Fokus

Oma suurkokotulostin on kullan kallis.

Vain muutamien kymmenien senttien kustannuksella voit tulostaa ammattilaistason A1-kokoista laatua.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oma suurkokotulostin on kullan kallis

Vain muutamien kymmenien senttien kustannuksella voit tulostaa ammattilaistason A1-kokoista laatua. Omien piirustusten luominen tai suurten kuvien ja julisteiden tulostaminen ei ole ainoastaan loistava asia yrityksen taloudelle vaan se säästää myös aikaa ja tarkoittaa vähempiä kuljetuksia.

Richard Garp, Epsonin suurkokotulostuksen liiketoimintajohtajan mielestä kehitys Pohjoismaissa noudattaa samoja linjoja, jotka ovat päteneet Euroopassa jo jonkun aikaa; eli yhä useammat liikkeet, konttorit ja yritykset investoivat omaan suurkokotulostimeen. Ajan ja rahan säästäminen ovat tämän kehityksen kaksi kulmakiveä ja useimmille yrityksille nämä ovat yksi ja sama asia.

– Se on niin helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta, että monet päättävät investoida omaan laitteeseen. Yhden piirustuksen tulostaminen A1-koossa maksaa noin 10 senttiä, mukaan lukien paperi ja muste. Saat tulostuksesi suoraan käteesi alle minuutissa sen sijaan, että meilaisit piirustuksen ensin, odottaisit sen tulostamista, sekä tulostuksen lähettämistä lähettifirman kautta. Esimerkiksi päivittäistavarakaupat, joissa joidenkin tuotteiden lähettämisen täytyy tapahtua nopeasti eivät säästä vain rahaa vaan tienaavat myös tällä järjestelyllä, hän sanoo.

Enemmän kuin vain paperia

Kaikki Epsonin suurkokotulostimet voivat tulostaa kaikenlaista materiaalia suurkoossa, esimerkiksi roll uppeja, tekstiilejä, valokuvia, canvas-materiaalia, sekä tietyn tyyppisiä vinyylejä (tarroja).

Suurkokotulostimeen investointi maksaa itsensä takaisin aika nopeasti, sillä niitä voidaan käyttää paljon muuhunkin, kuin pelkästään piirustuksiin. Kymmenellä eurolla voit tulostaa yrityksen roll upin messuille ja yrityksen viestin räätälöiminen on äärettömän helppoa esimerkiksi yrityksessä vierailevaa asiakasta silmällä pitäen, Richard Garp valaisee.

Suurkoko tarpeiden mukaan

Richard Garp neuvoo, että ne jotka ovat hankkimassa suurkokotulostinta, miettisivät ensiksi, minkä kokoisia tulostuksia he tarvitsevat, sekä mitä heidän tulee tulostaa ja millaisella laadulla. Epsonin suurkokotulostinmalliston nimi on SureColor, ja laitteita löytyy A3-kokoisena ja siitä ylöspäin.

– T-sarjamme on suunniteltu teknisille piirustuksille, jossa nopeus ja tarkat viivat ovat etusijalla. Jos tulostat kuvia ja tarvitset erittäin laadukasta kuvanlaatua, niin silloin sinun kannattaa tutustua P-sarjaan, Garp neuvoo.

Muste, joka kestää

Richard Garpin mielestä toinen tärkeä tekijä on se, että suurkokotulostimet eivät vaadi jatkuvaa huoltoa tai tulostuspäiden vaihtoa – kaikki mitä tarvitaan, on muste ja paperi. Suurkokotulostuksen etu edullisen tulostamisen lisäksi on se, että musteen valonkesto on kehittynyt uskomattoman paljon.

– Tulostuksesi on vettä- ja likaa hylkivä välittömästi, kun olet tulostanut sen. Tämä ominaisuus on äärettömän tärkeä esim. rakentajille, jotka tarkastelevat piirustuksia ulkoilmassa. T-sarjan tulostimemme on myös markkinoiden ensimmäinen, joka on RISE Research Institutes of Sweden hyväksymä. Se on riippumaton valtion tutkimuslaitos, joka tutkii musteen kestävyyttä. Tämä tarkoittaa sitä, että tulostimiamme voi käyttää arkistoitavien asiakirjojen tulostamiseen ja tämä ominaisuus on todella tärkeä valtiolle ja kunnille, Richard Garp päättää.