Airtame

Hallitse jaettuja näyttöjä Airtamen avulla. Jaa näytöt langattomasti ja huolehdi digitaalisista infotauluista all-in-one-pilvipalvelun avulla. Airtame-ratkaisut on suunniteltu työ- ja koulutusympäristöihin. Ne säästävät aikaa, parantavat tiimityötä ja tekevät näytöistä älykkäämpiä. Airtame helpottaa tietojen ja ideoiden jakamista ilman johtoja, niin että työskentely onnistuu ilman rajoituksia.

Airtame logo

Myyntimenestys

Airtame yrityksille

Modernisoi tapaamiset, osallista tiimit

Haluatko modernisoida työympäristösi? Varusta näyttösi Airtame 2:lla ja nauti rajoittamattomista langattomista esityksistä ja inspiroivista infonäytöistä. Nauti stressittömistä kokouksista – muodosta yhteys mistä tahansa laitteesta Airtame-sovelluksen, Google Castin, AirPlayn tai Miracastin avulla. Mukautettavien infonäyttöjen avulla voit motivoida tiimejä tai saada kaikki saapumaan tapaamiseen ajoissa työkalenterien kanssa synkronoitujen sovellusten avulla. Kaikkea hallitaan Airtame Cloud -alustalla, mikä takaa tehokkaan ylläpidon ja säästää aikaa ja vaivaa.

Airtame kouluihin

Opettajien tukeminen, oppilaiden innostaminen

Lisää opettajan ja oppilaiden mukanaoloa varustamalla televisiot, projektorit ja interaktiiviset valkotaulut Airtame 2:lla. Langattomat esitykset luovat oppilaskeskeisen oppimisympäristön. PIN-koodit varmistavat, että yhteys luodaan oikeaan näyttöön. Samalla ne estävät ei-toivotut yhteydet. Suunnittele infonäytöt vuorokaudenajan tai viikonpäivien mukaan. Keskitetty hallinta Airtame Cloud -alustan kautta mahdollistaa reaaliaikaisen etäkäytön IT-osastoja varten.

Airtame

Airtame pyrkii auttamaan ihmisiä käyttämään näyttöjä aivan uudella tavalla sekä tarjoamaan älykkäitä työ- ja koulutusympäristöjä.

Airtame tekee yhteisistä näytöistä älykkäämpiä laajentamalla niiden käyttömahdollisuuksia ja lisäämällä niiden arvoa. Samalla se inspiroi kaikkia käyttämään näyttöjä aiempaa paremmin, yhdessä.

Vuonna 2013 perustetun Airtamen päämaja sijaitsee Kööpenhaminassa, ja sillä on toimistoja New Yorkissa, Budapestissa ja Los Angelesissa.

Airtame on ylpeä innovatiivisesta yrityskulttuuristaan ja yhteistyötä edistävästä työskentelytavastaan.