Fokus

Ota teho mukaasi.

Varmista, että akusta ei enää ikinä lopu virta kesken matkan.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Lataa akkusi ennen matkaa

Dustinin kaupallinen päällikkö Vanessa Palm tietää, mitä liikematkalle kannattaa ottaa mukaan.

Suurin osa meistä ottaa sekä puhelimen että tietokoneen mukaan työ-, kokous- ja liikematkoille. Vaikka suurin osa valmistajista on pyrkinyt kovasti parantamaan tuotteiden akkukestoa ja varmistamaan, että akku kestää koko työpäivän, virta loppuu kuitenkin monesti kesken juuri sillä hetkellä, kun puhelinta tai kannettavaa eniten tarvitsisi. On hyvä lisätä laukkuun kannettava vara-akku.

  Mielestäni liikematkailijalle parhaita ovat magneettiset kotelot, jotka on helppo avata ja sulkea.

– Jos matkustat yksin, voit valita kevyemmän varavirtalähteen, joka mahtuu helposti käsilaukkuun tai salkkuun. Jos matkalla on mukana useampi henkilö, tai jos kyse on kokouksesta, kannattaa valita suurempi malli useammalla liitännällä, niin että ryhmän eri jäsenet voivat ladata laitteensa samanaikaisesti, Vanessa Palm vinkkaa.

Nykyään on olemassa myös repun muotoisia tietokonelaukkuja sisäänrakennetulla latausjohdolla, joka puolestaan on yhdistetty varavirtalähteeseen. Sen avulla voit pitää helposti puhelinta tai tablettia kädessä ja jatkaa työskentelyä akun latautuessa. Vanessa Palm korostaa myös, miten tärkeää on suojata laitteet näytönsuojalla ja kotelolla on, jotta laitteet kestävät pudotuksia ja päivittäistä käyttöä.

– Mielestäni liikematkailijalle parhaita ovat magneettiset kotelot, jotka on helppo avata ja sulkea. Ja näytönsuojan kohdalla panostaisin ohueen ensiluokkaiseen lasiin, joka tuntuu hyvältä ja kestää pitkään, hän sanoo.

Vanessa Palm
Commercial Manager, Dustin

Tutustu Cirafon:n koko valikoimaaan täällä »