Fokus

Ohita välimatkat.

Työskentele ja tee yhteistyötä sujuvasti eri paikoissa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Osallistu videoneuvotteluihin ja työskentele sujuvasti kotoa!

Tämän päivän työelämässä meidän pitää pystyä neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä helposti, vaikka emme istuisikaan samoissa paikoissa. Logitech haluaa varmistaa, että järjestelmä toimii ongelmitta ja ettei se maksa liikaa.

Työskentelet ehkä joskus toimistolla, toisinaan taas kotona, työmatkoilla tai asiakastapaamisissa. Yhä useampi työskentelee etänä ja tutkimukset osoittavat, että Ruotsi on aivan kärjessä tässä kehityksessä.

– Perusedellytykset tehokkaaseen etätyöskentelyyn voivat kuitenkin samalla olla heikommat, kuin perinteisissä toimistotiloissa ja haluamme nostaa mobiilityöskentelyn laatua oikeilla oheistarvikkeilla. Käyttäessäsi hyvää hiirtä ja näppäimistöä myös etänä työskennellessäsi voit olla yhtä tehokas ja tuottelias, kuin tavallisessa toimistossakin, sanoo Andreas Erlingsjö, joka on Logitechin edustaja.

Luovia videopuheluita

Huolimatta siitä, missä satuitkaan olemaan, niin on todella tärkeää, että voit työskennellä tehokkaasti myös kollegoidesi kanssa. Videopuhelut helpottavat yhteistyötä, jos et satu olemaan toimistolla. Tekniikan avulla voidaan fyysistä välimatkaa kollegoihin minimoida työskennellessäsi esimerkiksi kotona ja voitte näin työskennellä yhdessä tehokkaasti.

– Yhteistyöstä tulee huomattavasti parempaa, kun näet toisen, koska kehonkieli tulee mukaan keskusteluihin. Äänenpainot on lisäksi helpompi huomata ja tulkita. Hyvä webkamera voi riittää pitkälle, mutta Logitech tarjoaa lisäksi CC Connect- tuotetta. Se on kannettava videoneuvottelujärjestelmä ladattavalla akulla ja se soveltuu loistavasti pieniin tiloihin sen all-in-one-muotoilun ansiosta. Kamera, kaiutin ja hallintapaneeli on koottu samaan laitteeseen, joka on erittäin helppo kytkeä älypuhelimeesi Bluetoothin kautta.

Uuden ajan kokoushuone

Videoneuvotteluhuone oli pitkään jotain kallista ja hankalaa, mutta nyt markkinoilta löytyy erittäin kustannustehokkaita järjestelmiä, jotka on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Ne soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi pienemmissä kokoushuoneissa, loungeissa tai esimerkiksi keittiössä. Eri kaupungissa olevien toimistojen välistä yhteistyötä voidaan parantaa, kun videoneuvottelutekniikasta on tullut yksinkertaista ja ongelmatonta. Tällaisia järjestelmiä ei aiemmin kenties edes haluttu käyttää, koska pelättiin ongelmia. Kaiken toimiessa saumattomasti järjestelmä voidaan integroida päivittäiseen työskentelyyn.

– Edellytykset saumattomaan yhteistyöhön yli eri osasto- ja toimistorajojen tulee paljon helpommaksi videoneuvottelujen yleistyessä. Olemme esimerkiksi Logitechissa kehittäneet ratkaisun, jossa järjestelmä käynnistyy itsestään jonkun mennessä huoneeseen. Tämän jälkeen yhdellä napin painalluksella saadaan yhteydet käyntiin, Andreas Erlingsjö sanoo.

Säästää aikaa, kustannuksia, sekä ympäristöä

Digitaaliset tapaamiset fyysisten tapaamisten sijaan säästävät aikaa, kustannuksia ja ympäristöä. Lisäksi se voi ilahduttaa monia työntekijöitä, koska heidän ei enää tarvitse matkustella niin paljoa.

– Säästät videoneuvottelujärjestelmän hinnan yhdellä ainoalla tekemättömällä matkalla Brysseliin ja hotelliyöllä siellä. Järjestelmiä on myös mahdollista asentaa useampiin huoneisiin, koska järjestelmät ovat tulleet halvemmiksi. Yrityksillä on usein ollut tapana hankkia videoneuvottelujärjestelmä yhteen tai kahteen huoneeseen, mutta nykyisin he usein päätyvätkin lopulta kymmenestä kahteenkymmeneen järjestelmään.

Andreas Erlingsjö
Logitech

Katso Logitech koko valikoima täällä »