Fokus

Valitse oikea laite.

Asiantuntijan neuvoja sinulle, joka haluat työskennellä tehokkaasti ja mobiilisti.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Valitse laite tarpeidesi mukaan

Satojen kannettavien tietokoneiden joukosta saattaa olla joskus vaikeaa valita, mistä aloittaa. Mathias Isaksson, Dustinin tuotepäällikkö neuvoo, kuinka parhaiten käytät laitettasi.

Tavallinen mobiilikäyttäjä

Otatko tietokoneesi kaksi kertaa viikossa kotiin ja olet työmatkoilla muutaman kerran kuukaudessa? Kuulut silloin luultavasti tavallisen mobiilikäyttäjän kategoriaan.

Tällöin suurimmat tarpeesi liittyvät usein siihen, että sinulla on kevyt ja kestävä kannettava tietokone pitkällä akun kestolla, sekä 4G jos työskentelet mobiilisti ja satut olemaan ilman Wi-Fiä. Tässä kategoriassa on suuri määrä tuotteita. Usein katsellaan kompakteja tietokoneita 12,5-14 tuuman näytöillä.

Yksi neuvo on, että älä sulje pois 14-tuuman näyttöjä, vaikka etsisitkin pienempiä koneita. Kehitys kulkee kohti suurempia näyttöjä, koska näytöt ylettyvät nykyisin aivan koneen reunoille asti.

  Älä unohda huomioida akun kestoa. Se on tärkeä tekijä, jotta voit olla tehokas koko työpäivän.

Tehotyöasema-käyttäjä

Työskenteletkö elokuva-alalla, CAD-ohjelmalla, suunnittelet graafisesti, sinulla on raskaat Excel-dokumentit ja haluat joskus mahdollisuuden työskennellä etänä toimiston ulkopuolella? Tällöin kannettava tehotyöasema on oikea laite sinulle. Ero tehotyöaseman ja tavallisen kannettavan välillä on erityisesti suorituskyky ja luotettavuus. Tehotyöasema on rakennettu niiden sovellusten perusteella, joita sillä ajetaan. Jokainen komponentti ja ajuri on optimoitu tuomaan vakautta ja tehokkuutta suorituskykyyn.

Tämän päivän mobiiliset tehotyöasemat ovat sitä paitsi paljon ohuempia ja kevyempiä kuin edeltäjänsä.

Supermobiili käyttäjä

Oletko usein matkoilla tai eikö sinulla ole kiinteää toimistoa? Tällöin tarvitset todennäköisesti ultrakevyen kannettavan laitteen, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Yksi vinkki on valita laite 4G-yhteydellä, jotta voit surffata paikossa, joissa ei ole Wi-Fi yhteyttä samalla varmistaen varmistetaan että sinulla on hyvä tietoturva koneessasi

Se voi olla esimerkiksi sisäänrakennettu tietosuojakalvo, suojattu sisäänkirjautuminen tai eräänlainen pilviratkaisu, jonka avulla tieto ei tallennu paikallisesti koneelle vaan pilveen, jos tietokoneesi satuttaisiin varastamaan. Myös akun kesto on tärkeä tekijä. Kosketusnäyttö on myös toinen tärkeä tekijä, joka tulee yleistymään joka tulee yleistymään Windows 10 myötä.

Mikäli tarvitset kosketusnäyttöä kannettavaan, kannattaa kokeilla 2-in-1 laitteita. Näin vältyt ottamasta mukaan sekä tablettia, että tietokonetta. Tämän tyyppisiä tietokoneita voit käännellä ja ohjata suoraan näytöltä ja joissain tapauksissa irrottaa näytön kokonaan käyttäessäsi sitä tablettina.