Fokus

Työkalut modernille työvoimalle.

Uusi HP Elitebook 840 G5 tuo mainstreamiin Elitebook 800-sarjasta aiemmin tutut innovaatiot ja muotoilun.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Työkalut modernille työvoimalle

Uusi HP Elitebook 840 G5 tuo mainstreamiin elitebook 800 sarjasta aiemmin tutut innovaatiot ja muotoilun. Muotoilu, turvallisuus ja yhteistyö ovat draivereita HP:n laitteiden suunnittelussa.

Ihmiskunta on siirtynyt teollisesta ajasta tietoyhteiskuntaan ja nyt käynnissä on siirtymä kohti kokemuslähtöistä tapaa elää ja jäsentää ympäröivää maailmaa. Missään muussa ryhmässä se ei näy yhtä voimakkaasti kuin niin kutsutuissa milleniaaleissa, mikä tarkoittaa 1980 luvun alun ja 90-luvun puolenvälin välillä syntynyttä sukupolvea. Tämä on merkityksellistä työelämän ja työntekotapojen kannalta, sillä vuonna 2020 milleniaalit muodostavat yli puolet työvoimasta.

Modernille tietotyöläiselle työpaikka voi olla missä vain, missä ajatus lentää. Tutkimusten mukaan 62% tekee työtä enemmän kuin yhdestä paikasta käsin ja peräti 81% kertoo tekevänsä töitä myös vapaa-ajalla. Kun vapaa-ajan ja työn suhde on sekoittunut, paljon töitä tehdään kotoa, tai oikeastaan mistä vain, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että työaika ei ole pyhää. Joustoa on siis molempiin suuntiin.

Tietotyö sisältää paljon vuorovaikutusta ja yhteistyötä (collaboration) ihmisten välillä. Tutkimusten mukaan 65% työntekijöistä on vuorovaikutuksessa päivän aikana. Vuorovaikutuksen laatu on kiinni myös teknisistä välineistä, joiden avulla vuorovaikutus tapahtuu.

HP Elitebook 800 G5 -sarjan laite yhteistyövälineenä

HP Elitebook G5 -koneissa on pikanäppäimet helpottamassa Skype -neuvotteluiden aloittamista ja käyttöä. Kaikki laitteiden kamerat ja mikrofonit ovat Skype for business -sertifioituja.

Normaalisti kannettavan tietokoneen mikrofoni on vain yhdellä puolella. Elitebook 800 G5-sarjassa mikrofonit ovat myös kannen puolella. Näin saadaan aikaan 360-asteen peitto äänelle ja kaksisuuntainen Active Noise Cancelling varmistaa, että ääni kuuluu selvästi. Tämä kaksisuuntainen taustamelun suodatus suodattaa taustamelua ja korostaa puhetaajuuksia. Parempi puheluiden selkeys lisää tuottavuutta - kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa on neuvotella, kun asioita pitää toistaa. Näin säästyy aikaa ja rahaa.

HP:n Audio by B&O -äänentoisto tarkoittaa Bang&Olufsenin sertifioimia kaiuttimia. Äänentoistossa päästään useamman desibelin voimakkaampaan äänenpaineeseen erillisen vahvistimen avulla. Tämä auttaa, kun ollaan meluisassa ympäristössä ilman lisävarusteita kuten kuulokkeita.

Nykypäivänä näytön pitää olla kirkas, että voidaan työskennellä missä vaan, kuten auringonpaisteessa. Uusissa Elitebookeissa on valittavissa automaattisesti valaistusolosuhteisiin mukautuva näyttö. Elitebookkeihin on saatavana myös HP:n käänteentekevä sähköinen näytönsuoja. Ei enää erillisiä kalvoja ja työtä voidaan tehdä missä ja milloin vain turvallisin mielin. Ei enää kalvon poistoa näytöltä projektin tarkastelua varten – vain näppäimen painallus riittää.

Elitebookin Wifi- ja verkkoyhteydet ovat entistä parempia. Niissä käytetään uusinta, älykästä verkon optimointia ja liikenteen priorisointia ja langattomista verkoista valitaan se, jonka kuuluvuus on paras.

HP tarjoaa modernia tietoturvaa nykyaikaiseen työympäristöön torjumaan sen uhkia. Tietoturva perustuu erilliseen HP Endpoint Security Controller -piiriin, joka ohjaa fyysisesti muusta koneesta erillään sen tietoturvatoimintoja.

Ominaisuudet

HP Elitebook 800 G5 -koneet ovat täysalumiinirunkoisia ja niitä on monipuolinen valikoima kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kokoluokkia on 13”, 14” ja 15” mallit.

14-tuumaisella FullHD- tai 4K-näytöllä varustettuja koneita on saatavilla 7. sukupolven Intel i5 ja 8. sukupolven i5- ja i7-prosessoreilla. Vakiona on Intelin integroitu HD tai UHD 620 Graphics -näytönohjain. Lisävarusteena on saatavilla myös AMD RAdeon RX540 -erillinen näytönohjain 2 gigatavun näyttömuistilla.

Keskusmuisti on valittavissa 8-32 gigatavun väliltä. Kiintolevyinä on valittavissa 256 Gb – 1 Tb SATA 3- tai NVMe-SSD-vaihtoehdot. Kaikissa malleissa on HP:n Skype-näppäimillä varustetut Collaboration Keyboard -näppäimistöt. koneet on varustettu Windows 10 -käyttöjärjestelmällä. Koneiden paino on alkaen 1,33 kg.