevia pelejään. Suurkokotulostamisen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Matteus Celinski uskoo sen johtuvan siitä, että monet pienemmät yritykset ovat huomanneet, kuinka helppoa on luoda omaa informaatio- ja markkinointimateriaalia.

– Monet haluavat mahdollisuuden tuottaa helposti ja nopeasti omaa mainosmateriaalia. Se säästää aikaa, se on nopeaa ja lisäksi erittäin edullista per tulostettu sivu, hän jatkaa.

– Ei vaadita mitään sen kummempaa InDesign tai Photoshop osaamista, jotta voit luoda huomiota herättävää markkinointimateriaalia. Canon suurkokotulostimien mukana toimitettavista ohjelmista löytyy useita valmiita malleja ja monia erilaisia myynti- ja markkinointimateriaaleja, julisteita ja ilmoituksia. Ainoa asia mitä tarvitset, on tietokone.

– Sinulla ei välttämättä tarvitse olla edes ideaa siitä, miltä materiaalin tulisi näyttää, koska meillä on valmiita mainospohjia ohjelmissa, selventää Matteus Celinski.

Ammattivalokuvaajille ja CAD-käyttäjille

Kaksi muuta ammattiryhmää, joille suurkokotulostimista on paljonkin hyötyä ovat arkkitehdit ja valokuvaajat. Ammattivalokuvaajille on tullut uusi tulonlähde mahdollisuudesta tulostaa valokuvia halvalla ja erittäin laadukkaasti.

– Valokuvatulostimiimme on mahdollista saada erilaisia lisälaitteita ja ohjelmia, jotta voidaan luoda suurkokoisia taideteoksia, Matteus Celinski lisää. CAD-käyttöön suunnatut suurkokotulostimet on suunniteltu erityisesti arkkitehdeille ja muille ammattiryhmille, jotka työskentelevät mm. 3D- piirustusten kanssa.

– Piirustuksia muutetaan usein eri rakennusvaiheissa ja tällöin on äärettömän tärkeää, että työskennellään oikeiden piirustusten kanssa. Aika on usein kortilla ja arkkitehtinä tarvitset aina nopeasti asiakkaan hyväksynnän. Tällöin on tärkeää, että voit tulostaa piirustukset suoraan omalta laitteelta. Matteus Celinski painottaa myös, että Canonin suurkokotulostimissa on sisäänrakennettu tuki tietoturvallisille tulostuksille.

– Arkaluoteisten tietojen, kuten projektisuunnitelmien päätyminen vääriin käsiin voi tarkoittaa turvallisuusriskiä, ja siksi niistä pitää aina pitää hyvää huolta.

Tulosta henkilökohtainen sisustuksesi

Toinen vahva trendi suurkokotulostamisessa ammattilaiskäyttöön on sisustus ja koristelu. Matteus Celinskin mukaan se sopii hyvin yhteen mass customization-trendin kanssa, joka tarkoittaa standardituotteen muuntamista ainutlaatuiseksi itse suunnitelluilla yksityiskohdilla.

– Näemme tulevaisuudessa yhä useammin ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia tapetteja, työpöytiä ja keittiökaappeja, hän ennakoi.